Erik är kunnig och tillmötesgående. Jag är på alla sätt nöjd med att ha honom som mäklare.
Fastighetsbyrån Tjörn
Här på Tjörn, Sveriges sjunde största ö, möts du av en varierande skärgårdsnatur, härliga små samhällen och självklart oss på Fastighetsbyrån. Vi är ett glatt gäng som verkligen älskar vårt yrke: att förmedla bostäder på Tjörn. Ingen dag är den andra lik. Möten med människor är något som var och en av oss brinner för och vi...
839 omdömen om Fastighetsbyrån Tjörn
Sedan starten hos Reco 2013
VI är nöjda Carl som vår mäklare, han som visade stort engagemang och professionalism. Kommunikation har varit snabb och tydlig, och försäljningsprocessen kändes trygg hela vägen.
Bra mäklare som var ärlig och snabb med återkoppling på frågor från oss. När vi var klara för att köpa objektet gick kontraktsskrivning lätt och smidigt.
Kompetent och påläst om objektet och svarar på alla frågor. Lätt att få tag på-snabb återkoppling.
Engagerad mäklare o pålitlig. Väldigt trevlig o positiv person. Skötte allting med bravur. En mäklare som vi kan rekommendera. Renée o Tommy.
Köpt ett hus av Carl. Han är en professionell och ödmjuk mäklare som var lätt att få kontakt med .
Väldigt trevligt bemötande och mycket kunnig. Håller kontakten under försäljning o visning så man alltid vet vad som händer o känner sig delaktig o trygg. Väldigt lätt att ha att göra med o lätt att få kontakt med när frågor uppstår. Följer med under hela processen på ett väldigt bra sätt. Rekommenderas varmt🤗
Trevlig och professionellt bemötande. Robert har varit mycket hjälpsam och guidat oss genom köpet på bästa sätt.
Trevligt och professionellt bemötande. Avslappnat men ändå seriöst möte vid kontraktskrivningen.
Skapar ett förtroende och en trygghet längst med bostadsförsäljningen. Rekommenderas varmt.
Trevligt och professionellt bemötande!
Lotsade oss tryggt och säkert genom fastighetsköpet.
Vi blev mycket professionellt bemötta av Erik Hansson på Fastighetsbyrån Tjörn. Han uppträdde trevligt, öppet och med stort engagemang genom hela försäljningsprocessen. Mina förväntningar var höga, och Erik lyckades inte bara uppfylla dem utan även överträffa dem. Försäljningen genomfördes på ett strukturerat och smidigt sätt med tydlig kommunikation och god rådgivning. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera Erik Hansson och Fastighetsbyrån Tjörn till andra som planerar att sälja sin bostad.
Mycket förtroendeingivande och professionell
Trevlig, snabb återkoppling. ..
Carl har på bästa sätt skött min bostadsaffär. Återkoppling har skett hela tiden om vad som händer. Proffsigt bemötande och kan verkligen rekommendera honom.
Trevlig kille, lätt att prata med. Förklarade på ett bra sätt 💫💫💫
Duktig och enkel att ha och göra med!
Mycket duktig mäklare, kunde inte önskat oss bättre. Fått oss att känna oss trygga under försäljningen av vårt hus.
Vi upplevde Carl som professionell, kunnig och genuin.
Erik har ett trevligt och positivt sätt. Han är lätt att prata med och förklarar det man behöver veta. Vid försäljningen gick allt smidigt och effektivt. Vi hjälptes åt med olika idéer för att huset skulle ha största möjligheten att bli sålt. Vi är nöjda. Vänligen Eva Karlsson
Bra och trevligt bemötande ,positiv.
Erik møtte oss med et smil og tilbud om vann og kaffe på Fastighetsmeklarens møterom på Myggenes, da vi kom uanmeldt innom en dag våren 25. Han hørte nøye etter vår informasjon om huset og dets beliggenhet samt om vår litt uferdige tanker om salg i løpet av sommeren. Vi avtalte siden å møtes i huset slik at han kunne se og oppleve huset og omgivelsene. Det virket på oss som at Erik var begeistret for huset og beliggenheten og at han i utgangpunktet var optimistisk for salg og pris. Han reduserte litt på prisforventningene...
Jag är mycket nöjd med Carl som mäklare. Carls professionella bemötande, lokala expertis och effektiva hantering gjorde försäljningen smidig och framgångsrik. Rekommenderas varmt!
Trevlig, insatt och tillmötesgående mäklare som snabbt följer upp och återkommer. Kan rekommenderas
Väldigt bra mäklare. Tydlig och samarbetsvillig
Erik! Ödmjuk väldigt kunnig och alltid tillmötesgående.
Trovärdig bra kommunikation . Bra bemötande i hela processen
Toppenmäklare! Sakligt, ärlig och professionell.
Rekommenderas varmt. Ärlig och proffsig! Lätt att få tag på och svarar på alla frågor på ett sakligt sätt.
Alltid respektfullt och lyhört bemötande.Levde upp till förväntningar med råge. Sammanfattningsvis en väldigt duktig mäklare, hjälpsam , ambitiös , kunnig och redo att alltid ställa upp Jag rekommenderar gärna honom till andra som har husaffärer på gång och han är värd 5 stjärnor av 5 möjliga. Gunilla Lagesjö Nordström
Tack Erik! Du har ett så stort engagemang och är företagsam. Dessutom mycket bra kommunikation med att lyssna, vara tydlig och jättenoga med uppdateringar under hela processen. Detta tillsammans gjorde att jag kände ett stort förtroende. Sen blir de bara ännu bättre av att du är så himla trevlig! Eleonore
Robert skötte kontakterna på ett proffsigt sätt.
Bra kommunikation, enkel, tydlig och trevlig. Mycket bra!
Vi har redan skrivit med namnet Per Erlandssob
Fick förtroende direkt vid kontakt. Mycket bra information om hur försäljningen går till. Vi är mycket nöjda med Robert som är väldigt kunnig, charmig och rolig. Vi kommer varmt att rekommendera Robert !! Mvh Per o Eva Erlandsson
Robert tog trots sin semester sig tid att visa huset för oss.
Jättehärlig man/kille som på bästa sätt ville tillgodose mina behov och önskemål. Upplevde honom som kunnig och stabil även då jag hade lite annorlunda idéer. Vid slutfasen av försäljningen var Robert extra alert och gjorde mig trygg under budgivningen. Mycket professionell fastighetsmäklare som Fastighetsbyrån kan vara stolt över. Tusen tack och en extra hälsning till Jessica som var den mäklare. Spm jag anlitade först och som var toppen toppen!’ Nu är inte hela köpet genomfört dvs endast kontraktet är skrivet. Så jag hoppas...
Kunnig, effektiv, och hjälper hela vägen. Fem stjärnor till honom.
Till Erik Hansson, Fastighetsmäklare Franchisetagare Fastighetsbyrån Tjörn, Stort Tack! Erik Hansson, Bästa Du! för allt Fantastiska utfört arbete som proffsigaste Mäklare för oss som Säljare. Med vänlig o bästa hälsning från Mossholmen K.Fredling Fam. Från A-Ö Hälsas Du Erik Hansson här med allt allra Bäst! Tack! Du är Ambitiös, är Bäst, är Cool, är Delaktig, är Engagerad, är Företagsam, är Galant med Huvud på skaft, är Intresserad, är Jordnära, har Kunskap o Kvalitet o Kommunikation, är Lyssnande o Lärorik, ser Möjligheter...
Allt fungerade utmärkt med Erik som mäklare. Kommunikativ och bra.
En enkel och rak dialog med bra guidning gjorde att både säljare och köpare är nöjda med genomförd affär.
Positiv i allmänhet. 123 123 123
Vi är mycket nöjda med Carls arbetsinsats och upplägg. Rekommenderas varmt
Vi tycker att Erik har gjort et utmärkt jobb och även företrätt oss som köpare på ett förtroendeingivande sätt.
Proffsigt och trevligt bemötande och visade stor kunnighet om fastigheten.
Väldigt fint bemötande av oss allihop i familjen. Saklig o informativ samtidigt vänlig, lugn och social. Lätt att prata med. Svarade på alla våra frågor snabbt. Lätt att nå. Inte pushande utan lät det få ta den tid vi behövde. Vi är väldigt nöjda och tycker Carl B är en utmärkt mäklare vi lätt kan rekommendera. Med vänlig hälsning, Catarina S Brodén med familj.
Carl är den bästa mäklaren man kan ha. Han har hjälpt oss på alla sätt. Saklig, grundlig och lätt att prata med. Vi har fått mycket stöd och goda råd. Rekommenderar honom varmt och önskar lycka till i framtiden. / Ingbritt o Kurt
Förtroendeingivande och trygg.
Mycket trevlig, saklig och fick god tillit