Basit Malik
Basit Malik är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.Basit Malik har varit registrerad mäklare sedan 2019-03. Basit Malik har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.8. Basit Malik har haft 43 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 24 Läs vad Basit Malik
2021-01-13Verifierad kund
Trevlig, transparent, tillgänglig och tillmötesgående.
2020-12-17Verifierad kund
Sålt en 2:a i Skytteholmsområdet.
Basik har gjort ett mycket bra intryck och varit snabb att återkoppla.
Jag har hafte en god dialog med Basit som svarat upp mot mina förväntningar.
Kommer att rekommendera Basit till andrasålde sin lägenhet med hjälp av Basit Malik en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-11-05Verifierad kund
Driven, trovärdig och engagerad!
2020-10-24Verifierad kund
Working with Basit has been a great experience. He supported us when we bought our new apartment and when we sold our just a couple of weeks later. He made sure we understood the paper work even our Swedish is limited. We are specially happy the smooth and clear process when selling our apartment and his avility to identify and engage with potential buyers.
köpte sin lägenhet med hjälp av Basit Malik en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-10-23Verifierad kund
Malik sålde vår trea i Solna och vi är så glada över att vi gav honom uppdraget. Han gjorde det lilla extra för att fixa en snabb och bra affär, vilket vi önskat. Rekommenderar honom verkligen!
2020-10-03Verifierad kund
Vi köpte vår första bostadsrätt med hjälp av Basit Malik. Han var väldigt trevlig och hjälpsam och gav svar på alla våra frågor. Snabb service och väldigt kunnig.
Kan verkligen rekommendera Malik till både köpare och säljare, vi kommer definitivt gå till honom om vi väljer att sälja i framtiden. Vi är nöjda köpare!köpte sin lägenhet med hjälp av Basit Malik en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-09-30Verifierad kund
Den bästa mäklaren jag träffat, överträffade alla förväntningarna!!!!
2020-08-15Verifierad kund
Positiv och handlingskraftig person dom hör att man känner sig trygg
köpte sin lägenhet med hjälp av Basit Malik en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-07-09Verifierad kund
Fantastisk bemötande !
Lätt att göra med
Effektiv och seriös
Jag kan ge mina varmaste rekommendationer för bästa mäklare i Stockholm Basit Malik !köpte sin lägenhet med hjälp av Basit Malik en del av Fastighetsbyrån Solna -
2020-06-26Verifierad kund
Vi har sålt en tera , totalrenoverad.
Mäklaren beskrev hans arbetssätt och hur han brukar arbeta för att få bästa resultat i försäljning. Samtidigt berättade han på väldigt professionellt sätt hur mycket är vår bostad värd och lovade oss få det priset som motsvarar både våra förväntningar och värkliga bostadens värde.
Malik var väldig professionell, besvarade vårt intresse i försäljning av vårt bostad samtidigt som han inte glömde köparna. Mycket bra gjort! Det kändes väldigt tryggt att ha Malik som mäklar.sålde sin lägenhet med hjälp av Basit Malik en del av Fastighetsbyrån Solna