Anna Olofsson

Anna Olofsson

Anna Olofsson är mäklare på Fastighetsbyrån Älvsbyn

Anna Olofsson har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Anna Olofsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 5.0. Anna Olofsson har haft 40 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

16 omdömen om Anna Olofsson

Emma N
Prästgärdan

Supertrevligt bemötande! Inkännande och pedagogisk. Inga frågor känns dumma!

Mikael L
Prästgärdan

Väldigt bra upplevelse. Bästa mäklaren. Proffsig, tydlig, socialt kompetent, glad och trevlig.

Viktoria G
Vistbäcken

Kan inte bli nöjdare! Jättebra kontakt och vägledning från mäklaren med regelbundna uppdateringar via sms. Bara ++++

Sara A
Östermalm

Gott bemötande, hjälpsamma och effektiva. Anna och Anna är så bra att ha att göra med.

Kristina B
Prästgärdan

Professionellt bemötande. Allt har gott supersnabbt och smidigt. Bra information och hjälp

Sofia D
Boviken

Kanon. Lätt att få tag på. Otroligt trevligt bemötande och kunnig. Min mäklare fick mig att känna mig trygg och bekväm med mitt första husköpet. Kan verkligen rekommendera dom

Björn H
Grekland

Bra bemötande. Mycket pedagogiskt för nån som inte hade koll på husköp sedan tidigare. Trevliga att ha och göra med. Snabba svar och kunniga

Åsa C
Nya Altuna

Anna har gjort försäljningen så smidig!Tydlighet och ärlighet är hennes två styrkor!Jag är så nöjd med Anna på alla plan och kan varmt rekommendera henna till alla Hälsningar Åsa

Viktoria G
Muskus

Fantastiskt bemötande samt en jättebra genomgång av kontraktet. Mäklaren vad väldigt kunnig och hade känsla för vad vi var ute efter.

Elisabet B
Prästgärdan

Försäljningen gick mycket snabbare och smidigare än vad jag förväntat mig tack vare en framsynt och engagerad mäklare! Huset såldes innan det kom ut på annons för allmänheten och till ett pris högre än utgångspriset.