Evelina har som min mäklare varit väldigt lyhörd för mina önskemål och behov, samt varit mycket tillmötesgående. Återkoppling har alltid varit snabb och husförsäljningen kunde varken gått snabbare eller smidigare. Jag har känt mig helt trygg genom hela processen och kan verkligen rekommendera Evelina.
Evelina Stolfer
Evelina Stolfer är mäklare på Fastighetsbyrån Klippan
.Evelina Stolfer har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Evelina Stolfer har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 6 omdömen med ett betyg på 5.0. Evelina Stolfer har haft 1 försäljningar sen 2023-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-08 - 2023-08
6 omdömen om Evelina Stolfer
Super bra och trevlig mäklare . Väldigt snabb och organiserad. Skulle anlita henne på direkten😀 Väldigt duktig på formulera sig i mäklarannons.
Mycket erfaren o utåtriktad mäklare. Väldig engagerad i alla frågor o svar.
Evelina är en mycket trevlig och positiv tjej. Har drivkraft och är noggrann. Vi är mycket nöjda med Evelina som mäklare.
Evelina är en lyhörd, kunnig och engagerad mäklare. Hennes kund- och husintresse har gjort att vår trevliga dialog har kantats med öppenhet blandat med både humor och allvar. Hon har under hela processen servat oss snabbt med svar på våra frågor. Vi rekommenderar verkligen Evelina på Fastighetsbyrån.
Mycket trevligt bemötande. När man ringer svarar hon eller ringer upp så fort hon kan. Viktigt för mig.