Mateo Hampton Coleman

Mateo Hampton Coleman

Mateo Hampton Coleman är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Mateo Hampton Coleman har varit registrerad mäklare sedan 2024-02. Mateo Hampton Coleman har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 95 omdömen med ett betyg på 5.0. Mateo Hampton Coleman har haft 35 försäljningar sen 2024-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-03 - 2025-01

95 omdömen om Mateo Hampton Coleman

Sedan starten hos Reco 2024
Jasper Gustav Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mateo Hampton Coleman en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Väldigt tillmötesgående och professionell och tillgänglig obekväma tider, höll mig som intresserad köpare uppdaterad om varenda steg längs hela vägen

Madeleine S
Sommarro

Mateo har genom hela köpeprocessen varit både tydlig, tillmötesgående och närvarande. Han har hela tiden varit tillgänglig både under och utanför vanliga arbetstider och varit lyhörd för våra frågor och funderingar. Under hela processen har han alltid haft ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande och vi kan varmt rekommendera honom som mäklare!

Anna A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mateo Hampton Coleman en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Lätt att jobba med. Ingen fråga är försmå. Vi ska fortsätta jobba med honom och kan bara stark rekommendera.

Yurii S

Best maklare jag jobbade med! Allt han gjörde var klar och hjälsam.

Johan Lukas S
Sala Backe

Hör av sig ofta, enkel att ha att göra med!

Astrid E
Rosendal

Är väldigt nöjd med Mateo som mäklare. Flexibel, hjälpsam och alltid tillgänglig att svara på frågor.

Ingrid H
Rosendal

Mycket bra bemötande, och väldigt responsiv.

Naima Kristina Irene K
Sala Backe

Mateo har ett behagligt bemötande och ingav oss förtroende. Vi bytte mäklare på grund av brist på resultat, men det gick fort med Mateos hjälp. Mateo har kontinuerligt hört av sig och informerat oss om sina resultat. Vi rekommenderar Mateo å det varmaste.

Bengt K
Sala Backe

Mateo var öppen, trevlig och informativ. Vi bytte mäklare till Mateo och han nådde snabbt resultat. Mateo har hållit oss informerade under hela processen. Vi rekommenderar Mateo å det varmaste.

Saritha A
Ultuna

Mateo has been extremely helpful in addressing all our questions and concerns whenever needed regarding the apartment sale. He was only a phone call away. He was quite clear and transparent in discussing the strategies to advertise and sell the apartment. I appreciate his patience, dedication and passion for his work.