Filter Refresh Sverige AB

Filter Refresh Sverige AB

filterrefresh.se
  • BadgeEightYears

Filter Refresh – Experter på partikelfilter! Visste du att en enda rengöring av partikelfiltret i din dieselbil kan spara dig tiotusentals kronor, och ge din bil ett nytt liv? Det är enkelt och smidigt att göra rent ditt partikelfilter, oavsett var i Sverige du bor. För att använda Filter Refresh monterar du ut partikelfiltret...

508 omdömen om Filter Refresh Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2018

Viktor H
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Allt är guld och gröna skogar tills man nämner att rengöringen inte haft någon effekt och man vill utnyttja pengarna tillbaka-garantin. Då kommer biblar med villkor och krav på vad som ska uppfyllas. Säkert värt om man har ett partikelfilter för tunga fordon, men för bilar skulle jag rekommendera en rengöring där filtret är kvar i bilen alternativt byta till ett begagnat (det senare var det som fungerade för mig). De rekommenderade mig för övrigt att gå via min verkstad, och när det blev problem så hänvisade de bara till...

Perssons Autoservice AB P

Snabbt & bra korta levaeranstider

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Kul att ni är nöjda med vår service och tack för ett bra betyg.

Alexander J
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

bra och snabb service, snabb hämtning och återlämning av filtret vi skickade

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Alexander! Kul att höra att du är nöjd med vår rengöringsservice och att det gick snabbt för dig att få tillbaka ditt rengjorda filter.

Yngve J
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Snabba leveranser Har inte monterat det nytvättade filtret Hoppas det fungerar!!!

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Yngve! Tack för ditt fina betyg på vår service och att du fick tillbaka ditt rengjorda filter snabbt. Lycka till med installationen, det kommer att fungera bra i din bil efter vår rengöring.

Jonas F
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Snabb och bra service. Vi kommer anlita dem igen.

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Jonas! Tack för ett bra betyg och kul att ni är nöjda med vår service.

Thomas K
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

MYCKET LÄTTA ATT JOBBA MED - ALLTID SNABBA JOBB SÅ VI INTE FÅR SÅ LÅNGA STILLESTÅND PÅ KUNDBILARNA.

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Thomas! Va kul att höra att du är nöjd med vår service och tack för det fina betyget.

Ove A
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Helt suveränt av Filter Refresh,sämre med DHL som skickade returen till Umeå och inte till Gävle för vidare transport till Delsbo

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Ove! Tack för ditt fina betyg på vår service, hoppas din bil fungerar bra framöver. Trist att det strulade med leveransen.

Robin L
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Smidigt och snabbt, allt verkar funka med filtret som rengjordes :)

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Robin! Kul att höra att du ör nöjd med vår service. Tack för ditt omdöme.

Anton J
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Tillmötesgående, smidiga och snabba svar! Bra resultat!

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Anton! Va kul att du är nöjd med vår rengöringsservice och kontakten med oss. Tack för ditt betyg och omdöme.

Åke E
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Snabb och bra service, enkel hantering överlag.

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Åke! Tack för ditt betyg, kul att du är nöjd med vår service.

Camilla R
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Fint bemötande, otroligt snabba! Rengöring av partikelfilter o bilen går som den ska, tack

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Camilla! Roligt att höra att du är nöjd med vår service och att din bil fungerar bra igen. Tack för ett fint omdöme.

Mats B
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Snabba svar, smidigt att lägga order, rekommenderas.

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Mats! Tack för ditt fina betyg och kul att du uppskattar vår service och rekommenderar oss.

Stefan E
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Fantastiskt bra. 10 av 10 DPF av mig.

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Stefan! Tack för ditt fina betyg på vår service.

Oskar I R
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Alltid perfekt resultat och snabb leverans ni är fantastiska.

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Oskar! Va kul att höra att du är nöjd med vår service. Tack för det fina betyget.

Bo Ingvar H
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Snabb service perfekt utfört arbete service på högsta nivå tack för hjälpen bilen går utmärkt Bosse

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Bosse! Kul att höra att du är nöjd. Tack för det fina betyget och omdömet.

ProDOB
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

funkar jätter bra ......blir trevligt motagen

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Härligt att höra att du är nöjd och att du blivit väl omhändertagen av oss.

Brita L
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Vi har använt Filter Refresh för rengörning av partikelfiltrar i flera års tid nu. Snabb och smidig hantering med utmärkt resultat varje gång.

Svar från Filter Refresh Sverige AB

Hej Brita! Tack fr ditt fina betyg och omdöme. Kul att höra att ni är nöjda med vårt samarbete och vår service.

Ax A
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Alltid snabba och duktiga.

Mekonomen bilverkstad S
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Alltid trevliga och bra service.Snabba på upphämtning och leverans.

Fredrik W
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

det var smidigt och snabb service

Tobias W
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Helt kanon snabb service! Skickade mitt filter dit och min bror hämtade ut de på plats när de va klart. Dom ringde och kollade en dag innan om dom skulle skicka de eller om de skulle hämtas! Kommer helt klart tillbaka om jag får problem med filter i framtiden!

JANITA J
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

De är både snabba och pålitliga.

Rolf H
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

funkar kanon snabba leveranser & bra resultat

Tobias F
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Jättebra! Som nytt! Rekomenderas!

Göran S
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Mycket enkelt att få kontakt, snabb prisuppgift och snabb åtgärd! Tackar!

Roger N
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Jätte bra ,bra service o snabb leverans

Kenneth Jörgen O

MKT BRA O SNABBT RENGÖRING PDF

Roger O
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Jag fick hjälp med rengöring av ett partikelfilter till min bil. Det var utmärkt service! Jag fick snabbt svar med prisuppgifter. Efter att jag skickat filtret så kom det tillbaka i utlovad tid tillsammans med ett testprotokoll som redovisade värden före och efter rengöring.

Kjell J
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Bra bemötande när jag ringde första gången. Snabb rengöring av filtret fick tillbaka det väldigt snabbt och väldigt nöjd med resultatet.

Bengt U
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Enkelt att skapa en order/rengöring på er hemsida, snabb hantering. Alltid fungerat perfekt efter rengöring.

Daniel L
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Snabb & bra service samt hjälpsamma hela vägen

Vinstaverksta'n Ab V
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Snabb service ock ärliga svar om delarnas hållbarhet & livslängd

Marcus C
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Har provat deras tjänster ett 10 tal gånger och varit nöjd varje gång! Bra service, snabba ledtider och grymma resultat! En väldigt nöjd kund!

Gullspångs S
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Suveränt snabb service, bilen funkade perfekt efter rening. helnöjd Häls. Gullspångs Bilservice

Jimmy I
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Det är världsklass på deras service. Filtren vi skickat till dem har kommit tillbaka efter 2-3 dagar. Detta innebär att våra kunder inte behöver att vara av med bilen så länge. Bra protokoll följer med.

Mats L
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

toppen bra bemött,toppen bra service,fort och enkelt att skicka filtret och få tillbaka det.

Göran J
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Dom har en bra hemsida som snabbt och enkelt lämnar kostnad för reparation och därefter kommer fraktsedlarna, sjuss iväg, och därefter kommer filtret tillbaka på 2 dagar, kan inte bli så mycket bättre. Och så har det fungerat VARJE gång.

Per E

Toppen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bob Arne Peter D
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Trevlig personal, gott bemötande. Snabb och enkel service, likaså snabbt bemötande av frågor per telefon.

Lars A
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Snabba svar av personalen både på utförande och packningar Snabb leverans

Torgny S
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Mycket kunniga.. Snabb leverans..

Marcus A
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Allt var smidigt , från första telefon kontakt till att delarna kom tillbaka snabbt ,smidigt o med ett tydligt protokoll

Bengt L
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Vi har lämnat in många filter till er och det funkar väldigt bra!

Tommy G
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Trevligt bemötande, snabb och proffsigt utfört jobb. Mycket nöjd med servicen

Patrik N
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

snabba jätte prisvärda att rengöra än att byta ut ! Duktiga killar som jobbar där och kan sitt jobb :)

Therese A
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

otroligt snabbt och bra service

Emilie L
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Snabb och smidig service. Mycket nöjd

Saman K
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Alltid lika trevliga och duktiga, väldigt nöjd!

Ken S
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Snabbt. Effektiv. Trevlig personal.

ANTON G
Skrev om Filter Refresh Sverige AB

Som vanligt snabba och trevliga. De alltid vet hur att rensa lungorna av din bil så den andas nytt liv.