Erik Lindberg

Erik Lindberg

Erik Lindberg är mäklare på Fastighetsbyrån Torsby

Erik Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Erik Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Lindberg har haft 34 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-09 - 2024-08

37 omdömen om Erik Lindberg

Sedan starten hos Reco 2023
Kent L
Oleby

Mycket trevlig och kunnig mäklare som skötte försäljningen oklanderligt.

Emma J
Östmark

Väldigt trevlig och professionell.

Ellen Å
Kollsberg

Erik tog väl hand om oss vid husköpet och var både professionell och tillmötesgående. Han svarade bra och ingående på våra frågor. Jag skulle rekommendera Erik som mäklare till andra.

Tom R
Kollsberg

Mycket bra bemötande, trevlig, professionell och pedagogisk.

Sandra L
Oleby

Vi såg fritidshuset först efter visning men fastighetsbyrån var flexibla och möjliggjorde att vi kunde kolla på objektet för att därefter lägga bud. Kordinatorn Andreas var toppen och framförde våra bud till säljaren och återkopplade snabbt och Erik bidrog till en snabb kontraktsskrivning. Informativt, effektivt och proffsigt. Tack för en fin upplevelse, vi är supernöjda över vårt köp med dig Erik!

Elisabeth A
Stöllet

Mycket trevlig mäklare som var lätt att ha och göra med! Var det något man funderade över så var det bara att slå en pling eller skicka iväg ett Mail så fick man svar fort. Ställde upp på visning när vi kunde då vi hade en bit att åka.

Samuel G
Stöllet

Ett trevligt bemötande och så hela vägen till slut. Rak och tydlig. Bra info om det man undrade om. / Samuel

Pia O
Åsteby

Har inget o klaga på. Mkt bra bemötande. Tydlig.

Elin Karolina B
Stöllet

Säg till direkt om du har adhd eller liknande, så kommer allt gå jättebra. Inga konstigheter eller krångel, jättenöjd

Ingela Anette R
Oleby

Erik har varit jättebra hela vägen genom köpet