Filter Refresh
Filter Refresh – Experter på partikelfilter!
Visste du att en enda rengöring av partikelfiltret i din dieselbil kan spara dig tiotusentals kronor, och ge din bil ett nytt liv?
Det är enkelt och smidigt att göra rent ditt partikelfilter, oavsett var i Sverige du bor.
För att använda Filter Refresh monterar du ut partikelfiltret ur fordonet och skickar det till vår rengöringsdepå.
Vet du inte själv hur du ska göra? Oroa dig inte, din verkstad hjälper dig gärna!
Genom att använda Filter Refresh ger du din bil en långsiktig förbättring. Resultatet kan inte jämföras med en regenerering eller några kemiska tillsatser, istället får du ett partikelfilter som fungerar som ett helt nytt!
Vi har nu ett rikstäckande avtal med Mekonomen Group i Sverige.
Det innebär att du hos alla; Mekonomen, MECA och MekoPartner kan erbjudas Filter Refresh.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor, vi hjälper dig gärna!
Vi har nu ett rikstäckande avtal med Mekonomen Group i Sverige.
Tveka inte att höra av dig om du har några frågor, vi hjälper dig gärna!
Utmärkelser
215 omdömen om Filter Refresh
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Filter Refresh
Perfekt service snabba leveranser väldigt nöjda
Bra.
skrev om Filter Refresh
Snabba och smidiga till en bra pris
Hej.
Snabb och perfekt service av partikelfilter.
Vi är mycket nöjda. -
Snabb och bra service. Tur och retur på 3 dagar
……….. ……….. ……….. ………..
……….. ……….. ……….. ………..Vad tråkigt att ni inte är nöjda med vår service. De partikelfilter vi har rengjort till er har, vad vi kan se i vår dokumentation, blivit väldigt bra.
Filter Refresh
Vi gav er också extra rabatt på rengöring av partikelfilter till en bil där vi först fick in katalysatorn, som ni önskade att få rengjord.
Hör gärna av er till oss om vi kan hjälpa er med något kring detta för att ni ska bli nöjda. -
skrev om Filter Refresh
Bra kundservice. Dom höll de dom lovade.
Jag kommer att kontakta dom igen -
skrev om Filter Refresh
Proffsigt bemötande och utförande, rekomenderas.
skrev om Filter Refresh
Behövde akut fixa ett partikelfilter i mellandagarna inför en Nyårsresa. Ni hade öppet, jag lämnade in ca 10:00, klart kl 13:00.
SUPER!! -
skrev om Filter Refresh
Fungerade som förväntat, och med snabb leveranstid.
skrev om Filter Refresh
Höll vad de lovade, Snabb leverans.
Väl utfört arbete.
Rekommenderas! -
skrev om Filter Refresh
Mycket trevligt och bemötande.
Snabb service . -
skrev om Filter Refresh
Mycket bra och snabb service. Vet vad de håller på med.
Snabbservice.
Ringde på morgonen och lämna DPF 1tim senare och fick hämta det på eftermiddagen. -
Positivt
Att de skulle utföra det de åtagit sig
Rengöring av partikelfilter, positivt utfört -
Snabb och bra service. .
skrev om Filter Refresh
Otroligt bra service och bra support
skrev om Filter Refresh
Bra bemötande och snabb service.
Oslagbar snabb hantering.
Skickas ut samma dag och återfås dagen efter.
Flödesmätning bifogas där man tydligt kan se värden före och efter. Vi rekommenderar Filter Refresh till våra kunder! -
Väldigt proffsigt
Lämnade ett DPF filter för rengöring
Svarar snabbt
Snabba leveranser
Mycket positiv -
skrev om Filter Refresh
Förstörde bilen helt då vi fick stora problem med givarna efteråt och motiorlampan tändes. Fick sälja bilen för att inte bli ruinerad. La mycket pengar på försöka få ordning på den efter deras rengöring av partikelfiltret.....
Hej Sandro!
Filter Refresh
Tråkigt att höra att du inte var nöjd med vår service, vi arbetar hårt för att alla kunder ska bli nöjda. Vi har generösa garantier och hjälper gärna till med felsökning och support via telefon när det behövs.
Vår rengöringsprocess är effektiv men skonsam och påverkar inte bilen i övrigt, på din beskrivning låter det som att det kan ha funnits andra problem med bilen utöver partikelfiltret.
Den nya ägaren till bilen är givetvis välkommen att höra av sig till oss med frågor och funderingar kring partikelfiltret. -
skrev om Filter Refresh
Svarade i telefonen snabbt och var tydlig.
Och när varan kom tillbaka så ringde ni upp och berättade hur det gått.
Världsklass -
skrev om Filter Refresh
Tvätt av partikelfilter. Snabbt och bra dokumentation.
skrev om Filter Refresh
Den tjänst jag beställde, uppfyllde helt och hållet vad som utlovades och inom tidsramen. Skulle helt klart rekommendera andra vilket jag också gjort.
skrev om Filter Refresh
väldigt bra, vi får tillbaka filterna snabbt och det strular aldrig.
skrev om Filter Refresh
Jag ringde för att boka in en tid för rengöring.
Dom sa att dom kunde åtgärda detta samma dag och det var jätte bra. -
skrev om Filter Refresh
Vänligt bemötande, leverans i tid.
skrev om Filter Refresh
Höll vad de lovade. Snabb leverans.
Hade inte problem med DPF utan passade på att lämna det för rengöring då jag hade det loss pga annat arbete.
Enligt deras protokoll var det ca 50% sot i det efter 23000 mil, mestadels landsväg.
Hade jag haft driftproblem innan så hade satt betyg fem.
Nu betyg fyra, för det var relativt dyr förebyggande åtgärd. -
Snabb och bra service!
Sparar både pengar och miljö. -
skrev om Filter Refresh
Jag tycker att personalen bemötte mig bra och ringde upp mig när dom inte kunde svara.
Bilen fungerade som den skulle efter rengöringen men man kunde inte göra regenerering utan fick knappa in filterbyte på verkstaden.
snabbt och enkel transport till ett bra pris. -
skrev om Filter Refresh
Toppen bra och seriösa, mycket snabb service
skrev om Filter Refresh
Mycket bra, snabba och trevliga!
Ordnade dessutom med personlig leverans utanför egen arbetstid. Mycket bra service! -
skrev om Filter Refresh
Har jobbat med dem tidigare och allt funkar jättebra , så det var självklart att jag tog upp kontakten igen efter jag bytt arbetsgivare
skrev om Filter Refresh
Rengöring av partikelfilter med perfekt resultat
skrev om Filter Refresh
Väldigt bra och snabbt svar, och bra service!
skrev om Filter Refresh
Snabbt svar på pris för åtgärd.
Leveranstiden funkade ej. Det tog 1 dygn längre
Annars bra pris och det har fungerat bra.Va kul att ni är nöjda med vår service och vår kontakt och tack för ett bra betyg.
Filter Refresh
Vi försöker att ha en så kort hanteringstid som möjligt med snabb leverans tillbaka till verkstäderna, men i vissa fall krävs det extra rengöring eller så blir ett paket försenat på terminal.
Vi hoppas på kortare leveranstid vid nästa tillfälle. -
skrev om Filter Refresh
Snabbt och enkelt, bra service
Trevliga personal.
Proffsigt uförande av sin jobb.
Rekommenderar starkt. -
skrev om Filter Refresh
Utmärkt bemötande och ett snabbt avklarat jobb inklusive transporterna.
skrev om Filter Refresh
Rengöring av partikefilter med snabb handhavande och trevligt bemötande vi kontakten med företaget
Conny Nilsson
gullringens.allservice -
skrev om Filter Refresh
Snabb och professionell service! Lämnat in flertalet partikelfilter för rengöring och det har alltid gått snabbt och smidigt.
Precis som man vill att det ska gå till.
Ett partikelfilter var så pass uttjänt och fyllt med aska att dom inte kunde godkänna resultatet, trots flera försök till rengöring.
Då tog dom inte betalt för detta och skickade tillbaka filtret. -
skrev om Filter Refresh
Snabb återkoppling & snabb retur på delarna.Har använt fFilter refresc ett par ggr & alltid snabb & bra respons
skrev om Filter Refresh
Grymt bra service och otroligt bra arbete.
skrev om Filter Refresh
Blev bra bemött. Verkar seriöst. Bilen går som den ska igen.
skrev om Filter Refresh
Mycket bra kommer att anlita är flera gånger
Jag fick renat partickelfilter till MB Sprinter
år mod 21016 Mycket bra
MVH Bjarne Isaksen -
Bra bemötande.
Höga förväntningar, som infriades.
Mycket bra upplevelse.
Rengöring av partikelfilter. -
skrev om Filter Refresh
Bästa service och snabbt och jätte trevliga personal, har varit där ett par gånger jätte nöjd. mvh Bilio
skrev om Filter Refresh
Riktigt bra och smidig service. Bra kommunikation och info, snabb och professionell hantering. Rekommenderas varmt!
skrev om Filter Refresh
Allt fungerade mycket bra både komunikation och rengörning av partikelfilter alla nöjda vi på verkstan och kunder
skrev om Filter Refresh
Snabb service! Svarar snabbt på telefon och mail!
Filtren kommer tillbaka med utmärkta testresultat efter rengöringen! Rekommenderas starkt!!