Rekommenderar Amanda alla dar i veckan. Hon är en grym Mäklare som tänker på alla parter. Det känns tryggt och seriöst för oss som säljer att ha en mäklare som va noga med alla detaljer så ingen blev missnöjd. Mvh/Martin och Lola
Amanda Nilsson
Amanda Nilsson är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling Karlstad
.Amanda Nilsson har haft 0 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
95 omdömen om Amanda Nilsson
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Sålt vårat hus på Lorensberg/Karlstad. Amanda är mycket duktig, har ett trevligt bemötande, rättvis mot alla parter, saklig, och lugn. Vi litade fullständigt på henne och vi är väldigt nöjda m hennes insats! 👌😀
Amanda är duktig, ambitiös och tillmötesgående. Hon har gjort ett utmärkt jobb med att sälja min villa på Henstad. Hon är väldigt tydlig och förklarar allt mycket bra. Det finns inga frågetecken när Amanda förklarat något. Snäll, söt, glad och trevlig.
Vi köpte vårt första hus av Amanda och kände oss trygga genom hela processen. Amanda är kunnig, varm och tillmötesgående och vi kan varmt rekommendera henne till andra.
Köpt en villa där Amanda var mäklare. Hon var väldigt professionell genom hela affären. Genuint intresserad, trevlig och kunnig. Tack för allt!