Från början till slut har kommunikation och utförande varit över förväntan. Tack för en mycket positiv upplevelse och väl utförd tjänst.
Flyttella Flyttfirma
Välkommen till Flyttella – Din pålitliga partner inom Flytt & Städ! Hos Flyttella erbjuder vi en komplett lösning för alla dina flytt- och städbehov. Varje offert anpassas noggrant för att passa just dig, helt kostnadsfritt. Vi erbjuder fasta priser som gör att du slipper överraskningar, samtidigt som du kan utnyttja 50 % RUT-avdrag...
1697 omdömen om Flyttella Flyttfirma
Sedan starten hos Reco 2021
Vi är supernöjda med Flyttellas insats; både flytt och städ. Kommer med största säkerhet att använda dem vid kommande flyttar.
Allt gick enligt plan , små saker men snabbt åtgärdat, flera killar var på plats exakt enligt plan, de var duktiga och starka, och allt gick snabbt och smidigt. Duktig flyttledare. Jag var jätte nöjd !
Nöjda!! Vilka grabbar!! Inget att klaga på
Väldigt bra flyttfirma. Allt funkade utmärkt. Från kommunikation, offert till själva flytten där personalen gjorde ett väldigt snabbt och bra jobb.
The move was very fast and efficient. The employees were very polite and careful with my equipment.
Bra och snabba med den tjänsten jag köpte
Väldigt effektiva och hjälpsamma.
Bra service på support som alltid, snabba och noga personal på plats som utför jobbet. Rekommenderas.
Arbetet har utförts på ett bristfälligt sätt, och garantiförpliktelserna fullgörs inte av entreprenören.
Smidigt och bra kommunikation! Lätt att få tag i på kundtjänst vid byte av dag och vid frågor. Rekommenderar!
Bra och tillförlitligt företag. Rekommenderas.
Bra service, snabb och enkel flyttning för mig!
Snabb och effektiv flyttfirma.
Snabbt, smidigt och bra resultat!
Jättebra, jättenöjd! Rekomenderar!
It’s a good company. They handle our goods with care.
Jag var jättenöjd med grabbarna, så professionellt 👍
Det gick bra med flytten, proffsiga.
Everything went as agreed. It was done professionally.
Jag har flyttat nio gånger de senaste tolv åren och Flyttella är absolut de bästa jag använt! Så tydlig kommunikation: från bokningen, innan flytten när jag hade tusen frågor och på själva flyttdagen. De kom exakt på utsatt tid, väl förberedda och otroligt trevliga. Tog hänsyn och gjorde det lilla extra. Kan inte nog rekommendera dem, är så tacksam!
Fyfan vilken dålig firma kommer aldrig köpa en tjänst igen bokade flyttstäd och det var renare när jag lämnade lägenheten än när jag kom tillbaka Fyfan
Stressande men punktligt samt oförsiktig med vissa saker
Firman svarar snabbt. Duktiga och trevliga flyttare. Jättefin och noggrann städning. Rekommenderas varmt
Jag är supernöjd för all hjälp med både flytten och flyttstädningen. Jag beställde båda tjänsterna hos Flyttella och resultatet blev verkligen underbart. Allt kändes professionellt, smidigt och välorganiserat, och jag är väldigt tacksam för fina arbete.
Professionella och flexibla. När det visade sig att jag hade mer bohag än vad som rymdes på 2 bilar så löste de uppgiften flexibelt för en skälig merdebitering.
Väldigt rent och fint. Pålitlig firma.
Punktliga, professionella och godkänt flyttstäd.
Va i tid. Proffesionellt städat
VARNING! Jag är pensionerad och beställde därför både packning och flytt av Flytella. Men när jag packat upp alla kartonger visade det sig att en mängd gods saknades, man hade helt enkelt lämnat kvar prylarna i den gamla lägenheten. Bland annat alla taklampor och en bredbandsrouter som tillhörde Tele 2. Nyanskaffningsvärde ca 10.000 kr, mer än vad flytten kostade. Det första personalen sa när ja öppnade porten var "do you speak english"? Bristfälliga kunskaper i svenska alltså. Flytten tog dubbelt så lång tid som planerat,...
Du genomförde din beställning utan kontakt med oss och har i efterhand förväntat dig tjänster som inte ingick i det du bokade. Trots detta var vi mycket tillmötesgående och utökade arbetstiden på plats för att försöka tillgodose dina önskemål. Det finns dock en gräns för vad som kan utföras utanför avtalad omfattning. Vi ber dig därför att respektera de villkor och den beställning som faktiskt gjordes.
Snabbt enkelt och proffsigt, vad man vill ha
Mycket nöjda med flyttstädningen!
De var enkla att ha att göra med och svarade snabbt och vänligt. Det var lätt att ändra beställni gen och när ett prroblem uppstod rättades det blixtsnabbt till. Tack
Enkla att ha o göra med. Föytt enl önskemål o överenskommelse
Fungerade super bra, trevliga killar, kom i tid inget att klaga på ……!!!🤗
Trevliga, snabba, försiktiga! Rekommenderar varmt!
Flytten gick snabbt och smidigt. Rimlig kostnad och bra bemötande
Snabba och trevliga flyttkillar
Har erfarenhet från en konkurrerande firma där jag blev bemött riktigt illa. Så det kändes skönt att denna firma funkade riktigt bra. När de blev försenade bad de om ursäkt och var väldigt trevliga. Bra med ett fast pris så det inte uppstod en massa extrakostnader. De skötte sig jättebra helt enkelt! Funkade också att ringa kontoret under tiden där man fick ett bra bemötande.
Så BRA! Fick rekommendation att anlita Flyttella och är så nöjd. Trevligt bemötande och information per telefon Fantastisk flytt , emballering och varsamhet. Duktiga starka män. Mycket hjälpsamma, snabba Kan verkligen rekommendera Flyttella :o) !!
Jag vet inte trodde jag skulle få hjälp och gehör men blev bara grundlurad
Hej, Vi vill klargöra att inget uppdrag utfördes eftersom du valde att avboka bokningen cirka 10 minuter före avtalad ankomsttid. Den angivna anledningen, att personalen lät som att de inte skulle tillhöra Flyttella. Detta saknar grund, då korrekt bokad personal var schemalagd och på väg enligt uppdrag. Avbokningen skedde med extremt kort varsel efter att resurser redan hade planerats, personal avsatts och transport påbörjats. Detta innebär att uppdraget var fullt igång logistiskt och att kostnader redan uppstått. En...
Bra utförd flyttstädning! Rekommenderas
I had an excellent experience with Flyttella Moving Company. The entire move was carried out smoothly and without any issues. The team was professional, helpful, and consistently attentive throughout the process. They honored the fixed price that was originally agreed upon, with no unexpected charges or complications. Overall, I’m very satisfied with their service and would gladly recommend them to anyone looking for a reliable moving company.
Snabba, effektiva och flexibla✌️
Good workers! Fast and professional! I strongly recommend
Mycket bra städning av lägenheten.
Fick inte kartongerna när den lovat oss att få dem! Dem missade min bokning och dök inte upp! Sedan kom dem 5,5 h efter avtalad tid. Vilket jag inte fick kompensation för utan istället blev jag krävd att betala extra för att jag hade mer saker en vad dem själva hade uppskattat i offerten Trots att jag beskrivit min lägenheten på 41 kvm med MYCKET saker. Med allt detta blev jag bemött med attityd i telefonen istället för en ursäkt!! RIKTIGT DÅLIGT!
Använde dom för Flyttstäd. Ren o snyggt mycket nöjd. Träffade aldrig personerna som utförde jobbet, så kan inte uttala mig om den delen.
Ej en kundvänlig upplevelse, då jag beställde tjänsten fast pris på flytt från 80kvm men Flyttella friskriver sig från ansvar att ge mig som kund det jag efterfrågar en flytt till fast pris genom att säga att flytten gäller upp till 35 kubikmeter. Hur ska jag kunna bedöma det? Det borde Flyttella ta ansvar för. Istället ringer ni mitt under pågående flytt och meddelar att det kostar 1000kr till. Ej professionellt, utpressning. Vilket val har jag som kund, jag har ju beställt en flytt.
Hej Elisabeth, Tack för ditt omdöme, det uppskattas verkligen. Uppdragets faktiska volym uppgick till 41 kbm, vilket avvek från den estimerade volymen om 35 kbm. I offerten framgår tydligt att volymangivelsen är en uppskattning baserad på normalt möblerad bostad utifrån angiven boyta. Vi har förståelse för att volymestimering kan upplevas som otydlig och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår träffsäkerhet. Samtidigt vill vi förtydliga att vi är ett av få flyttbolag som medvetet lägger volymestimeringen i överkant...
Bra service, trevlig personal och snabba!