Felestad New Wave Profile

www.felestad.se
  • Badge2025
4.3
felestad.se Ring 046-71 26 40 Dela

Välkommen till Felestad New Wave Profile, företaget som levererar helhetslösningar inom profilbranschen! Sedan 1986 har vi erbjudit profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial från välkända varumärken. Vi hjälper företag, organisationer och föreningar att hitta och utforma sin profil för att synliggöra...

20 omdömen om Felestad New Wave Profile

Martin G
Skrev om Felestad New Wave Profile

Trevligt bemötande och kreativa idéer

Svar från Felestad New Wave Profile

Stort tack för er fantastiska feedback, vi är glada att höra att ni uppskattar våra kreativa idéer!

Malin W
Skrev om Felestad New Wave Profile

Snabbt, proffsigt och mycket bra på alla vis!

Svar från Felestad New Wave Profile

Stort tack för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunnat leverera på ett snabbt och proffsigt sätt! :)

Laila H
Skrev om Felestad New Wave Profile

De har ett väldigt trevligt bemötande. Deras butik/kontor har en rejäl och trevlig utställning av varor där man kan känna på kvalitet och få inspiration. Blev ett fel i ett av trycken på grund av oerfarenhet och lite för snabbt agerande men det var det enda negativa.

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack för din feedback! Vi är glada över att du uppskattade vårt bemötande och vår utställning, vi strävar alltid efter att ge våra kunder en inspirerande upplevelse och det är härligt att höra att det uppskattades. Vi ber om ursäkt för felet med trycket och kommer att vara extra noga framöver för att undvika sådana missar. Tack igen för din förståelse, vi ser fram emot att få hjälpa dig snart igen! :)

Hans L
Skrev om Felestad New Wave Profile

Hej, jag köpte profil-kläder, Centerpartiet. Den sammanfattande upplevelsen är att: - det kändes lite gammaldags - nu när man är så van att handla på nätet. - fraktkostnaden var ovanligt hög, ca 150 kr, man förväntar sig max 49 kr samt gratis om man beställer för mer än 600 kr. - en låg eller obefintlig fraktkostnad minskar motståndet att göra en snabb beställning

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse så specifikt. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår e-handelsupplevelse och tar till oss dina synpunkter kring fraktkostnaden. Vårt mål är att göra det så smidigt och förmånligt som möjligt. Tack för ditt köp, och vi hoppas få välkomna dig igen!

Ronny H
Skrev om Felestad New Wave Profile

Snabb och smidigt så perfekt som det kan bli =)

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack för din härliga feedback! Vi är glada att du är nöjd och att allt fungerade smidigt. Välkommen tillbaka! 😊

Stefan M
Skrev om Felestad New Wave Profile

Väldigt bra service och mycket trevlig personal

Svar från Felestad New Wave Profile

Stort tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar vår service och vårt team. Välkommen tillbaka!

Ingela B
Skrev om Felestad New Wave Profile

Mkt nöjd med bestäln o leverans.

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både beställningen och leveransen. Välkommen tillbaka!

Julia L
Skrev om Felestad New Wave Profile

Alltid tillmötesgående och effektiva!

Svar från Felestad New Wave Profile

Stort tack för din fina feedback och välkommen tillbaka :)

Marcus F
Skrev om Felestad New Wave Profile

Själva grundleveransen var utmärkt men ni kan inte skicka två plastpennor i en låda i efterhand!!

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med grundleveransen och tar till oss din synpunkt kring efterleveransen. Vi får ärligt säga att något har gått fel här, vi strävar efter en låg miljöpåverkan och skicka två pennor i en delleverans är inte optimalt. Nu ser vi över våra processer och ser till att det inte händer i fortsättningen.

Linda J
Skrev om Felestad New Wave Profile

Snabb leverans på min datorväska. Den var som förväntan, stämde överens med bilden.

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med både leveranstiden och att datorväskan motsvarade dina förväntningar. Välkommen tillbaka!

Lisa L
Skrev om Felestad New Wave Profile

Trevliga och kunniga säljare. Sbann och personlig service. Har vårt give-aways lager hos Felestad.

Svar från Felestad New Wave Profile

Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att du uppskattar vår service och våra kunniga säljare. Det är ett nöje att få hantera ert give-away-lager, och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Thomas S
Skrev om Felestad New Wave Profile

Bra bemötande Leveranssäkra Bredd på sortiment och tjänster Dyra Köpt profilkläger, presentreklam, lagerhållning, frakt, packning .

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack för din ärliga feedback! Vi uppskattar att du värdesätter vårt bemötande, pålitliga leveranser och breda utbud av produkter och tjänster. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och service, och tar med oss din synpunkt om prisnivån. Hoppas vi får möjligheten att fortsätta hjälpa dig framöver!

Linda D
Skrev om Felestad New Wave Profile

Susanne är alltid snabb och proffsig i sitt bemötande och återkoppling, stor kunskap om produkterna hon säljer, vet hon inte svaret tar hon reda på det snabbt. Vi har haft Ingela som kontakt i flera år, vilken vi hade väldigt bra kontakt med. När man gör affärer som detta måste personkemin stämma och den stämmer verkligen med Susanne :)

Svar från Felestad New Wave Profile

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du uppskattar Susannes professionalism, engagemang och produktkunskap. Vi värdesätter långsiktiga relationer och är glada att personkemin känns rätt. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete!

Peter H
Skrev om Felestad New Wave Profile

Snabb, effektiv service och väldigt bra bemötande vid köp av gåvokort.

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattade vår service och bemötande vid ditt köp av gåvokort. Hoppas gåvan gillades av mottagaren :)

Nawa H

Svar från Felestad New Wave Profile

Stort tack för din feedback :)

Lisa K
Skrev om Felestad New Wave Profile

Behövde lägga till produkter i min beställning och fick direkt hjälp med detta.

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack för din recension! Kul och höra att du fick snabb hjälp med din beställning.

Jenny T
Skrev om Felestad New Wave Profile

Man får alltid snabb återkoppling och bra service av Felestad. Vi har jobbat med dem i flera år och om vi har en fråga om en produkt återkommer de alltid med några olika förslag.

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack så mycket, Jenny! och tack för långvarigt samarbete. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er med era behov framöver!

Mona J
Skrev om Felestad New Wave Profile

Får alltid professionell hjälp utav Felstad när jag kontaktar dem. Aldrig några problem med våra beställningar av kläder till våra anställda.

Svar från Felestad New Wave Profile

Stort tack för din positiva feedback! Det gläder oss att du alltid får professionell hjälp och att dina beställningar fungerar smidigt.

Tobias W
Skrev om Felestad New Wave Profile

Professionella med stort förstående för kunden

Svar från Felestad New Wave Profile

Stort tack för din fina recension! Vi strävar alltid efter att förstå våra kunders behov och leverera professionell service. Det gläder oss att du är nöjd! Välkommen tillbaka!

Fredrik H
Skrev om Felestad New Wave Profile

Bra service och mycket trevlig och hjälpsam personal. Men deras egandelssida är helt värdelös!

Svar från Felestad New Wave Profile

Tack för din feedback! Vi uppskattar att du är nöjd med vår service och personal. Vi är medvetna om att vår e-handelssida kan förbättras och arbetar just nu med ett större projekt att göra den bättre. Hör gärna av dig om du har specifika förslag – vi vill gärna göra din upplevelse bättre!