Jessica har varit mycket professionell, drivande och mycket hjälpsam. Tack för supporten! Och bra jobbat!
Jessica Mårtensson
Jessica Mårtensson är mäklare på Fastighetsbyrån Tjörn
.Jessica Mårtensson har varit registrerad mäklare sedan 2015-03. Jessica Mårtensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 120 omdömen med ett betyg på 4.9. Jessica Mårtensson har haft 11 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
120 omdömen om Jessica Mårtensson
Alltid snabba svar, lyhörd och tydlig. Lätt att samarbeta med.
Jessica är mycket trevlig och lätt att ha att göra med på ett professionellt sätt.
Professionellt bemötande och omhändertagande av affären. Snabb respons när man har frågor.
Med stort engagemang och fantastisk serviceanda fick vi hjälp med försäljningen av vårt hus. Hela tiden har Jessika varit noggrann med att informera oss om vad som sker, alltid lätt tillgänglig via samtal/sms. Vi uppskattade verkligen hennes professionalism och engagemang, och kan varmt rekommendera Jessika och hennes kollegor till andra! Bättre mäklare är nog svårt att finna!
Trevlig g glad och positiv hjälpsam informativ och Inger trygghet för mig som säljare men som samtidigt verkar mån om att köparen skall känna sig nöjd och trygg. Lätt att hålla kontakt med under försäljningstiden och svarade alltid snabbt på sms och tel-samtal. Professionell och samtidigt personlig med värme och starkt engagemang. Kan inte hitta något som var negativt under försäljningsperioden. Helnöjd. Kan starkt rekommendera Jessica som mäklare.
Mycket lyhörd, tillmötesgående och okomplicerad. Vi är väldigt nöjda med Jessica!
Bra och förtroligt bemötande. Positiv och trevlig person som höll oss väl underrättade om försäljningen fortlöpte.
Försäljningen av min bostadsrätt, med Jessica Mårtensson som mäklare, har gått mycket bra på alla tänkbara sätt. MVH Björn Thorsson
Jessica har under hela processen varit lugn, saklig och professionell. Tillgänglig och stöttande. Att hon dessutom är en väldigt empatiskt och trevlig person gör att hon får full pott av vår familj! Varmaste rekommendationer!