Det har varit ett stort nöje och ett äventyr att få haft Erik som mäklare vid vår husförsäljning! Han har drivit arbetet framåt på ett kunnigt och engagerat sätt och med finess och fingertoppskänsla för situationen; han besitter också god lokalkännedom. Han är en väldigt trevlig och lättsam person att ha att göra med och guidade oss med genom hela försäljningen på ett tryggt sätt, med all information vi behövde och goda råd. Allt överträffade våra förväntningar! Vi kan varmt rekommendera mäklare Erik Lindberg och Fastighetsbyrån i Torsby. Inger Jonsson, Svenneby 28
Erik Lindberg
Erik Lindberg är mäklare på Fastighetsbyrån Torsby
.Erik Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Erik Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Lindberg har haft 50 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
108 omdömen om Erik Lindberg
Erik välkomnade mig på ett varmt och professionekkt sätt, vilket fick mig att känna mig trygg från första stund. Han tog sig tid att förklara varje detalj på ett tydligt och uttömande sätt. Jag är mycket tacksam och väldigt nöjd med hela upplevelsen.
Erik visade ett stort tillgänglighet med oss, han svarade noggrant på våra frågor och hjälpte oss med hela processen.
Erik är en ung, dynamisk och varmt vänlig person. Hans interaktioner var professionella och målinriktade. Jag rekommenderar Erik varmt.
Pleasure in working with Erik, clear, professional, concise & quick. The overall purchase of Osebol23a. This was done quickly and in a very efficient way. Well done
Bra bemötande och ger en lättfattlig information. Vid första besöket berättade Erik om hur allt kommer gå till samt att det fanns lista på köpare som är intresserade av boende i området. Erik är lätt att nå och svarar på frågorna även om de är " dumma " Erik har gjort så jag har känt mig trygg med försäljningen av Lillskogshöjden 36.
Stor erfarenhet, svarar i telefon och trevlig
Tycker allt har fungerat väldigt bra från början till där vi är idag med köpet. Trevligt och proffsigt bemötande i alla lägen.
En mycket trevlig, engagerad och professionell mäklare. Vi är supernöjda med all hjälp vi fått i samband med köpet.
En enkel, tydlig, trevlig, mycket glad mäklare. Kunnig och ärlig. En som vi kommer att kontakta igen vid köp/ sälj av fastigheter.