Flyttbolaget i Stockholm

www.flyttbolagetstockholm.se
  • BadgeTwelveYears
4.8
Call 08-30 10 60 Share

Med oss får Ni ett företag som har kollektivavtal samt bra villkor och löner mm för våra anställda. Då vi verkar i en bransch där det inte är alltför vanligt och där personal emellanåt utnyttjas så vill vi informera lite extra kring det, är priser orimligt låga bör ni dubbelkolla villkor med företagen. Flyttbolaget i Stockholm...

914 omdömen om Flyttbolaget i Stockholm

Sedan starten hos Reco 2014

Stina D
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Bra pris, snälla och schyssta. Dom byggde ihop matbordet och skruvade ihop lösa ben på säng och soffa. Det lilla extra.

Marie S
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

De bar upp möbler från ett rum i en villa till övervåningen . De ringde och sa att de blev lite sena pga mycket trafik. Det är bra. De plastade in några möbler så de inte skulle repas och la plast över soffa så den inte skulle bli smutsig. De tog även med sig några möbler som skulle slängas. Trevliga och effektiva. Allt var helt när det kom fram

Joel D
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Topp, mycket nöjd. Starka och trevliga gubbar! Piano flytt upp för svåra trappor, men allt fungerade bra.

Michel W
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Har använt Flyttbolaget flera gånger. Tidigare som privatperson men denna gång hjälpte de till med vår kontorsflytt, gick suveränt som vanligt!

Mikael D
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Lätt att få kontakt med firman på telefon. Flexibla med tider. OK pris. Genomförde flytten snyggt och prydligt. Plastade in ömtåliga möbler. Trevligt bemötande.

Jenny-Ann L
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Trevliga och snabba killar som flyttade möblerna åt mig

Stort tack för uppdraget och omdömet Jenny! Mvh Flyttbolaget

Stefan V
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Duktiga, trevliga och försiktiga medarbetare.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Vi tackar för glatt omdöme! Jag förmedlar vidare till killarna på fältet. Trevlig helg!

Eric F
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Tror det är tredje gången vi anlitat firman. Behövde hjälp att transportera några antika stolar till en tapetserare. Alltid lika trevliga, lyhörda o bra på alla vis. Snabbt o varsamt, utan att det känns stressigt.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Härligt att du använder oss för dina uppdrag! Vi tackar för det och önskar trevlig helg!

Helena C
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Jätteduktiga. Proffsiga. Snabba. Visste precis vad de gjorde. Det var tryggt att betala per timme istället för fast pris då jag är orolig för att flytten utförs slarvigt när det är fast pris. Det gjorde absolut inte Flyttbolaget! 5 stjärnor!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Hej Helena, vad roligt att du är nöjd och att du uppskattade vårt prisupplägg. Vi hoppas du ska trivas i nya boendet. Mvh Flyttbolaget

Tove L
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Själva flyttprocessen är alltid förenat med stor stress och Flyttbolaget gjorde ett fantastiskt jobb på själva flyttdagen. Det vi missat eller glömt ordnade de med i stunden t ex paketera soffkuddar, skruva ner taklampa osv. Vår flytt innebar också många trappor utan hiss vilket oroade oss lite och kanske hade det behövts en man till (de var tre och fick slita ordentligt) men bortsett från det är vi supernöjda med vårt val av flyttfirma!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Stort tack för omdömet Tove och vad bra att vi kunde underlätta en del. Ja det var en lång trappa på lossningen upp till huset men vi hann inte få ut någon extra arbetare till Tyresö innan vi blev klara. Mvh Flyttbolaget i Stockholm

Lynn Q

Punktliga, tillförlitliga, bra

Tack för omdömet Lynn! :) /Flyttbolaget

Lars K
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Väldigt professionellt och trevligt. Bra jobb!

Tack Lars för det fina omdömet! :) /Flyttbolaget

Götha D
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Trevligt bemötande och perfekt utfört arbete

Tack för det fina omdömet Götha! :) /Flyttbolaget

Kristina R
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Bra och snabb återkoppling om vårt flyttprojekt o mycket väl utfört arbete.

Tack för det fina omdömet Kristina! /Flyttbolaget

Carlaxel A
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Köpte en enkel flyttstäd av lägenhet. Kommunikationen med företaget inför arbetet var bra men städningen undermålig. Första inspektion av mig visade på uppenbara brister att städa golv.. Städaren fick komma tillbaka. När köparen tillträdde hitta denne ytterligare brister. Städaren fick komma tillbaka igen. Allt gick på garantin -vilket är bra. Men i grunden har de använt en städare som inte förstår kraven som ställs på en flyttstädning.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack för uppdraget och omdömet! Ja det blev ett par saker att ordna till efter önskemål. Mvh Flyttbolaget

Jonathan S
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

De gjorde jobbet galant! Enkelt, smidigt.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Härligt att höra och tack för omdömet Jonathan!

Paula M
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Trevligt bemötande, kom på utsatt tid och väldigt serviceinriktad och omtänksam flyttkarl. Mycket nöjd med flytthjälpen!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack för det fina omdömet Paula och lycka till i nya boendet!

Erik B
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Jättenöjd. Bra kommunikation, lätt att förstå vad som gäller och ej. Personalen som flyttade var trevliga, proffsiga och hjälpsamma. Kommer boka via flyttbolaget nästa gång det bär av.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Kul att höra Erik och tack för det fina omdömet! /Flyttbolaget

Elizaveta Faina Lisa M
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Fantastiskt bra hjälp med familjens flytt! Dessa killar är guld värda. Jättetrevliga, allt gick snabbt, smidigt och effektivt, stenkoll på allt inklusive sånt vi själva hade glömt, löste alla våra extra önskemål och behov utan minsta problem. Helt enkelt hur bra som helst. Vi är verkligen SUPERnöjda och rekommenderar dom varmt!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack för det fina omdömet Elizaveta och vad roligt att ni är så nöjda, precis som det ska vara. :) Lycka till i nya boendet! /Flyttbolaget

Jakob Å
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Enkla att arbeta med. Snabba. Transparenta i sin prissättning innan och inga försök att höja priser för merjobb under flytten.

Tack för omdömet Jakob och lycka till i nya boendet! :) /Flyttbolaget

Thomas J
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Utförde flyttstädning. Perfekt resultat.

Tack för omdömet Thomas! :) /Flyttbolaget

Valentine L
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Otroligt bra! Fick hjälp med att flytta från min etta på 3e våningen (utan hiss). Chris och Ville var supersnabba och väldigt trevliga. De var noga med att allt var ordentligt packat och hjälpte till att packa ner de grejer jag inte hade hunnit få ner i lådor än. Allt från bokningen till själva flytten gick smidigt och jag blev jättenöjd. Rekommenderas starkt!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack för det fina omdömet Valentine och vad roligt att du är så nöjd, jag ska se till att hälsa Chris och Wille. Lycka till i nya boendet! :) /Flyttbolaget

John W
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Effektivt, kompetent och vänligt genomförd flyttning

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack för omdömet John och lycka till i ditt nya boende! /Flyttbolaget

Max B
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Trevliga och proffsiga! Allting gick otroligt smidigt. De hanterade bland annat saker som inte fick plats i flyttkartonger på bästa möjliga sätt. Kan varmt rekommendera alla att anlita Flyttbolaget vid bohagsflytt.

Tack för omdömet Max och vad roligt att ni är nöjda! :) /Flyttbolaget

Erik H
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Killarna kämpade på flitigt trots lite bristande förberedelser från våran sida och tunga grejer. Kan inte bli bättre.

Tack för omdömet Erik och lycka till i nya boendet! :) /Flyttbolaget

Anders J
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Trevliga och effektiva, inga problem alls. Skulle definitivt anlita dem igen.

Härligt att höra Anders och tack för omdömet! :) / Flyttbolaget

Esbjörn W
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Bra trevliga försiktiga i arbetet.

Tack för omdömet Esbjörn och lycka till i nya boendet! :) / Flyttbolaget

Evald P

Bäst flyttfirman. Kan varmt rekommendera… 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Tack Evald för det fina omdömet och vad roligt att du är nöjd. // Flyttbolaget

Tony F
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Service inriktad personal och kunniga och jättetrevliga. Varmt rekommenderas.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack för ditt fina omdöme Tony!

Justina N

Toppen! Proffsiga och hjälpsamma! 5 av 5 möjliga💙💙💙💙💙

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack för ditt fina omdöme Justina!

Karina M
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Så trevliga och proffsiga killar som tog hand om vår flytt. Rekommenderar dom varmt till nya uppdrag.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack för det fina omdömet Karina och vad kul att du är nöjd. Lycka till i nya boendet!

Ulf H
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Snabb, trevlig och effektiv hjälp med flytten.

Tack för omdömet Ulf och lycka till i nya boendet! // Flyttbolaget

Ralf K
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Mycket trevligt personal. Tack för hjälpen Patrick. Kan bara rekommendera Flyttbolaget Stockholm. Mvh Ralf

Tack för det fina omdömet Ralf och lycka till i nya boendet. // Flyttbolaget

Kenta B

Bra kommunikation och utförande

Tack för omdömet Kenta och lycka till i nya boendet! // Flyttbolaget Stockholm

Marjoris P
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

It was amazing! Amazing people, amazing service! They were super kind and super professional! Very careful with all the packages and very fast! I will definitely use their moving services next time!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Thank you Marjoris for the review. We are happy that you are satisfied and hope that you will enjoy your new place. :) // Flyttbolaget

Anna P
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Jättenöjd med flytten! Professionellt och trevligt team. Rekommenderas!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack för omdömet Anna och vad roligt att du är nöjd. Lycka till i nya boendet! // Flyttbolaget

Anders
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Flytten och flyttstäd gick utmärkt! Flyttkillarna var väldigt effektiva men samtidigt lugna och försiktiga. Väl värt marginellt dyrare alternativ med bra villkor för sina anställda

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Stort tack för uppdraget och recensionen. Trevlig helg önskar vi alla på Flyttbolaget!

Johanna W
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Jag blev bemött på ett väldigt bra sätt av Flyttbolaget och när det körde ihop sig med att annat företag som skulle hjälpa med en del av flytten (att montera ner större möbler) så löste Flyttbolaget det direkt. Jag är överlag super nöjd med både flytt och montering och installation som gjordes i min lägenhet. Tyckte att alla var väldigt måna om att hjälpa till och göra det så lätt och bra för mig som möjligt vilket jag uppskattar starkt. Alla arbetade snabbt och effektivt så jag är på allt sätt mycket nöjd och rekommenderar mycket varmt Flyttbolaget.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Hej Johanna, vad roligt att du är så nöjd och vi tackar så hjärtligt för den fina recensionen. Vi hoppas nu du ska trivas i nya boendet. Vi önskar även trevlig helg! /Flyttbolaget

Fredrik B

N/a ...............................................

Tack för omdömet och trevlig helg! :) /Flyttbolaget

David S
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Vi anlitade Flyttbolaget för att vi ville ha en flyttfirma med kollektivavtal. Både flytten och flyttstädningen blev jättebra. Vi är väldigt nöjda!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Hej David, kul att du är nöjd och att du tittade efter ett seriöst alternativ i denna bransch. Vi hoppas du ska trivas i nya boendet. Trevlig helg önskar vi på Flyttbolaget!

Carl Kristian B
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Bra upplevelse rakt igenom. Fick Flyttbolaget i Stockholm rekommenderat av en vän och kan bara instämma i rekomendationen. Allt från bokning, lån av flyttkartonger och själva flytten flöt på bra. En extra elloge till Kris, André och Parid som förutom att vara väldigt trevliga, tog väl hand om våra prylar och kämpade på i ösregnet. Kan varmt rekommendera!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Hej Carl, vi tackar så hjärtligt för det fina omdömet. Ja vädret kan vi inte styra över så det är bara att gneta på med gott humör :). Trevlig helg! /Flyttbolaget

Anna P
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Bra bemötande, smidig och proffsig hantering av flytten.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Stort tack för omdömet, hoppas du trivs bra i nya boendet. Trevlig helg!

Albert O
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Supernöjda med Flyttbolaget! I tid, professionellt och effektivt flyttades våra saker den knappa kilometern som vi flyttade. Verkligen smidigt!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tackar för att ni valde oss för flytten! Förmedlar detta till våra flyttkillar ute på fältet som hjälpte er. Trevlig dag!

Peter W
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Snabba och smidiga. Från ankomst villa till sista inburet i lägenhet (inkl körsträcka på 20 min) så var allt klart på 3 tim 45 min. Otroligt. Allt är helt och inget saknas. Kan bara rekommendera å det varmaste. ❤️ Bra pris och smidigt att alla lådor får lånas och sedan tas tillbaka (utan debitering)

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack o kul att du är nöjd med oss och att du rekommenderar oss! Hoppas ni kommer väl tillrätta i ert nya hem! Glada hälsningar från vi på Flyttbolaget

Isabel B
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Proffsig kommunikation och service både under bokning och själva flytten. Båda killar var trevliga, hjälpsamma och väl förberedda med material och rutiner. Jag valde denna firma framförallt pga att de har kollektivavtal och kommunikationen kändes bra.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Hej Isabel! Vi tackar för du valde oss för flytten och för ditt positiva omdöme. Schyssta villkor till de anställda och bra kommunikation är något vi strävar efter. Återigen tack och lycka till med ditt nya boende!

Markus E
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

De gav en lite väl pessimistiskt tidsuppskattning i början, men sedan så gick flytten snabbare ändå. Detta är ju såklart att föredra över det motsatta. Höll vad som avtalats. Bra kommunikation. Inget krångel. Kändes som ett seriöst företag.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Hej Markus och tack för omdömet! En uppskattad tid för våra kunder är viktigt. Sen är de så väldigt olika vad folk har i sina hem och hur långt det är att gå till adresserna. Men skönt att det gick smidigt och tack igen!

Ilyan S
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

It's not unusual that this company is our main partner in Stockholm. I would recommend their services to everybody. Great team, great guys!

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Thank you Ilyan for the recomendation! We do our best to keep customers happy!

Ylva S
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Proffsiga och trevliga, ffa ledarna, men lite olika kvalitet på övriga flyttkillar. Vissa packade glas tillsammans med stenar. Andra mer noggranna. Blev avsevärt dyrare än offerten eftersom vi hade mycket grejor och det tog lång tid.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Tack för omdömet! Packningen gör vi med utgångspunkt att allt ska hålla vid flytten. Priser varierar bl a beroende på storleken på bohaget och tiden det tar att gå till adresserna. Vi gör alltid vårt bästa och hoppas ni känner är nöjda med våran hjälp.

Annika V
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Allt fungerade bra och flytten var smidigt.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Härligt att allt fungerat bra och smidigt, vi önskar lycka till i nya bostaden! Mvh Flyttbolaget

Jakob G
Wrote about Flyttbolaget i Stockholm

Vi genomförde en flytt av bohag från lägenhet till hus inom Stockholm och Flyttbolaget Stockholm var otroligt hjälpsamma, trevliga och framförallt serviceminded. Flyttgrabbarna på plats tog det lite större bohaget än beräknat med bravur och hängde inte läpp för det utan jobbade på i bästa tempo och var otroligt aktsamma med känsligare saker. En offert som skulle ta 7h tog 8h trots en man för lite. Bra jobbat! Jag kan varmt rekommendera Flyttbolaget Stockholm till dom som söker något tryggt och proffsigt med bra villkor även för arbetarna.

Svar från Flyttbolaget i Stockholm

Vad roligt att du är nöjd Jakob och kul att du uppskattade att vi gör det lilla extra. Vi kämpar på i ur och skur och även om det är manfall :). Mvh Flyttbolaget i Stockholm