Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Estetisk tandvård startades 1985 av Peter Ingemarsson. Idag är vi ett team som jobbar för att ge bästa möjliga tandvård till våra patienter utifrån deras behov. Vi sätter våra patienter i centrum och det viktigaste för oss är att du blir nöjd!
Utmärkelser
Läs vad 860 kunder tycker om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson 2
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Väldigt trevlig och en fin miljö
Endast undersökning och samtal -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Ett lugnt tryckt bemötande av samtliga .Fräscht/rent .
.Du känner ,att du är i goood a händer .
från dag ett !!!
Tandprotes ett av tre .
Tack ! -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Jag blir alltid trevligt bemött och jag känner mig alltid trygg med den vård jag får. Det är riktigt trevligt att gå till tandläkaren.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Som alltid, lätt, trevligt o proffsigt
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Proffsiga och mycket trevlig miljö.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Som alltid ett vänligt och proffsigt bemötande , tandhygienist denna gång . Alltid lika bra .
Bästa tandläkaren som finns 👍👍
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Mycket bra bemötande. Bra tips och rekommendationer.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Blev bemött väldigt bra och hade väldigt högs förväntningar vilket företaget levde upp till, dessutom blev jag väldigt positivt överraskad kring företagets bemötande.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Alltid trevligt och gott bemötande. Gått hos samma tandläkare i flera år, är alltid nöjd.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Årlig undersökning, som alltid vänligt bemötande.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Bättre tandläkare finns inte. Så lugn och och trygg. Mycket trevligt bemötande. Rekommenderas.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Jag är kund hos er sedan 20 år. Jag gillar mottagningen och er personal. Därför återkommer jag år från år
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Bra service både vid bokning och besök!
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Bästa tandläkarteamet jag har varit hos. Alltid ett varmt mottagande man kan få..
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Mycket bra bemött med god kompetens
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Mycket bra kunskap o service alla de ggr jag varit där. Bra med att kunna boka via nätet när man behöver ändra sin sin tid ibland.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Supertrevligt bemötande, Peter och hans kolleger lyssnar alltid på vad man behöver hjälp med och undersöker noga på vilket sätt man får bästa möjliga behandling för sina problem. Jag är väldigt nöjd med mitt besök!
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Bästa tandläkaren jag haft! Alltid i trygga händer och utmärkt bemötande från Peter och hans kollegor!
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Vänligt, personligt och proffsigt. Som alltid. Jag är så nöjd med min tandläkare Peter.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Fantastiskt bemötande. Proffsig, kunnig, snabb. Inget är ett problem o fixar allt snabbt, smärtfritt o med kunden i fokus.
Imponerande! -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Bra bemötande, ingen väntetid samt bra tips för tandrengjöring
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Trevligt och professionellt bemötande.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Röntgen, kontroll, borttagning av tandsten samt polering av tänderna som gjordes av en mycket duktig och trevlig tandhygienist.
Även ett frächt, fint och avkopplande väntrum. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Då jag har ” tandläkarskräck ” sedan 43 år så är jag tacksam att bli bemött så som jag blir hos Team Peter - alltid toppen besök hos tandläkaren / tandhygienisten .
Jag är mer än nöjd 😄 -
Proffsigt och prisvärt 😀
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Alltid proffsigt bemötande och tiderna hålls väl . Känns tryggt att få tänderna skötta där .
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Estetisk tandvård är en tandläkarklinik som är av utmärkt hög kvalitet där jag som mångårig kund även nyligen fått & får en fin uppföljning på en reklamation från min sida.
Så jag rekommenderar dom härmed till alla som behöver hjälp med sina tänder!
Mvh
Leo Silversol -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Everyone are very professional, kind and have a lot of patience. It was easy to make arrangements. I am still afraid of the dentist, but I trust this one 😉
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Väldigt bra på alla sätt. Har gått hos Peter sedan han startade Estetisk tandvård.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Ett trevligt och professionellt bemötande.
Alltid så bra förklaringar av åtgärder och behandlingar. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Väldigt fint bemötande och finna lokaler tack för senaste
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Snabbt professionelt och trevligt bemötande! Mycket bra arbete!
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Mycket bra. Noga, personlig och instruerande
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Besök hos tandhygienist. Trevligt bemötande och snabb och effektiv undersökning och behandling.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Tack, jag får den bästa vård som jag behöver för mina tandlossningsproblem, och blir så väl bemött. Min ”tandläkarskräck” har gått över.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Personlig och professionell bemötande och väldigt trevligt personal. Jag känner mig alltid omhändertagen och bekväm hos er.
Toppen effektiv snabb, charmig / Björn
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Lagade tand och innan skafade implantater!
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Jag är väldigt nöjd. Han är väldigt noga.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
En krona på ett inplantat hade lossnat och jag bad om hjälp att få den ditsatt igen. Jag blev mycket bra bemött och fick snabbt en tid. Tandläkaren Peter uppfyllde mina förväntningar på bästa sätt. Jag är mycket nöjd över hur jag blev behandlad på Estetik Tandvård
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Allt är toppen hos Peter! Rekommenderar.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Snabbt, trevligt och professionellt jobbat med att sätta krona på spräckt kindtand👍.
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Bra bemötande och kunnig personal
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Allt perfekt! Bemötande, mottagande, information, allt kändes tryggt och att få komma in till utsatt tid! Rekommenderar verkligen att göra ”osynlig” tandställning hos Estetisk Tandvård. Slutresultatet vet jag inte än, men är övertygad om att jag blir nöjd!
Bästa tandläkaren i stan☀️
Mycket trevligt🙂 -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Som en tandläkare förväntas vara..och lite till….kompetent, noggrann….och trevlig🙂
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Vänligt och trivsamt, stort förtroende, för kliniken.
Snygga arbeten, noggrannt.
Svåra arbeten med stor omsorg.
Ett olycksfall i arbetet kan alla ha. Men detta rättas till.
Nöjd patient. -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Har alltid blivit så väl bemött och särskilt med det senaste besöket när jag fick en tid snabbt för att undersöka en tand som jag hade värk i.
Det blev röntgen i både över ochunderkäken men det kunde inte hittas någonting. P. Ingemarsson - en mkt kunnig och skicklig tandläk. som jag haft under många år -
skrev om Estetisk Tandvård Peter Ingemarsson
Välbemotande jag är nöjd med er föregående det var över min förväntningar