Jonathan Haug

Jonathan Haug

Jonathan Haug är mäklare på Fastighetsbyrån Forshaga

Jonathan Haug har varit registrerad mäklare sedan 2022-04. Jonathan Haug har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonathan Haug har haft 44 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

127 omdömen om Jonathan Haug

Sedan starten hos Reco 2024
Rebecka J
Köpte sitt hus med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga
Forshaga - Skivudden

Kunnig, tillgänglig och mycket trevlig.

Oguz G
Kil - Centralt

He is clever but we wished better communication with him. Oguz

Ragnhild Birgitta D
Forshaga - Skivudden

Fungerat så jag är nöjd och att det uppfyllt mina förväntningar

Sven B
Forshaga-visterud

Trevlig och bra kommunikation!

Åsa S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga
Kilslund

Duktig på sitt jobb. Var välkomnande, informativ och engagerad under hela resan från visning till kontraktskrivning.

Elin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga
Kil - Centralt

Positiv och lättsam. Allt gick väldigt smidigt. Rekommenderar.

Mattias M
Stenåsen

Jag är mycket nöjd med min mäklare genom hela försäljningsprocessen. Kommunikation och tillgänglighet har varit utmärkt, med snabba svar och tydliga förklaringar i varje steg. Mäklaren var professionell, påläst och gav realistiska råd kring prissättning och strategi, vilket skapade trygghet från start till avslut. Försäljningen sköttes smidigt och över förväntan. Jag kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som ska sälja sin bostad.

Nicolas Alexander C
Forshaga-Skivsta

Professionellt bemötande och god kommunikation genom hela processen, rekommenderar starkt Jonathan.

Christoffer J
Stenåsen

Trevlig, kändes som han brydde sig om oss som köpare.

Erik Johnny S
Sålde sitt hus med hjälp av Jonathan Haug en del av Fastighetsbyrån Forshaga

Service i världsklass från början till slut.