Flyttella Flyttfirma

• BestInSweden2025
1 539
4.4
Call 08-89 83 01 Share

Välkommen till Flyttella – Din pålitliga partner inom Flytt & Städ! Hos Flyttella erbjuder vi en komplett lösning för alla dina flytt- och städbehov. Varje offert anpassas noggrant för att passa just dig, helt kostnadsfritt. Vi erbjuder fasta priser som gör att du slipper överraskningar, samtidigt som du kan utnyttja 50 % RUT-avdrag...

1539 omdömen om Flyttella Flyttfirma

Sedan starten hos Reco 2021

Lena M
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Bra bemötande, lätt att få kontakt, bra hantering av bohaget. Flyttkartongerna var dock av väldigt blandad kvalité, vissa gick inte att använda.

David B
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Scam företag. Bokade en annan firma på en offert hemsida. Detta företag utger sig för att vara dom och städade. Får fakturan från båda företagen sedan. Anlita aldrig dessa

Svar från Flyttella Flyttfirma

Hej David, Vänligen kontrollera vilken offert du har signerat. På första sidan framgår tydligt vilket företag som är avsändare, och det är viktigt att granska dokumenten noggrant innan godkännande. Men det verkar inte finnas något påpekande om tjänstens kvalitet. Tack. Vänliga hälsningar, Flyttella Teamet

Sandra K
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Smidigt, snabb offert, bra flyttstädning.

Catarina F
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Väldigt trevliga flyttgubbar och allt gick snabbt och smidigt. Dom embalerade och demonterade större och känsligare möbler och ställde allt på sin plats i nya lägenheten.

Kent Magnus Apollo F
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Flyttella svarar alltid snabbt i telefon och på mejl. Väldigt serviceminded och löser allt de som jag önskat. Har köpt flytt och stöd och kommer rekommendera Flyttella till alla som ska flytta.

Caroline L
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Jättenöjda med både flytt och städ! Bra flexibilitet och anpassningar till då vi behövde hjälp.

Julianna H
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Fick ingen bekräftad tid så det var lite stressigt att veta när de skulle komma. Fick mejla och fråga och tiden bekräftades samma dag som städningen skulle utföras vilket var lite dåligt. Städaren kom också 30 min tidigare än den bestämda tiden, och jag var inte hemma då. Jag tyckte synd om henne som kom så tidigt och fick vänta tills jag kunde komma och släppa in henne. Så lite mer info om tider hade varit bra. Hon gjorde ett bra jobb och städningen blev godkänd av hyresvärden.

Aida H
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Mycket bra och effektivt arbete.

Francisco L
Wrote about Flyttella Flyttfirma

I recently hired this moving company for a comprehensive package that included packing, dismantling curtains and lights, and relocating from Täby to Stockholm city. My overall experience leads me to give them a maximum of 3 stars. Pros: Affordable Pricing: Their rates are quite reasonable compared to other moving services. Efficient Packing: The team was quick and punctual in their packing efforts. Good Item Protection: Most of my belongings were well protected and handled with care during the move. Cons: Lack of Inventory:...

Remmy O
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Jag skickade ut förfrågningar till flera flyttstädningsföretag, och Flyttella utmärkte sig med de bästa recensionerna, vilket gjorde att jag valde dem framför fyra andra alternativ. Från början har allt flutit på smidigt och enkelt. Personen som skulle utföra städningen anlände exakt klockan 13:00, vilket var bekräftat i förväg. Vi kom överens om vart nycklarna skulle lämnas, och hon var oerhört noggrann. Jag har inga klagomål gällande flyttstädningen som helhet, och de levererade verkligen 100% enligt mina förväntningar. Jag är extremt nöjd och kan varmt rekommendera deras flyttstädtjänster.

Ewa D
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Mycket bra bemötande och stor flexiblitet när vi behövde skjuta upp flytten med kort varsel. Flytten tog lång tid men å andra sidan hanterades allt väldigt varligt. Uppskattat. Flyttstädningen var helt fantastisk. Kan varmt rekommendera.

Lars Y
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Jättebra flyttkillar. Noggranna, trevliga och professionella.

Andreas P
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Ej godkänd flyttstäd vid besiktningen

Maria A
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Nöjd med er insats. Kan varmt rekommendera andra.

Julia S
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Jättebra hjälp vid flytt! Snabbt och effektivt!

Ali R
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Väldigt påtagligt flyttfirma och vi är nöjda med dem

Veronica N
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Killar de var jätte duktiga,trevligt bemötande och snabbt jag ska rekommendera tack för hjälpen.

Birgitta B

Proffsiga, goda kominikatöret,

Behnaz A
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Hej! Tycker att flyttkillarna var jätteduktiga och supertrevliga. Väldigt nöjd.

Lo T
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Fint bemötande och starka, proffsiga ukrainska flyttgubbar. Det blev mest kommunikation på engelska, men inga problem för min del. Rekommenderas!

Janina Lovisa Stiner K
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Jag har använt flyttaElla 3 gånger pga att de är billigast. Du får vad Du betalar för. De lastsäkrar inte. Gången dessförinnan ramlade en stor och dyr glaserad kruka ut när de öppnade. Krukan gick sönder i många bitar, men någon respons / ersättning har jag inte fått. Senaste flytten blev definitivt deras sista åt mig. Istället för att plasta in ömtåligt, la de det i svarta plastsäckar, även lådor till ett skåp jag tydligt talat om att jag är rädd om. Lådorna låg helt oskyddade i plastsäckar och skavde mot varandra / annat....

Offensive content
Choose a reason:
Svar från Flyttella Flyttfirma

Hej Janina, Tack för din återkoppling. Vi har tagit del av dina synpunkter och vill samtidigt vara tydliga med vår egen. Efter en samlad bedömning har vi beslutat att vi inte längre kan ta emot uppdrag från dig. Vi har vid flera tillfällen försökt vara tillmötesgående och lösningsorienterade, trots återkommande svårigheter i kommunikationen. Vi kan inte acceptera att våra medarbetare blir bemötta på ett sätt som ifrågasätter deras värdighet eller identitet. Flera kommentarer som riktats mot personalen har varit nedsättande...

Maria C
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Oerhört bra och professionella. Har aldrig använt mig av en flyttfirma tidigare men denna gång använde jag utav flytella och är supernöjd. Nästa gång jag kommer flytta är flytella den första jag ringer rekommenderar starkt.

Sara H
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Väldigt smidigt att boka, även på en helg! Mycket duktig och gullig städerska! Kan bara varmt rekommendera.

Amanda L
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Så nöjd!! ⭐️ Riktigt snabba noggranna och allt var så bra!

Micael N
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Super nöjd har inget anmärk på all gick smidigt och bra

Robin H
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Superstjärnor med fantastiskt bemötande. Noggranna och snabba. Tack för att ni gjorde vår flytt så mycket enklare.

Rosanna T
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Jag är så nöjd med Flyttella! Noggrant städat och fick bra återkoppling efteråt. Blev litet missförstånd kring fakturering som löstes på nolltid. Kan verkligen rekommendera detta företag 🙌🏾

Vikas T
Wrote about Flyttella Flyttfirma

I hired Flytella for moving my household items that did not include furnitures. I really appreciate their transparent communication from the time of receiving quotation to the moving. They are prompt in responding on call or email. The move was also smooth without any hassle. All items were handled with care and the 2 persons who moved the items were also very kind and handled everything calmly. So I'm happy with the experience overall.

Anna Ö
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Mkt trevlig och noggrann personal som städade min lgh

Lina B
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Trevliga och snabba. Och plastade in bra. Dock skrevs det inte på min flytt vad som stod i kartongerna utan det va sen en tidigare flytt, och allt ställdes tillsammans i den nya. Samt har fått skada på en vägg i nya lgh. Inväntar mitt skadeärende.

Joacim S
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Bara gott att säga om flytellas flyttgubbar! Gick snabbt och var smidigt. Nu väntar vi bara på flyttstädning.

Cansu K
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Vi anlitade Flyttella för vår flytt, inklusive deras flyttstädning, samt en storstädning av vår nya lägenhet. Det fanns både bra och dåliga sidor med deras arbete, men överlag var upplevelsen mycket stressig och besvikelse, trots att vissa delar var riktigt bra. Flytt: Vi flyttade från en 38 kvm möblerad hyreslägenhet och behövde främst få våra kartonger, cyklar och säng transporterade. Själva flyttkillarna var jättebra – snabba, effektiva och försiktiga. Inga klagomål på flyttteamet. Flyttstädning: Flyttstädningen outsourcades...

Offensive content
Choose a reason:
Kristina H
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Mycket nöjd, över min förväntan. Rekommenderar starkt.

Peter H
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Hej Peter heter jag, de va jag som bokade flytten åt min moster Ulla Viklander, allt flöt på utan problem, när jag bokade pratade jag med Noha tror jag han hette, han var mycket hjälpsam och även den andra killen i telefon som jag inte vet vad han hette var mycket hjälpsam, när bilarna kom på avtalad tid börja dom lasta bilarna omg. allt gick väldig snabbt, när bilarna kom till Härnösand var dom lika snabba, jag mycket är nöjd med flytten. / Peter Hartvik

Kenneth E
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Mycket bra och snabb återkoppling när det gäller frågor som uppkommer under flytt och städning . Bra Jobb samt klara på den tiden som överenskommen Allt har fungerat utan problem. Enda som kan vara lite synd är att man inte kan lämna nycklarna hos dom när dom inte är på plats .

Anna Izabella D
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Mycket bra firma, flytten gick smidigt, personalen var professionell, försiktig men snabb. Rekommenderar.

Marlene S
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Smidig flytt och bra service :)

Farnoosh A

Nöjd. De var snabba Och kunniga

Pär H
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Bara +++ allt flöt på smidigt.

Carina S
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Kunde lämna lägenheten helt i deras händer.

John F
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Flyttade från Stockholm till Uppsala, tog in offerter om flytthjälp och valde Flyttella då de hade bra paketpris med flyttstädning också, samt bra betyg. Jättenöjd med kundservice, pratade främst med en Daniel, och var också jättenöjd med flytthjälpen och flyttstädningen. Smidigt!

Paula J
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Flyttstädning - jättebra service till ett bra pris!

Sara L
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Väldigt professionella och trevliga i samband med bokning. Tillmötesgående och prisvärda! Städet var fantastiskt och jag fick direkt ett godkänt flyttstäd. Lägenheten var dessutom delvis möblerad vilket inte var ett problem utan ändå lösningsorienterade och positiva till att hjälpa mig! Hade definitivt bokat dem igen!

Peter L
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Jättebra och trevligt bemötande av flyttkillarna. Jobbade snabbt, effektiv och med stor försiktighet vid både utflytt och inflytt. Lite strul med inflyttning av lasten då de ansåg att sträckan till dörr var lite för lång men efter lite diskussion så löste sig det. Kan rekommenderas!

Fardowsa M
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Bra städ service med mycket noggrann städning.

Jan K
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Mycket nöjd, Trevlig och försiktiga killar som hjälpte oss med flytten. Rekommenderas starkt!

Thomas Greger F
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Snabba och effektiva. Med bibehållen noggrannhet. Mycket nöjd.

Helene D
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Bra flyttjobb lite språkförbistring bara som gick att reda ut

Hanna P
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Började med ett trevligt samtal och en underestimerad offert som genererade en extra kostnad, som dessutom uppgavs felaktigt per telefon från företaget under flytten. Fick absolut inget gehör eller förståelse för att jag blivit lovad ett lägre pris, utan belönades med en påminnelseavgift och ett otroligt kränkande svar av deras ägare, som menade att det inte fanns några bevis för att jag blivit lovad ett lägre pris eller att fakturan varit pausad i väntan på korrigering. Att ringa till deras "ekonomiavdelning" är som att...

Svar från Flyttella Flyttfirma

Hej, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du känner missnöje med delar av flytten och kommunikationen. Vi har gått igenom hela ärendet noggrant, inklusive alla samtal, mejl och bokningsunderlag, och konstaterar att tjänsten har utförts i sin helhet samt att samtliga moment har följt överenskomna villkor och tidsramar. Vi beklagar fördröjningen som uppstod vid inflytten och att det påverkade din planering. Vår personal informerade om förskjutningen samma dag, och flytten kunde genomföras dagen därpå utan...

Mattias L
Wrote about Flyttella Flyttfirma

Flyttstädningen var slarvigt utförd. Planeringen var otroligt rörig. De var försenade och man fick informationen sista minuten.

Svar från Flyttella Flyttfirma

Hej, Tack för att du hörde av dig och delade med dig av din upplevelse. Vi beklagar att flyttstädningen inte motsvarade dina förväntningar och att kommunikationen kring planeringen upplevdes som rörig. Vi tar alltid sådan feedback på största allvar och kommer att se över rutinerna för tidsplanering och informationsflöde så att detta inte upprepas. Om du upplevt några specifika brister i städningen får du gärna skicka bilder eller en beskrivning till oss inom vår 14-dagars nöjd kund-garanti, så ser vi till att åtgärda eventuella...