Henrik W:
Hyr in en truck för sommaren. Alpha ordnade det. Inga konstigheter. Punktliga effektiva leveransduktiga. En mycket bra samarbetspartner.
Tack så långt Dan!
Gustaf E:
Trevligt och professionellt bemötande med hög detalj kunnskap om de maskiner som hyrs ut och säljs.
Köpt en workyquad eco här, den funkar fortfarande mycket bra och vi har fått bra vägledning med maskinen vid frågetecken. Hög kvalitet rakt igenom.
Hyrt flishuggare flertalet gånger, alltid vassa knivar och väl servad.
Kjell O:
jag har köpt en ratels h130. 3wd maskin. Mycket nöjd med maskinen och med det bemötande jag fått hos ratels machinery. Har plogat med den i 25cm snö och är imponerad av vad denna lilla maskin klarar av.
Leif Roland B:
Skarpnäcks stadsdelsförvaltning hyrde in photobooth till Skarpnäcksfestivalen där hundratals barn/ungdomar medverkade. Festivalens höjdpunkt var denna aktivitet. Alla älskade det och kön var alltid lång. Många skratt och grimaser i boothen blev en stämningshöjare utöver det vanliga. Superkul, detta måste bara göras om igen. Proffsig och kunnig personal.
Niback A:
Killarna på NVM Rental är otroligt lyhörda, väldigt hjälpsamma och grymma på det de gör. Man kan lita på dem till hundra procent när det gäller deras tjänster och utförande av arbeten.
Anders T:
Har andvänt mig av Ljudagenten både vid konferenser och fester. Dom levererar ett trevligt bemötande, grymt bra ljud och när det har varit fest kan jag inte annat än rekommendera samtliga Dj´s som dom har skickat.
Roger P:
Showlighters levererar igen, otroligt bra service och vettiga priser. Detta är andra gången vi på BrilliantIQ hyr deras utrustning och återigen väldigt nöjda. Rekommenderas varmt.
Tack Showlighters vi gillar det ni gör
John Anders Henric J:
Det är tråkigt att det inte går att ge högre betyg än 5 på Reco eftersom Anton Linge på HLL depån i Uppsala förtjänar betydligt högre betyg än 5 av 5. Anton ställer upp i vått och torrt, med ett otroligt engagemang samt servicefokus. Det är svårt att hitta en mer lösningsorienterad, duktig och hjälpsam person. Kan inte mer än ge mina varmaste rekommendationer till Anton och gänget på Uppsala Depån.
Anna P:
Vi har anlitat Moreby AB för totalrenovering av köket.De har även byggt 2st verandor på vårt sommarställe i Roslagen.Vi upplevde Moreby AB som en seriös firma med mycket duktiga och erfarna hantverkare.De arbetade noggrant och effektivt.Vi är mycket nöjda med deras arbete både hemma och på landet och kan varmt rekommendera firmans tjänster.
Caroline H:
Världens bästa service, fixar de du ber om och inget trams! Är ditt badrum en katastrof? Då kan jag verkligen varmt rekomendera Tomas och Johan, de e båda skickliga på att skapa det där drömbadrummet som du längtat så efter.
Daniel S:
Till att börja med en tistel till IKEA som inte informerade oss om att bänkskivan vi beställde skulle vara omöjlig att få upp i en trappuppgång. Men som följd ev det ett fång rosor till AB Krok och Spade som snabbt, proffsigt och med ett trevligt bemötande hivade upp skivan på vår balkong. Med precision, på kort varsel och till ett betydligt bättre pris än de andra erbjöd.
Tomas B:
Jag lämnade in min snöslunga och dom befarade att jag skulle behöva byta förgasare för 4500:- , vilken firma som helst skulle nog gjort detta utan att det hade behövts men inte hyresmaskiner, dom hade lyckats ordna detta ändå och till en kostnad av 1650:- vilket jag blev väldigt överraskad av i dessa tider då man hela tiden försöker sko sig på andra, Tack för det !