Bra kontakt med mäklaren. Gjorde det som förväntades. Trygg försäljning. Nöjd hitintills.
Fastighetsbyrån Avesta & Hedemora
I södra Dalarna kan du få mycket boendekvalitet för pengarna! Vi på Fastighetsbyrån i Avesta arbetar i Avesta och Hedemora kommuner och här kan du som älskar skog, natur och djur finna en riktigt härlig småstadsidyll, endast 2 timmar med tåg från Stockholm. Bra skolor, vacker svensk natur och smidiga förbindelser gör Avesta...
393 omdömen om Fastighetsbyrån Avesta & Hedemora
Sedan starten hos Reco 2013
Mäklaren har alltid ett trevligt bemötande, uppfattats som kunnig och proffsig. Snabb återkoppling på frågor vi har gällande försäljningen. Flexibla hur man har löst hanteringen kring kontraktet. Hoppas att vi även får bra hjälp med slutförandet och frågor gällande deklarationen.
Bara positivt så här långt. Uppskattar också, att vi får support med kunskap med hur vi hanterar deklarationen.
Allt har gått jättebra, en trygg resa
Mina tjänster och säljcoachen har varit superbra. Lätt att ha koll på vad som händer. En duktig hjälpsam och trevlig mäklare (Peter Nilsson) bidrar till helhetsintrycket. Rekommenderar varmt
Tillgänglig, snabb och korrekt.
Jag har stort förtroende fastighetsbyrån i Avesta. Bra och kontinuerlig kontakt att hålla mig informerad vad som händer under försäljningens gång.👍
Toppen bemötande och förklaring om vad man skulle göra och vad som skulle hända härnäst.
Väl bemött och kompetent hantering av förmedlingen. Stora förväntningar som mäklaren levde upp till. Verkligen nöjd med kontakten och givna råd och rön , t ex kring hantering av servitut ansökan. Mycket bra, målsättning att mäklaren får sälja min fastighet till våren, nöjd kund således.
Trevligt bemötande o proffsigt förfarande vid försäljningen av vårt hus.
Bra bemötande och försäljningen blev smidig pga proffsigt skött och tålamod
Proffsigt och trevligt bemötande. Bra kontakt, information och det lilla extra.
Väldigt bra bemötande av mäklaren Dennis Stenström på visningen. Han var proffsig, vänlig och trevlig. Han svarade bra på de frågor vi hade. Från visning till mejl- och telefonkontakt och sedan påskrivning av kontraktet på stugan, väldigt bra upplevelse på alla sätt.
Kanon, bra bemötande trevlig och kunnig. Rekommenderas :)
Bra service och snäll personal
Trevligt bemötande. Inger förtroende och kunniga, Och hjälpsamma.
Det var bra och roligt att vara i kontakt med er
Kreativa och tillmötesgående!!
Fick superbra hjälp av både mitt köp och min försäljning. Tack.
Bemötandet var respektfullt och kunskapen om försäljning och hus var stor. Alltid på gott humör trots att tiderna är svåra för husförsäljning. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med hu affären har skötts från början till slut.
Mäklaren Maria Ollen var professionell, tillmötesgående och kunnig. Jag blev tryggt och tydligt lotsad genom husaffären. Jag kan varmt rekommendera fastighetsbyrån och dess mäklare.
Jag upplevde att vi hade ett fint samarbete med vår mäklare, som tålmodigt kämpade på trots en tuff period på fastighetsmarknaden och till slut så fick vi vår lägenhet såld.
Hej, jag visste inte förut, men nu vet jag lite grann
Jag tycker att Fastighetsbyrån har gett ett varmt välkomnande och sett till att allt har gått smidigt till!
Trevlig personal samt mycket bra service.
Trevligt och varmt bemötande, tydlig info och alltid snabb återkoppling och så tacksam över den snabba handläggningen när budet var lagt! Ja egentligen innan, när den blivande köparen bokade in sig på öppen visning och blev erbjuden privat visning redan samma dag, vilket sedan ledde till ett bud dagen efter.
Trevligt positivt bemötande från första mötet. Positiv och intresserad av huset vi vill sälja. Lätt att få kontakt med frågor på tel. Om han inte kunde svara gick det lätt att skicka meddelande via assistent. Uppriktig genomgång av säljproceduren och svarade på våra frågor. Förväntningarna infriades.
Lättsamt och proffsigt bemötande. Bara trevliga upplevelser från letande till färdigt köp.
En trevlig och bra upplevelse, mäklaren var väldigt trevlig och påläst. Vi köpte huset.
Varken mäklaren eller byrån svarar på mail. Vid en titt på huset mötte vi ett annat par som sa de var intresserade och heller inte fått svar från mäklaren. Vi var redo att lämna bud, budgivningen öppnade aldrig och helt plötsligt var huset sålt. Vi frågade då vad priset blev för att lära oss om marknaden men har då mötts med total tystnad. Vi stötte på det andra paret som hade samma upplevelse. Vi var beredda med en budget en bra bit över utgångspris, men fick aldrig chansen att lämna vårt bud. Det känns som mäklaren kanske...
Hej Björn! Tack för ditt lämnade omdöme men trist att du känner dig illa bemött. Jag är sedan 1:a maj ny franchisetagare för kontoret i Avesta/Hedemora och för mig är det jätteviktigt att alla våra kunder blir både väl bemötta och nöjda. Jag kommer att se över våra arbetsrutiner så att vi undviker situationer som den uppkomna i framtiden. Med vänlig hälsning Niclas Andersson
En väldigt trevlig och lyhörd mäklare
Mia är en toppenmäklare! Alltid svar på våra frågor och kontaktbar, har hela tiden haft hoppet uppe trots en kärv och långsam bostadsmarknad.
Supertrevlig mäklare med erfarenhet. Försäljning gick bra och fort
Superbra service. De är bäst helt enkelt.
Trevligt bemötande, samt kunskap om området.
Suverän service.Från start till mål och jättebra mäklare Peter N i Abesta Hedemora
Bra bemötande genomgående. Kunnig, lyhörd mäklare. Det fasta arvodet på 45 000 kr, är i överkant, för billiga objekt, skulle gärna se en procentsats på max 4 procent
Mäklaren informerade mig genom hela försäljningen. Detta gjorde att jag kände mig lugn och trygg genom hela processen. Jag kan varmt rekomendera Fastighetsbyrån Avesta & Hedemora
Mina förväntningar var en snabb, trygg och smidig försäljning. Där jag slapp ta reda på all information själv. Det jag fick var över förväntan. Mäklaren har varit tydlig i vår kontakt, gett mig som kund den information jag behöver och jag har varit trygg hela vägen genom affären. Mäklaren har varit mycket professionell men ändå med ett varmt bemötande!
Trevligt, personligt och proffsigt bemötande från första kontakt! Dennis upplevs genuin och mån om att vi som säljare skulle vara nöjda med affären. Smidigt verktyg för oss som säljare underlättade hela processen.
En mycket bra fastighetsbyrå. Inget att klaga på.
Bra bemötande och har en bra upplevelse av fastighetsbyrån Avesta
jag tycker om jättebra de jobbar jättebra alla papper och alla grejer de fixar jag är avesta bäst
Lätta att nå vid kontakt! Hjälpte vid ev frågor och funderingar
Tillmötesgående, tillgänglig, serviceinriktad och professionell.
Mäklaren var flexibel och lösningsinrikad. Samt verkade kunnig och veta vad han gör.
Bra kunnig tillgängliga trevlig inlyssnande
Trevligt bemötande o bra återkoppling under försäljningen
Kunnig och bra information om hur man köper och säljer bostäder
Mäklaren Dennis var mycket proffsig, trevlig och inkännande. Han var inte för "säljig"/"puschig" som vissa kan vara utan han gav istället all information man behövde för att själv ta sitt beslut.