De var väldigt proffsiga och lätta att ha och göra med! Var rädda om mina saker. Jag hade mer kartonger än de räknat med, men det löstes och jag är väldigt nöjd! Kommer rekommendera er!
Flyttella Flyttfirma
Välkommen till Flyttella – Din pålitliga partner inom Flytt & Städ! Hos Flyttella erbjuder vi en komplett lösning för alla dina flytt- och städbehov. Varje offert anpassas noggrant för att passa just dig, helt kostnadsfritt. Vi erbjuder fasta priser som gör att du slipper överraskningar, samtidigt som du kan utnyttja 50 % RUT-avdrag...
1122 omdömen om Flyttella Flyttfirma
Sedan starten hos Reco 2021
Helt ok. Men två killar utan några redskap (typ selar) att bära med. De var inte så varsamma med saker. Kunde inte läsa vad som stod på kartongerna (AKTA GLAS tex) somligt gick sönder. De var dock väldigt trevliga och duktiga på att få plats med allt i sin ganska lilla bil.
Jättetrevliga grabbar, jobbade effektivt, höll tiden och gjorde att flytten kändes som en dans... De tog väl hand om allt bräckligt, samarbetade på ett utmärkt sätt. Varmt rekommenderat!
Proffsiga och serviceinriktade flyttgrabbar som gjorde att vår flytt blev en fröjd!
Fantastisk och snabb service! Och väldigt bra pris.
Ett snabbt och trevligt bemötande från första kontakt. Snabb och säker flytt av kunniga och trevliga killar. Städjobb långt över förväntan. Även kontakten med ekonomiavdelningen var positivt.
Fantastisk service och bemötande!
Snabba svar och vänligt bemötande
Flyttella AB: Fantastisk!! Fick ett bra och trevligt bemötande från första kontakten. Det som avgjorde mitt val av firma bland flera var Flyttellas tydliga, skriftliga avtalsvillkor som utesluter alla eventuella missförstånd när du köper en tjänst av dem. Ett annat plus är deras flexibilitet när det gäller datum för flytten. Men framför allt - en eloge till dessa superduktiga, effektiva flyttkillar! Att varsamt få ner ett helt bohag, ett otal flyttkartonger + tunga möbler, för spiraltrappor från 3:e våningen utan hiss,...
Smidiga och duktiga grabbar, trevliga med.
Flytten gick bra, men de som kom verkade inte ha allt klar för sig vad som skulle flyttas.
Punkliga o snabba. Packade bra ich var mycket trevliga. Allt kom fram helt utan problem
Vi var mkt nöjda med såväl flytt som städhjälp! Snabb, professionell och effektiv hjälp!
Flytthjälp och flyttstädning. Inget annat än lovord!
Mycket bra flyttstädning jag är mycket nöjd, rent och fräscht
Drivna flyttkillar som tar sin profession på allvar. Noggranna & trevliga. Aziz är en pärla. Åkte en vända till när vi upptäckt att jag hade för mkt grejer- till ett bra pris! Som julafton att få möblerna placerade där man vill ha allt! Stort tack för att ni gjorde en stressig dag -mindre stressig! //Anna
Bra och effektivt Duktig personal
Bra grabbar som hade ett tight schema
Extremt bra från början till slut. Service i alla led. Två otroliga män som kom och hjälpte oss med flytten. 10/10, rekommenderas starkt!
My deep dissatisfaction with the cleaning service provided for my apartment. The experience was far below professional standards and caused significant inconvenience. The initial agreement was for a 3-hour cleaning session, with the clear understanding that the apartment (45 sqm) needed to be ready for inspection by 4 PM. However, the process took an unreasonable 13 hours, and after 6 PM, no support was available. Since I had already moved out, I was forced to remain present for 4 hours to see progress, as I could not leave...
Allt gick smidigt. Killarna var jätte duktiga och packade snabbt samt säkert. Inget har gått sönder och de var lyhörda. Prisvärt! Enda kritiken är att de borde meddela sina raster samt lunch. Då vi fick vänta i över en timme på andra adressen tills de kom dit. Så bättre kommunikation!
Jag är väldigt nöjd och glad över hur allt gick till – från första kontakten till sista kartongen på plats. Ni var både professionella, punktliga och lätta att ha att göra med, vilket gjorde hela processen mycket enklare och mindre stressig för mig. Stort tack för ett riktigt bra jobb – jag kommer absolut att rekommendera er vidare!
Kom med för liten bil alla mina saker fick inte plats tycker dom borde kunnat hämtat större bil fick ordna själv så alla mina saker kom till min nya adress. Hade bokat in städ men det var dåligt det också. När man bokar städ så borde dom upplysa att det är bara enkel städning.Nä bokar inte dom någon mer gång.
Hej Seija! Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi förstår att du är missnöjd med vissa delar av upplevelsen och vill därför förklara hur våra tjänster är strukturerade. Vi har offererat ett fast pris för en flytt baserad på en volym om 23,5 kubikmeter, vilket motsvarar en normalt möblerad bostad på cirka 59 kvm, inklusive ett källarförråd på max 5 kvm. Detta står tydligt specificerat i offerten. Den bil som kom för flytten är anpassad efter just denna volym, enligt den information som lämnats i din offertförfrågan...
Fantastiskt bra på alla sätt. Jag fick en kvinna som heter Irene. Hon var supernoga och bra.
Jag anlitade Flytella vid en bostadsflytt. Jag är mycket nöjd med kontakten med företaget både innan och efter flytten. De var alltid lätta att nå och få kontakt med!
Exemplarisk flyttstäd. Kunde inte bli nöjdare.
Mycket proffsigt. Helnöjd, rekommenderas!
Är jätte nöjd med flytten. Dom plastade och filtade in allt. Och hanterade möblerna varsamt. Och var verkligen trevliga.
I had moving with your comoany on 2nd of June. Initially, I booked the service with the disassembly option. The only item that needed disassembling was the bed’s headboard, which was attached to the wall. I was informed that the cost would be 250 SEK per hour per person. However, the team sent by your company did not have the proper tools to carry out the disassembly. As a result, I had to purchase the necessary tools myself and disassemble it on my own. Additionally, during the move to the new apartment, a crack appeared...
Vår flytt fungerade till fulla belåtenhet från början till slut. Maria som städade var otroligt noga. Extra plus till henne. Killarna jobbade hårt och bra. Rekommenderas varmt!
this company is very good, they did everything quickly and safely. I booked for moving help and i highly recommend them.
Själva flytten sköttes bra, bortsett från att de kom ca 5 timmar senare än planerat. Städningen helt ok. Kök och badrum var bra städade. Väggarna hade inte dammats, och golvet var endast moppat snabbt. Jag fick själv skura golvet igen då det var skoavtryck från flyttgubbarna kvar på golven även efter moppning. Bra pris, och kan därför stå ut med att det inte var perfekt!
Superbra! Vi flyttade från en 4a till en villa. Killarna packade in allt i plast, tog bra hand om alla saker och var supersnabba. Vi är väldigt nöjda och skulle absolut använda Flyttella igen.
Otroligt prisvärt och smidigt, rekommenderas!
Trevlig person och de är duktiga ❤️ jag tackar alla.
Mycket bra och proffsigt Plastade in alla möbler.o la vissa i säckar Men.fick tyvärr betala extra. Då hissen på nya stället var liten. Vilket jag i te visste då jag inte sett den innan Så fakturan blev högre. Än orginal fakturan. Men snabbt o smidigt
Flytten gick som planerat. Inget att klaga.
Billigt flyttstäd men man får vad man betalar för. Missade en del som var avtalat att de skulle ha städat. De erbjöd sig dock att komma och åtgärda det efteråt.
Hej Anna! Vi tackar för ditt omdöme. Vi beklagar att inte allt blev som förväntat vid flyttstädningen. Även om vi alltid strävar efter högsta kvalitet kan brister tyvärr förekomma ibland. Just därför erbjuder vi en 14 dagars nöjd-kund-garanti, där vi utan extra kostnad åtgärdar det som eventuellt blivit missat. Vi är glada att du tog kontakt och gav oss möjlighet att rätta till det – din upplevelse är viktig för oss. Tveka inte att höra av dig om du har fler synpunkter eller frågor. Vänliga hälsningar, Flyttella teamet
En flyttfirma vars offert är långt mycket billigare än alla konkurrenter, av en anledning. De rekommenderade oss att boka flyttbil på 35 kubikmeter för vår lägenhets storlek, trots detta valde vi att välja en flyttbil för 40 kmb för att vara på säkra sidan. Under flyttdagen menar de efter några timmar att alla våra saker inte får plats i bilen, utan att vi har 10 kbm för mycket saker, och därför behöver betala extra. Denna kostnad var dessutom långt mycket dyrare än normalkostnaden de hade innan. Med detta sagt var...
Hej Mio! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att du inte är nöjd med flytten, och vi uppskattar att du tar dig tid att ge oss återkoppling – det hjälper oss att utvecklas. Vi erbjuder fasta priser baserade på en uppskattad volym, där bedömningen görs utifrån den information vi får i samband med offertförfrågan. Den volymen förutsätter en normalmöblerad bostad, och vi förstår att det kan upplevas frustrerande om verklig volym visar sig vara större på plats. När extra volym krävs...
Fungerade bra och gick snabbt och smidigt
Inte ett bra företag. De skickade personal som inte städade ordentligt. Efter städningen blev min lägenhet inte godkänd, och jag var tvungen att betala 500 kronor till hyresvärden.
Hej Mats! Tack för att du tagit dig tid att lämna en recension. Vi beklagar verkligen att städningen inte levde upp till dina förväntningar och att din lägenhet inte blev godkänd vid besiktningen. Vi strävar alltid efter att leverera städtjänster av hög kvalitet, men brister kan tyvärr ibland inträffa. Just därför erbjuder vi en 14 dagars nöjd-kund-garanti, där vi utan extra kostnad kommer tillbaka och åtgärdar eventuella missar – något vi gärna hade fått möjlighet att göra i ditt fall. Om du inte redan varit i kontakt...
Mycket smidiga och pålitliga. Rekommenderar.
Jag fick bästa servicen både av kundtjänst och killarna som ansvarade för flytten. Rekommenderar detta bolag🌺
Trevliga, snabba och effektiva. Mycket nöjd
Mycket professionella killar. Artiga . Effektiva och välorganiserade. Jag blev mycket glad o nöjd med deras arbete.
Bra städat. Inga större klagomål.
Good service. very happy with the cleaning and moving.
Mitt omdöme av Flyttella är gott ! Det jag uppskattar mycket är att ni höll tider på ett utmärkt sätt, Flyttkillarna var effektiva ,snabba och vänliga, Städpersonen väldigt hjälpsam och noggrann (o mänsklig !) Priset på flytten helt ok Summan av det hela är Riktigt Bra ! Vänligen Pia Bildman /Tack
Det var perfekt! Tack så mycket för det jobb!
Jättebra kommunikation, tydliga priser och flytthjälpen var superprofessionell. Rekommenderas.