Estetisk tandvård ägs av Sandra Dobrescu nu, jag tror att Peter Ingemarsson jobbar inte längre men namnet bara kvar. Men tidigare behandlad av Peter Ingemarsson med tandimplantat för 6 år sedan med bra resultat mycket nöjd.
Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Estetisk tandvård startades 1985 av Peter Ingemarsson. Idag är vi ett team som jobbar för att ge bästa möjliga tandvård till våra patienter utifrån deras behov. Vi sätter våra patienter i centrum och det viktigaste för oss är att du blir nöjd! Hos oss får du hjälp med både traditionell tandvård och estetisk tandvård som exempelvis...
1621 omdömen om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Sedan starten hos Reco 2011
Vänligt och professionellt bemötande. Mycket nöjd! Sandra är underbar!
Väldigt välkomnande och tandläkaren talade hela tiden om vad hon gjorde. Hade inga hål så det gick ju smidigt och smärtfritt.
Vänligt bemötande och mjukt handlag av tandhygienist
Fick behandling av både tandläkare och tandhygienist och blev väl bemött och omhändertagen av båda. Jag är mycket nöjd med Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson.
Alltid lika trevliga och tillmötesgående. Känns också väldigt tryggt
Som ALLTID, utmärkt bra. Har alltid, under alla år jag varit patient
Helt igenom positiv upplevelse med perfekt resultat.Vänligt,proffsigt bemötande,snabbt,smärtfritt, och resultatet kunde inte vara bättre.Kan varmt rekommendera denna klinik.
Jag blev trevligt och professionellt bemött
Väldigt bra bemötande , utmärkt arbete …
Proffesionell tandläkare .lyhörd o lugn
Alltid mycket vänligt bemött. Mycket nöjd med erhållen behandling av tandhygienist Lana.
Alltid tryggt. Patient sedan länge, ca 30 år.
Mycket engagerande personal som tålmodigt och uppmuntrande gett mig bra råd som fått mig att förbättra min tandhygien. De är noggranna och följer upp mellan besöken vilket skapar trygghet och tar bort obehaget att gå till ”plågis”🙂
Alltid lika nöjd, trevligt bemötande och duktig personal. Rekommenderar starkt
Första gången som kund hos ET & mycket nöjd med min upplevelse. Kommer fortsätta min tandvård där, rekommenderas varmt.
Tandhygienisten är mycket duktig och professionell i sitt arbete. Bemötandet är varmt och respektfullt, med stor förståelse för patientens behov. Visar ett genuint engagemang och skapar en trygg och förtroendeingivande upplevelse.
Fantastiskt bemötande, proffsigt utförande av Peter Ingemarsson . Hjälpsam!!!
Besök hos tandhygienist Lana. Mycket god vård, professionellt, pedagogiskt. Som alltid utmärkt!
Fantastiskt bemötande och säker och trygg tandvård med ett förstklassigt resultat !!
Professionellt, patientfokuserat, effektivt, mycket trevligt bemötande, och tryggt.
Peter Ingemarsson är den bästa tandläkaren som man kan önska sig mycket professionell, omtänksam, väldigt mån om att patienten känner sig trygg och nöjd efter varje besök. Tar sig tid att även förklara komplexa lagningar allt för att lugna och trygga patienten. En drömtandläkare. 😊.
Proffsig tandläkare och tandhygienist. Bra kommunikation mellan tandläkare och patient. Kom in på anvisad tid. Bra information om utfört jobb.
De kan sin sak och är trevliga.
Jag som haft rejäl tandläkarskräck i 40 år! All beundran till Sandra och hennes medarbetare. vilken skicklighet, snabbhet och trygghet dom levererade. Hatten av för Er! Dessutom känner jag mig botad från min tandläkarskräck. Vi borstar vidare/M
De är fantastiska och bemötande är fantastiskt. Rekommenderar verkligen Estetisk Tandvård.
Mitt första besök. Fick ett mycket trevligt bemötande och agerande under hela undersökningen, tack för det.
Proffsig, säker, lugn . Resultatet blev mycket bra.
Alltid trevligt bemötande å proffsig behandling toppen allting tack
Jag blev rekommenderad av vänner att besöka Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson och har hittills upplevt vänligt bemötande och professionell behandling som ger mig en trygghet inför fortsättningen.
Mycket trevligt och professionellt bemötande.
Omtänksam och lyhörd personal. Väldigt trevlig upplevelse att få behandling där.
De är väldigt omtänksamma och trevliga. Rekommenderar dem verkligen. Allt blev utfört väldigt bra och proffsigt.
Bra behandling, och hur man skall vårda sina tänder.trevlig personal.
Nästan kul att gå till tandläkaren ju😅❤️🔥
Fantastiskt bemötande. Lyhörd personal.
Jag har under många år varit patient hos Peter Ingemarsson och har också under flera tillfällen beskrivit hur nöjd jag är med tandvården på hans klinik. Den här gången gällde det sluthanteringen av en brygga och det hela avlöpte precis som det skulle, och som vi diskuterat innan. Så jag är, som vanligt, mycket nöjd med hanteringen och bemötandet.
Väldigt fint bemötande o fint handlag vid behandling.
Är mycket nöjd med Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson! Skicklig tandläkare och vänligt bemötande!
Alltid lika fint emottagande och alltid mer än nöjd.
Besök hos tandtekniker. Som vanligt noggrann och duktig.
Peter är skicklig och gör ett fullgott arbete varje gång. Känner mig trygg i hans händer. Han har gjort väldigt fina förändringar med mina tänder.
Som förväntat. Noggrann som alltid. Positivt.årskoll av mina tänder.
Peter en otroligt duktig och erfaren tandläkare
Hög kompetens och vänligt bemötande. Kan inte bli bättre än så. Tack🙏
Trevligt bemötande jätte nöjd, Bra service
Proffsigt, trevligt och effektivt
Trevligt,proffesionellt bemötande som vanligt. Känner mig nöjd och helt trygg med behandlingen. Tusen Tack!!
Best dentist in town without doubt
Blev som vanligt glatt och trevligt bemött av den ordinarie tandsköterskan/tandhygienisten. Hon studerade bilderna från föregående undersökning. Hon tog bort tandsten och flourbehandlade munnen. Som vanligt kändes det fantastiskt bra efteråt. Rådgivning i vanlig ordning, flossa och använd tandstickor en gång per dag. Blödande tandkött kommer läka.