- En undersökning med trevligt bemötande! -
Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Estetisk tandvård startades 1985 av Peter Ingemarsson. Idag är vi ett team som jobbar för att ge bästa möjliga tandvård till våra patienter utifrån deras behov. Vi sätter våra patienter i centrum och det viktigaste för oss är att du blir nöjd! Hos oss får du hjälp med både traditionell tandvård och estetisk tandvård som exempelvis...
1569 omdömen om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Sedan starten hos Reco 2011
Bra bemötande av tandläkare Sandra o även tandsköterska Lana. Tandläkarstolen var dock urusel ! Goda råd ang munhälsa av Sandra. Totalt sett ett mycket positivt besök bortsett från stolen .
Jag känner mig trygg med att gå till samma tandläkare som innehar den special- kompetensen jag behöver som saknar tänder i underkäken. Jag uppskattar alla som besitter den kunskap de utöver. Trevligt bemötande varje gång jag är där.
Bra service och trevligt bemötande ....
Trevligt bemötande, i god tid utan försening. Professionell behandling utan smärta man kände sig trygg. Man fick intrycket av god kunskap. Förklaringar för varje steg så att man var med hela tiden.
Alltid ett trevligt och proffesionellt bemötande. Man kan känna sig i trygga händer på Estetisk tandvård :)
Jag blev bra och professionellt bemött på Estetisk Tandvård.
Trevligt, proffesionellt, ansvarsfullt. Bästa på implantatet.
Jag kunde inte vara mer nöjd av mitt val av tandläkare. Alltid mycket proffessionella och med gott bemötande. Jag har fått mitt leende tillbaka.
Proffsigt omhändertagande av tandhygienist.
Sandra med sin team var mycket bra. Jag skulle får en rotfyllning och en ny tand. Flera besök och ingen ont alls. Jättebra! Tack för en mycket bra behandling.
Saknade Peter! Han åkte snowboard i Trysil! Hoppas det gick bra Hälsningar Kerstin
Alltid varit nöjd här. Går för det mesta till Lana, som är tandhygienist Jättebra!
En fantastisk upplevelse för någon som lider av tandläkarskräck 😬
Jag är sedan många år patient hos Team Ingemarsson , då jag haft har stor oro för besök hos tandläkare är jag så tacksam att jag har detta team Min tandhygienist Lana är så omtänksam proffsig och utför sitt jobb exemplariskt. Peter som lagat / dragit ut mm mm är otroligt kunnig o proffsig . Tack
Mycket proffsig, noggrann och engagerad tandhygienist.
Lana är proffsig, effektiv och mycket trevlig. Alltid positiv, ger råd och pepp.
Lugn atmosfär, centralt, bra och trevlig personal
Under de tjugofem år som jag varit patient hos denne tandläkare har jag ALDRIG blivit besviken !! Curt Aspegren
Alltid trevligt bemötande, relevant info om behandling samt professionellt genomförande.
Super bra bemötande och de sätter verkligen kunden i centrum! Känner mig väldigt nöjd varje gång jag varit där, de gör verkligen det lilla extra för en och det känns som hemma i deras mysiga lokaler!
Fantastiskt bemötande och proffsiga i sin yrkesutövning! Peter är en kunnig och mycket trevlig tandläkare och sköterskorna tar hand om patienterna med omtanke och värme. Högsta betyg!👍
Alltid proffsigt bemötande båda av Peter och alla de andra som arbetar här.
Proffsig, attans duktig och vänligt bemötande. Tryggt för en med tandläkarskräck
Började hos Peter för 10 år sen. Känner att jag är i mycket goda händer eftersom det finns stor kunskap på estetisk tandvård. Allt från tandimplantat till att gå hos Lana som är en oerhört duktig tandhygienist. Kan varmt rekommenderas.
Personal är så trevliga, jobbar så fina och så rena Jag kan rekommendera dem andra som behövs att ta hand om sina fina tändarna. Hälsningar Ghulam
Proffsig och engagerad i alla delar.. Man känner sig välkomnad och stämningen är mycket trevlig när man kommer dit.
Jättebra bemötande vid ankomst till kliniken samt av tandsköterskan och tandläkaren Sandra. Dem gjorde ett jättebra jobb med mina tänder och förklara steg för steg vad dem gjorde och varför så att man kunde känna sig trygg under besöket. Lokalerna var fräscha och ligger bra i till i stan med spårvagnshållplats precis utanför.
Väldigt trevliga personal .jag har haft trevligt mötande bland personalen. Personalen är kunniga sitt yrke och jag är nöjd mina behandlingar som jag gjorde där .
Proffsigt bemötande och behandling genom hela processen. Kan varmt rekommendera Estetisk Tandvård.
Jag är enbart positiv till bemötande och behandling som jag har gått av er.
Det var trevligt bemötande och jag är nöjd med tandvård som tandläkaren gjorde.
Om du behöver tandläkare då kan jag verkligen rekommendera Estetisk tandvård i Göteborg.
Proffsiga och trevliga med genuin omtanke
Jag har gått till Peter de senaste 24 åren. Här blir man trevligt bemött av personalen och Peter har alltid stått för ett ”gott hantverk”. Det har alltid gått att resonera och få relevant information utifrån hans gedigna erfarenhet, långsiktiga och hållbara resultat har alltid uppnåtts. Peter tänker ett steg längre så man undgår följdproblem. Senast träffade jag Sandra för första gången, en väldigt trevlig tjej som verkade väldigt engagerad. Hon utförde undersökningen grundligt och höll mig hela tiden informerad om vad...
Fantastiskt duktiga, Sandra och Lana! Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle våga ta tag i munhälsan riktigt ordentligt. Men bokade en tid och möttes av dessa två otroligt trevliga och kompetenta kvinnor. Efter det har allt fungerat så bra. Jag har fått en bra munhälsa, hela tänder och goda råd på vägen. Nu är det dags att byta ut mina fasader och krona efter 25år och jag kan säga att det finns ingen annan klinik jag skulle våga vända mig till! Jag kan säga att jag är så trygg med Sandra och Lana och min tandläkarskräck...
Alltid professionellt, vänligt, bästa tandvård med mycket duktiga tandläkare, tandsköterskor och tandhygienist. Kan inte vara bättre!!
Bra och lugnt bemötande Bra tandläkare
Trevliga personal och mycket bra service.
Mycket väl genomfört arbete, trevlig bemötande, omtanke för min framtida munhälsa. Lana har räddat mina tänder genom åren.Fantastisk!
Fantastiskt bemötande, kände mig väl omhändertagen.
Väldigt trevlig kvinnlig tandläkare
Trevligt bemötande och proffsig personal.
Bra bemötande och professionell tändvård .
Ett otroligt varmt bemötande. Jag kände mig i centrum, av personalen. Min krona blev så fin.
Så underbart bemötande och känner mig alltid trygg hos Estetisk tandvård. 🤩
Väldigt bra, vi pratar igenom vad som ska göras bra
Väldigt bra bemötande & fick exakt den hjälpen jag ville ha
Mycket bra.Lana är fantastiskt bra
Lana är sååå duktig och noggrann, kanske lite hårdhänt ibland. Förmodligen beror det på min tandhälsa mer än hennes handlag.