Hjälpsamma och gör ett seriöst intryck.
Erik Jonsson
Erik Jonsson är mäklare på Fastighetsbyrån Älvsbyn
.Erik Jonsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Erik Jonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Jonsson har haft 27 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
11 omdömen om Erik Jonsson
Som alltid är allt fantastiskt
Helt otroligt lätt å få hjälp av kunnigt folk ! Så nöjd är vi hoppas alla har samma tur som vi med Fastighetsbyrån i Älvsbyn. Kjelle o Rosie
Proffsigt bemötande. Mäklaren var saklig, lugn och metodisk. Kändes tryggt. Vi är mycket nöjda med Fastighetsbyrån i Älvsbyn och kan varmt rekommendera dom.
Bra, neutralt bemötande. Bra genomgång och bra på att kunna svara på frågor.
Vi har en mycket bra uppfattning om Erik Jonsson på fastihetsbyrån Älvsbyn, han hjälpte oss med en smidig affär till vårt drömboende. Vi ser fram emot att sälja vårat hus med hjälp av honom.
Mycket bra bemötande. Erik hjälpte oss med alla frågor.
Älvsbyn Fastigheting är så värd med en absolut fin, hjälpsam, trevligt, respektfull och omtänksam mäklare(Erik). Jag är så tacksam för hjälpen att jag sälja mitt hus och upplevde jag jätte nöjd med allt tack.
Hej ! Tack för stor hjälp från Erik Jonsson. Det var en spännande upplevelse och jag fick ett hem.Mvh Hussein Hammoud.
Vi har köpt Turistgatan 39. Jag tycker om att Erik varit påläst, kunnig och alltid funnits i bakgrunden på visningar. Han är inte påflugen, tjatig eller pratar i onödan, det har inneburit att vi fått fundera ifred. Jag är supernöjd!