Noggrann.driftig.seriöst intryck och trevlig
Evelina Stolfer
Evelina Stolfer är mäklare på Fastighetsbyrån Klippan
.Evelina Stolfer har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Evelina Stolfer har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.8. Evelina Stolfer har haft 38 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
30 omdömen om Evelina Stolfer
Alltid trevliga möten med Evelina och enkelt att få kontakt och svar på frågor och funderingar.
Hon var trevligt och hon förståg vad var viktig för oss
Hej, det var enkelt, snabbt och bra.
Evelina är ambitiös och hade många bollar i luften samtidigt. Hon arbetade samt och effektiv. Hon har en stor kundkrets som hon försöker få ett boende till. Jag kan verkligen rekommendera henne till andra.
Evelina är drivande och frammåt, hon verkar vara en komplett säljare....
Alltid tillgänglig, hjälpsam och trevlig.
En glad, positiv ung kvinna som brinner för sitt jobb. Jag blev övertygad vid första mötet att hon gick in för saken och att ev. problem är till för att lösas. Hon lyckades och huset såldes nästan snabbare än vi trodde. Tack för ett gott jobb Evelina!
Pålitlig, driven och hårt arbetande mäklare med en ödmjuk och behaglig personlighet. Jag anlitar gärna henne för att sälja mitt hus fler gånger, men skulle också förlita mig på henne vid köp av nytt hus. Hon gör det lilla extra för att det verkligen ska bli bra.
Hun er bare helt okay nem at snakke med og holder mig orienteret