Eter Ekonomi AB

Eter Ekonomi AB

www.eterekonomi.nu
  • Badge2023
Omdömen totalt
19
Snittbetyg
5.0
Ring 0076-28 75 320 Dela

Om företaget

Eter Ekonomi är redovisningsbyrån för dig som vill ha lite mer till ditt företag. Vi fokuserar på finansiell och redovisningsrådgivning för att hjälpa ditt företag att växa ännu mer. Utveckling, standardisering, digitalisering, service och optimering är våra fem kolonner. Vi sköter bokföring, löner, momsrapporter, bokslut... 

Skriv ett omdöme

19 omdömen om Eter Ekonomi AB

Sedan starten hos Reco 2023

Visar 19 omdömen med 5.0 i snittbetyg
Enaven A
Skrev om Eter Ekonomi AB

Mycket bra hjälp och rådgivning vid uppstartandet av mitt företag och hur jag skulle gå till väga, samt den fortsatta driften. Väldigt trevliga och hjälper till med alla frågor som dyker upp så att allt känns klart och tydligt!

Aurora  S
Skrev om Eter Ekonomi AB

Vi blev bemött på ett jätte bra sätt. Vi fick hjälp med allt vi behövde, snabba svar och tydliga svar.

Bionology A
Skrev om Eter Ekonomi AB

Eter ekonomi har varit en ovärderlig partner i hela min företagsresas process. Trots min brist på erfarenhet har de kunnigt lotsat mig genom bokföring, bokslut och deklarationer, vilket har skapat en stark känsla av trygghet och bekvämlighet. Deras pedagogiska förklaringar och tålamod har gjort hela processen förståelig och åtkomlig, och jag har även haft möjligheten att genomgå värdefulla utbildningar med dem. Jag starkt rekommenderar Eter ekonomi för alla som söker professionell och pålitlig ekonomisk rådgivning och support.

Marios T
Skrev om Eter Ekonomi AB

Jag som småföretagare har fått det stöd och vägledning som jag har behövt när jag behövde det. Väldigt professionell och snabb hjälp. Jag är väldigt nöjd med Eter Ekonomi AB.

Esrkop Restaurang
Skrev om Eter Ekonomi AB

Jag som har drivit företag i fler år kan med hela mitt hjärta säga att Eter ekonomi har varit den bästa redovisning byrå någonsin för mig. Revisorerna är jätte förståeliga, trevliga, arbetsvilliga, tydliga. Man känner sig alltid i trygghet som business man när man har sitt företag hos dom. De förväntningar angående företaget har vi alltid uppnåt målet. Jag kan varmt rekommendera Eter Ekonomi

Olofstorp Allservice
Skrev om Eter Ekonomi AB

Eter ekonomi är helt underbara dom tar hand om mitt företag så som det vore deras. Ordning och reda helt enkelt

Mariana P
Skrev om Eter Ekonomi AB

Bemötandet och professionaliteten som Eter Ekonomi AB erbjudit mig har varit av högsta kvalitet. Jag känner mig helt trygg när jag arbetar med dem och de svarar alltid snabbt på mina frågor. Väldigt rekommenderad.

Alejandro T
Skrev om Eter Ekonomi AB

Estoy absolutamente satisfecho con el apoyo y entrega que me a brindado la empresa Eter Ekonomi AB, siempre están disponibles para atender todas mis preguntas y requerimientos, al ser una pequeña empresa en un país nuevo me sentí un poco agobiado pero Eter Ekonomi fue muy paciente, brindándome toda la información y guía necesaria para poder tomar las mejores decisiones. Soy una persona que valora la lealtad de una empresa a sus clientes y por eso no veo mi futuro en otra empresa de contabilidad mas que esta. Nada más... 

Arkitekt & Fastighetsservice i Stockholm AB

Sköter vår bokföring alldeles utmärkt och är mycket hjälpsamma med att besvara diverse frågor som kan dyka upp. Lyhörda och stort engagemang. Kan med lätthet rekommenderas.

Cicero Ristorante & Bar

Finns inget att säga förutom perfekt!

Mr Detailing Sverige
Skrev om Eter Ekonomi AB

Har ett otroligt bra samarbete med Mario, känner mig trygg och kan med trygghet säga att jag gjort fel utan att bli dömd på felaktigt sätt, rekommenderas starkt!!! /// Mr Detailing Sverige

Nathaliya K
Skrev om Eter Ekonomi AB

Väldigt bra service, kommunikation och vänligt bemötande! Uppfyller förväntningarna och vi rekommenderar Eter Ekonomi varmt till alla företagare! Mycket värt att jobba tillsammans med dem!

Hourglass AB
Skrev om Eter Ekonomi AB

Eter Ekonomi är väldigt kundorienterade och anpassar sina tjänster efter behov. De är väldigt duktiga på att supportera med specifika frågor och prioriterar kund vid viktiga frågor. Rekommenderas starkt!

Frida E
Skrev om Eter Ekonomi AB

Nöjd med vårt samarbete! Eter Ekonomi räddade mig när det var bråttom att få in deklarationen och har sedan hjälpt mig med bokföringen. Smidigt upplägg med visma, skönt med personlig kontakt och att alltid kunna ringa och ställa dumma frågor! Rekommenderar varmt!

Frame.gl
Skrev om Eter Ekonomi AB

Väldigt proffesionella, trevliga och kompetenta. rekommenderar Eter varmt.

Flavia G
Skrev om Eter Ekonomi AB

The attention exceeded my expectations. They informed me, explained all my doubts and provided me with extra information so that everything was in order. The Affidavit work was impeccable.

Cleanhouse I Väst AB
Skrev om Eter Ekonomi AB

Fint och professionellt service! Så skönt att veta att företagets ekonomi är i goda händer och allting görs rätt och i tid!

RenoveringHouses
Skrev om Eter Ekonomi AB

Éter Ekonomi är ett företag som erbjuder oss stora garantier och stöd. Vi som kunder är mycket glada över att ha valt dem. Personalen är vänlig och alltid redo att hitta lösningar på ett mycket professionellt sätt..

Linnea Sahlberg AB
Skrev om Eter Ekonomi AB

Superbra service och flexibel personal. Mycket bra bemötande. Jag skulle inte kunna driva mitt företag utan Eter Ekonomi

Svar från Eter Ekonomi AB

Tack Linnea. Det är ett sant nöje att få se ditt företag växa och få vara med och bolla idéer och förslag.

Filtrera omdömen