Jonathan Haug

Jonathan Haug

Jonathan Haug är mäklare på Fastighetsbyrån Forshaga

Jonathan Haug har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Jonathan Haug har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonathan Haug har haft 43 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

118 omdömen om Jonathan Haug

Sedan starten hos Reco 2024
Erik Johnny S
Sålde sitt hus med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga

Service i världsklass från början till slut.

Lars Marcus W
Sålde sitt hus med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga

Bra kommunikation och väldigt trevlig mäklare, sålde och köpte hus med Haug. Skulle rekommendera honom👍

Natalie K
Forshaga-Skivsta

Det gick snabbt och smidigt med försäljningen, och han är väldigt trevlig och lyssnar på vad man har för önskemål om försäljningen.

Knut Tage B
Forshaga-skived

Tack för all hjälp Jonathan! Vi är jättenöjda ☺️ Jonathan är en mäklare som finns med hela vägen och som rättar sig utefter situation och kund på ett jättebra sätt! Farfar fick sälja sitt hus som han bott i över 40 år och du fick en stressig process att kännas lugn och trygg! Fortsätt så! Vi kommer anlita dig igen om behov finns framöver! /Tage & Julia

Millie A
Forshaga Centralt

Jonathan är proffsig på alla sätt och har fått mig att känna mig trygg med varje del i både köp och försäljning. Stor guldstjärna till honom!

Robbin S
Forshaga Centralt

En väldigt bra och trygg försäljning, Jonathan visar alltid ett stort engagemang för dom han representerar

Malin P
Forshaga Centralt

Vi blev mycket väl omhändertagna. Tydlig och snabb kommunikation. Flexibel och tillmötesgående vilket vi är väldigt tacksamma för. Tusen tack!

Linnea P
Köpte sitt hus med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga

Jonathan har hjälpt oss köpa vårt första hus och vi kan inte vara annat än nöjda. Det gick otroligt snabbt och smidigt! Han kommunicerade bra och vi kände oss väldigt trygga med honom. Kan varmt rekommendera Jonathan! :)

Helén Elisabeth B
Sålde sitt hus med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga

Engagerad och professionell. Kände mig väl omhändertagen genom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Jonathan.

Mariann E
Forshaga-Skivsta

alltid bra och vänligt bemötande även mot oss som köpare