Trevligt, proffsigt och personligt bemötande! Jag kände mig trygg i affären och fick svar på alla frågor. Vi uppskattade att få snabb återkoppling på frågor och god förståelse för våra önskemål.
Erik Lindberg
Erik Lindberg är mäklare på Fastighetsbyrån Torsby
.Erik Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Erik Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Lindberg har haft 39 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
127 omdömen om Erik Lindberg
Trevlig, noggrann lätt att tala med, sakkunnig och så bjuder han på gott kaffe…:))
Positiv, tillgänglig, påläst, kunnig, trygg. Helt enkelt en mycket trevlig kille 😃
Erik er en blid, positiv og hyggelig megler. Han er imøtekommende, og lett å kommunisere med. Vi anbefaler Erik på det varmeste.
Trevlig och tillmötesgående! Vi önskade en snabb försäljning och det blev det enligt våra önskemål. Lätt att komma i kontakt med.
En trevlig och betryggande upplevelse. Bra stöd genom alla funderingar.
Trevlig, hjälpsam, proffsig och jordnära mäklare. Mycket lätt att ha och göra med.
Erik är lyhörd och bra medlare mellan löpare och säljare.
Vi är oerhört nöjda med Eriks insats i vårt ärende . Erfaren , pålitlig, tydlig , trevlig . Vi känner oss trygga och omhändertagna av Erik . Han levde verkligen upp till våra förväntningar. Tack Erik och lycka till i fortsättningen.
Hele prosessen var profesjonelt och smidig. Anbefales