Filip Källström
Filip Källström är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Filip Källström har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Filip Källström har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.8. Filip Källström har haft 30 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-04
100 omdömen om Filip Källström
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sitt hus med hjälp av Filip Källström en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Filip är kunnig, lugn och närvarande. Ger oss alltid täta återkopplingar. Filip är som skapt för sitt yrke.
Trevlig lyhörd kille som jobbar effektivt
köpte sitt hus med hjälp av Filip Källström en del av Fastighetsbyrån Södertälje
Profesional och jättefin person
Trots sin relativt låga ålder, agerade Filip perfekt för mig (äldre säljare). Kommunicerade perfekt, och gav inte upp när de såg mörkt ut att få till en bra deal. Topp betyg från mig
mvh Svante -
sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Källström en del av Fastighetsbyrån Södertälje
På ett professionellt sätt. Fokuserad på uppdraget.
Väl förberedd och påläst om objektet och kundkretsen innan.
Trots "tuffatider" nu med högre räntor och en viss nedgång på marknaden lyckades hitta en köpare. -
Bra och trevligt bemötande, informativ. Personlig. Bra möte. Rekommenderar gärna till andra köpare.
Var väldigt driftig mycket duktig mycket bra förklaringar tog god tid på sig när man inte så bra själv
Filip har varit väldigt trevlig och proffsig i sin roll som mäklare för oss, lätt att ha en dialog med och goda råd har han gett oss.
Han får bästa betyg av oss :-)
Med vänlig hälsning, Dick & Helen. -
Vi blev väl bemötta av Filip och han gav ett positivt och energifyllt intryck vid första mötet. Under hela processen har han funnits med och visat ett engagemang som passat oss perfekt.
Jag tycker att Filip gjort det han ska och han har hela tiden fått mig som säljare att känna mig trygg.