Alla kategorier Hyrmaskiner Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan Eventogram AB

Eventogram AB

Sankt Eriksgatan 92, 113 62 Stockholm — Visa karta

5.0 i betyg av 8 rekommendationer
Boka tid Vi bekräftar snarast via SMS
Boka tid Vi bekräftar snarast via SMS
Eventogram AB

Specialisten på fotobås!

Eventogram grundades under 2015 som ett svar på det dåliga utbudet av fotobås av hög kvalité.

Hyr ett fotobås av oss för festen, kickoffen, eventet eller bröllopet. Oavsett storlek ser vi till att föreviga er kväll. Högkvalitativa, handgjorda bås med den senaste tekniken och självklart med delning i sociala medier.

Vi ser till att ni får ett bås levererat och klart redo att börja användas. När festen är över tar vi hand om transporten.

Kontakta oss idag för marknadens bästa pris på fotobås!

Läs vad 8 kunder tycker om Eventogram AB

 • Christopher S
  Christopher S skrev om Eventogram AB
  Hade 30-årsfest i helgen som fick ett ordentligt uppsving tack vare fotobåset. Väldigt uppskattat inslag från alla gäster. Bra bilder, enkelt och smidigt. Eventogram fixade allt och vi kunde fokusera på festen.

  Kan varmt rekommendera detta till alla!

  Mvh Christopher
  gillar detta
 • Leif Roland B
  Leif Roland B skrev om Eventogram AB
  Skarpnäcks stadsdelsförvaltning hyrde in photobooth till Skarpnäcksfestivalen där hundratals barn/ungdomar medverkade. Festivalens höjdpunkt var denna aktivitet. Alla älskade det och kön var alltid lång. Många skratt och grimaser i boothen blev en stämningshöjare utöver det vanliga. Superkul, detta måste bara göras om igen. Proffsig och kunnig personal.
  gillar detta
 • Christofer G
  Christofer G skrev om Eventogram AB
  Hyrde ett photobooth till ett event och blev supernöjd! Seriös, punktlig och väldigt flexibel personal. Bra kvalitet på bilderna och smidiga utskrifter!
  gillar detta
 • Lulu L
  Lulu L skrev om Eventogram AB
  Detta var första gången jag hyrde av eventogram men absolut inte den sista gången. Då jag har stor erfarenhet från olika photo booth företag var eventogram bland dom bästa. Servicen var exeptionell, photo boothen var fantastisk och utskrifts funktionen gjorde allt bättre. Bilderna som skrevs ut var av super kvalité. Vill tacka alla på eventogram för all den underbar service vi fick. Ser fram emot att boka photo boothen igen.
  gillar detta
 • Christian B
  Christian B skrev om Eventogram AB
  Detta var en riktig stämningshöjare på vår bröllopsfest och ett fantastiskt minne både för gästerna och oss :) Bra service och hjälp från Eventogram då vi hade festen inne på Skansen med diverse utmaningar med öppettider m.m., de skötte allt åt oss... Tack!
  gillar detta
 • Joakim B
  Joakim B skrev om Eventogram AB
  Proffsigt och trevligt bemötande. Grym produkt som uppskattades av samtliga. 5 stjärnor!
  gillar detta
 • Jenni P
  Jenni P skrev om Eventogram AB
  Supernöjd! Superbt bemötande, leverans och setup. Smärtfritt och enkelt. Personerna var dessutom konstant tillgängliga och snabba på att svara. Supernöjd, gästerna älskade det! Rekommenderas varmt!
  gillar detta
 • jessica 1
  jessica 1 skrev om Eventogram AB
  Superbra service och grym kvalitet på bilderna. Sjukt uppskattat av alla gäster och fungerade hur smidigt som helst! Tusen tack!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Sankt Eriksgatan 92, 113 62 Stockholm
Kategorier