Alla kategorier Bio Stockholms län Stockholm Hässelby-Vällingby Vällingby Filmstaden Vällingby

Filmstaden Vällingby

Vällingbyplan 7, 162 65 Vällingby — Visa karta

3.7 i betyg av 6 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider
 

Läs vad 6 kunder tycker om Filmstaden Vällingby

 • Jonas L
  Jonas L skrev om Filmstaden Vällingby
  Gick på bio på filmstaden Vällingby ganska ofta när de nyöppnade. Salongerna är små men bra standard. Den stora salongen är charmig med mycket av inredningen bevarad, men ett tips är att inte gå på några längre filmer i denna salong. Charmen har ett pris, och den stavas träsmak. Har upplevt att det ofta är nästintill tomt på visningarna, vilket är att föredra då de visningar jag gått på med mycket folk varit väldigt stojiga, som roliga timmen i plugget ungefär. Tycker att filmutbudet på senare tid blivit sämre, framförallt tiderna. Väljer därför nu hellre en biograf i stan, resvägen till trots.
  gillar detta
 • Anders K
  Anders K skrev om Filmstaden Vällingby
  Skoj med en bio som känns som en gammal folkpark eller ett museum. Riktigt snyggt och man får en gammal, go biokänsla!
  gillar detta
 • Evelina A
  Evelina A skrev om Filmstaden Vällingby
  Går mer än gärna på bio i Vällingby - så länge jag kan undvika stora salongen. De små, nya, salongerna är bra och fräscha. Dessutom är det aldrig fullt här, vilket kanske är oroväckande men ganska skönt när man ser film. Trist bara att utbudet är sisådär.
  gillar detta
 • hanna c
  hanna c skrev om Filmstaden Vällingby
  kul att dom har byggt ut bion i vällingby. extra bra att den gamla 50-tals salongen är kvar där dom "större" filmerna visas
  gillar detta
 • John B
  John B skrev om Filmstaden Vällingby
  Denna salong är K-märkt och ser ut som en teater, mycket fin biograf som är nyrenoverad. Jag har sett två filmer här och tyvärr så har det varit väldigt surrigt vid båda tillfällena.
  gillar detta
 • Elina E
  Elina E skrev om Filmstaden Vällingby
  Filmstaden i Vällingby öppnade för ca 1 år sen efter sin stora renovering och utbyggnad. Idag finns det 5 salonger i biografen och alla erbjuder de en bra bioupplevelse. Stora salongen (den ursprunglinga) är fortfarande samma stil som innan renoveringen pga k-märkningen. Dessutom ville de bevara biografens gamla utseende i både entré och den gamla salongen. Filmstaden Vällingby har bra utbud av filmer och ofta finns det många platser kvar att välja mellan till filmen börjar.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Vällingbyplan 7, 162 65 Vällingby
Kategorier