Niclas Grönvall
Niclas Grönvall är mäklare på Fastighetsbyrån Lilla Edet
.Niclas Grönvall har varit registrerad mäklare sedan 2007-11. Niclas Grönvall har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.6. Niclas Grönvall har haft 29 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 50 Läs vad Niclas Grönvall
köpte sitt hus med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
Niclas gav ett trevligt och tryggt bemötande när vi köpte hus. Service inriktad med stort kontaktnät i Lilla edet regionen.
sålde sitt hus med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
Bra och engagerat bemötande vid försäljning. Bra återkopplingar och väldigt snabba svar när jag hade frågor eller problem som behövde lösas. En mäklare som ser möjligheter istället för hinder.
Rutinerad och trevlig, toppbetyg👍🏽
Blev väl mött på visningen. Trevligt bemötande, beskrev objektet väl och rättvist.
Niclas har gjort ett gott jobb och utan några konstigheter.
Raka puckar och sydde ihop affärerna på bästa sätt för oss. -
På ett trevligt sätt , förklarar tidligt om huset . Trevlig mäklare.
Han lyckades sälja huset så vi är nöjda
sålde sin lägenhet med hjälp av Niclas Grönvall en del av Fastighetsbyrån Lilla Edet
Han är jätte snäll Bästa mäklaren ❤️
uppskattar mer uppföljning men annars bra.
Trevlig och bra mäklare!
Levde upp till våta förväntningar