Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Estetisk tandvård startades 1985 av Peter Ingemarsson. Idag är vi ett team som jobbar för att ge bästa möjliga tandvård till våra patienter utifrån deras behov. Vi sätter våra patienter i centrum och det viktigaste för oss är att du blir nöjd!
Hos oss får du hjälp med både traditionell tandvård och estetisk tandvård som exempelvis tandfasader, tandimplantat, osynlig tandställning och tandblekning.
Vi har lång erfarenhet av att hantera tandvårdsrädsla och vår tandhygienist tillser att du får den hjälp du behöver för att bibehålla en god tandhälsa efter behandling.
Utmärkelser
1025 omdömen om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Sedan starten hos Reco 2011
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Proffesionellt och vänligt bemötande.
Höga förväntningar som motsvarades.
Utmanande och komplicerad behandling. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Jag har varit nöjd med estetisk tandvård tidigare, men sista gången jag var på behandling upplevde jag både tandsköterskan och tandläkaren som väldigt hårdhänta. Sköterskan tryckte ner salivsugen för hårt i min mun. Tandläkaren kollade inte om någon av läpparna kom i kläm. Jag var inte nöjd. Jag valde lagning utan bedövning, men så kanske kan det vara förklaring till upplevelsen. Men det borde de tagit hänsyn till. Medan de lagade tanden diskuterade de ett bygge utanför fönstret och det kändes inte heller bra att de kändes ofokuserade.
Jag var heller inte nöjd med att de inte förklarade att det var en akuttaxa. Jag skrev att en tand gått sönder och de rådde mig att komma in för undersökning, fick ett förslag på lagning som de gjorde direkt utan att jag förstod vad jag tagit ställning till. Jag överväger att byta tandläkare. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Trevlig och tillmötesgående personal.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Trevlig personal. Snabb behandling. Har gått hos Estetisk Tandvård i nära 15 år och har alltid varit nöjd.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Alltid lika trevligt välkomnande bemötande.
Togs omhand av ambitiös noggrann proffsig tanhygienist -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Från en med tandläkarskräck... detta är bästa tandläkaren och tandhygienisten jag någonsin gått hos. Känner mig fullständigt trygg och till och med något som liknar lugn. Kommer aldrig att byta.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Var hos tandhygienisten för rengöring av tänderna.
Har varit hos henne tidigare och har alltid varit jättenöjd.
Engagerad, noggrann och positiv.
En riktig pärla. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Mycket professionell personal, var tandläkar-rädd men tror de har botat detta :)
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Professionnel et compétent, honnête et cordial. Visitez Peter sans hésitation.
Professionell och kompetent, ärlig och hjärtlig. Besök Peter utan att tveka. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Mycket lugnt och tryggt bemötande. ⭐️
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Mycket väl bemött. Blev mycket nöjd med den behandling som jag blev erbjuden. Tandlossning. Utdrag av fyra framtänder. Provisorisk tandprotes som fungerar bra. Nästa steg operation för kommande brygga/implantat.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Mkt trevligt bemötande samt fantastiskt arbete, Peter är både duktig och snabb. Högsta betyg! Det gällde 2 trasiga tänder som lagades!
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Supertrevliga och serviceminded till högsta nivå! Jag som inte gillar att gå till tandläkaren bemöts på ett sätt som gör mig lugn.
Mkt fint resultat blev det oxå.
Jag är supernöjd och får bara hit. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Proffsigt och väldigt bra bemötande
Undersökningen var noggrann och jag ger högsta betyg.
Har gått många år på samma ställe och kan verkligen rekommendera det
Mvh
Annelie -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Lika proffesionellt som alltid. Är alltid nöjd och känner mig trygg.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Jättebra jobb och professionella.
Personal trevliga. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Jag hade tid hos tandhygienisten och hon var som vanligt mycket trevlig. Hon förklarar alltid vad hon gör och om det känns bra. En positiv upplevelse.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Fick en akut insatt extratid som var mycket uppskattat. Mycket snyggt och lätt att parkera i närheten
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Toppenbemötande. Hög kvalitet och noggrannhet. Lång erfarenhet. Känns helt enkelt mycket tryggt och säkert!
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Jag har blivit väl bemött när mitt tandimplantat sprack.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Alltid mycket väl bemött.
Har alltid fått mycket bra behandling.
Känner mig trygg att komma till skicklig och noggrann tandläkare.
Har tidigare fått hjälp med kronor som fortfarande håller. Sista gången undersökning med röntgen. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Bra bemötande, professionellt utfört arbete.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Fick helt fantastisk hjälp när som jag som mest behövde det. Tryggt att vara i händerna på en erfaren och kunnig tandläkare🙏🏼
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Talar till mig som jag var ett barn.
Lite hårdhänt.
Tandhygienist -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Mycket bra bemötande, känner mig mkt trygg på denna klinik
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Gått hos dom sedan 2012. Alltid nöjd och bra service!
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Personligt, förtroendefullt, proffsigt utfört arbete.
Jag känner mig mycket nöjd. -
Blir alltid bra bemöt..
Man känner sig lugn och avslappnad
Alltid nöjd när man går därifrån. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Mycket kompetent och proffsig mottagning.
Jag är väldigt nöjd. -
Hej!
Blev lite förvånad över de lugna och trevliga bemötande jag fick när jag kom.
Sedan var undersökningen utmärkt med direkta besked om kostnad och vad han skulle göra för att du mina tänder skulle bli bra…har ju hållit på med dessa tänder i snart 40 år och får säja att nu känns de tryggt.
Ingemar ingav oxå kunnande och förtroende…som man inte varit van vid, utan fått vänta både månader och t.o.m. år på behandling…för att inte tala om vad de kostat mej både i peng. och lidande på flera vis.
Därför ser jag fram imot att Ingemar skall behandla mej…de känns bra!
M.V.H
//Clas Wernbo -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Jag har varit kund hos Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson i mer än 15 år nu , alltid positivt bemötande, då jag har stora problem med tandläkare besök sedan många år , blev det stor lättnad när jag började hos Peter o co . Trots mina nu 62 år har jag mycket fina tänder - mycket tack vare den ” omvårdnad jag fått och får ” - gjort lagningar , dragit ut en visdomstand , bytt keramik lagningar , blekt tänderna i omgångar - den fantastiska Lana tandhygienisten besöker jag 2 ggr per år - hon tar mycket varsamt hand om tandsten och kontrollerar att allt är ok .
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Då jag fått ett väldigt positivt intryck av tandläkare Filip Hannerz från tidigare behandlingar uppsökte jag hans nya arbetsgivare för fortsatt behandling. Fick ett fortsatt gott intryck och bemötande vid mitt första besök.
Bra bemötande !
Bra information om behandling !
Lyhörd för mina önskemål om bedövning.
Snabb och förtroendegivande behandling.
Senaste tjänsten : 2 inplantat -
Väldigt trevligt bemötande.
Hade höga förväntningar och uppfyller de över förväntan.
Förstod mig direkt vad jag ville, gick tillmötes omgående för mina behov. Skulle fixa en tandinplant. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Snabb service med personligt bemötande.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Superbra och proffsigt bemötande. Rekommenderas!
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Bra .. Fick tenderna rensade och det var det..
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Jag förväntade mig ett bra bemötande , omhändertagande och blev så också !! Känner tillit och är trygg vid behandling 😊
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Alltid ett trevligt bemötande med en bra tandvård !
Hej!
Har varit på undersökning och en behandling . Är väldigt nöjd med både bemötande och utfört arbete med ny fyllning i framtänder. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Blev bra bemött av Filip och det kändes som att han hade bra koll och skötte det snyggt.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Suveränt bemötande och perfekt service!
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Bra, har gått där länge. Undersökning och två tänder lagade.
Mycket nöjd med tandreglering
Trevligt, proffsigt, snabbt, informativt
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Superproffsigt som alltid. En fröjd att gå dit.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Lite svårt att bedöma eftersom det
var en undersökning med röntgen
inför en operation om sju veckor !
Men som man säger:
So fare so good -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Proffesionellt och trevligt bemötande.
Gick på rekommendation och blev ändå glatt överraskad.
Bästa tandläkaren hitintills, sätter verkligen patientens önskemål i fokus. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Riktigt bra tandläkare. Han gör inte mer än det behövs och räddar egna tänder. Han kan allt om implantat och kan vara värt att åka från långtifrån för att få en eller några inplantat
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Nye tandläkaren Filip verkar vara jätteduktig o noggrann. Roligt att Lana är tillbaka.
Hon är en pärla.