Snabba och försiktiga. Väldigt nöjda med flytten
Flyttella Flyttfirma
Välkommen till Flyttella – Din pålitliga partner inom Flytt & Städ! Hos Flyttella erbjuder vi en komplett lösning för alla dina flytt- och städbehov. Varje offert anpassas noggrant för att passa just dig, helt kostnadsfritt. Vi erbjuder fasta priser som gör att du slipper överraskningar, samtidigt som du kan utnyttja 50 % RUT-avdrag...
1882 omdömen om Flyttella Flyttfirma
Sedan starten hos Reco 2021
Otroligt bra service både av kontoret samt av killarna som fysiskt hanterade flytten. Mycket trevliga, försiktiga och emballerade möblerna noggrant. Vi är väldigt nöjda och skulle absolut rekommendera Flyttella för andra som är i behov av flytthjälp.
Rent och fräscht, särskilt i köket.
Golv och badrum var riktigt bra gjort.
Skönt att slippa tänka på städningen själv.
Skulle absolut använda samma upplägg igen.
Bra resultat trots att lägenheten var rätt sliten innan.
Lite stressigt i början men det löste sig bra till slut.
Bra kommunikation inför flytten, visste vad som gällde.
Allt kom fram i samma skick som det lämnade.
Båda teamen gjorde ett bra jobb.
Rekommenderas om man vill ha en enkel och rak flytt.
Effektiva och tydliga i sitt arbete, uppskattas.
Helt okej upplevelse, gjorde det de skulle.
Städningen blev godkänd direkt utan anmärkningar.
Flytten gick snabbt och städningen blev godkänd.
Trevlig personal och bra tempo hela dagen.
Hjälpsamma professionella och snabba flyttgubbar. Rekommenderar varmt till vänner och bekanta.
Helt ok städning för det priset, trots en del slarv.
Beställde flyttstäd och det var en trevlig kille som kom i tid och gjorde ett riktigt bra jobb. Rekommenderar! :)
Grymt bra! Engagerade, trevliga och snabba killar. Var effektiva men samtidigt försiktiga med våra möbler, plastade det mesta och gjorde sitt bästa för att undvika skador. Rekommenderas varmt!
Dålig intern kommunikation. Dålig kommunikation till kund. Svårt att kommunicera med personal som inte talar svenska. Badrumsskåpet glömdes. Allt slöngdes huller o buller i lådor. Kyl och frys packades inte ber utan att någon talade om att inte det ingick. Personen som bodde i lgh, var bortrest så vem skulle packat det ? Allmän upplevelse det blev flyttat och städat men kunde varit bättre.
Snabba och effektiva killar samt mycket bra städare 😊
Fick hjälp snabbt och resultatet höll bra standard.
Allt flöt på utan problem, från packning till slutstäd.
Väldigt skönt att ha allt via samma firma, sparade mycket tid.
Proffsigt bemötande och lösningsorienterade när det blev trångt i trapphuset.
Noggrant utfört, speciellt kök och badrum var väldigt bra.
Lägenheten blev riktigt ren, inga anmärkningar från besiktningen.
Jättenöjd med servicen, lite sen var teamet men trafikledaren meddelade i god tid!
Super nice service, fast, efficient
Mycket bra service, gott bemötande, snabba, effektiva
Jobbet utfördes över förväntan på alla områden snabbt och med extra service.
Flytten gick smidigt. Inget gick sönder eller försvann.
Använde tjänsten flyttstäd, lätt att få kontakt. Allt flöt på bra
Fast and professional - moving and cleaning. No issues at all.
Vi är väldigt nöjda med Flyttella. Dom var proffsiga i hela sitt utförande. Bra packat och allt väl genomfört. Enda problemet var att flera av Flyttellas medarbetare inte kunde varken svenska eller engelska. Men på det hela taget kan varmt rekommendera företaget för din kommande flytt.
Kom i tid, men var nog lite för snabba. Fick ett par skador på möbler. Samt skador på klinkertrappa av pirran.
Svarar inte på mail och återkopplar inte. Har väntat på svar angående förstörd lampa i över fyra månader! Rekommenderar inte.
Hej, Påståendet stämmer inte. Ingen lampa har förstörts i samband med uppdraget. Monteringen kunde inte genomföras då korrekt eluttag saknades, vilket även kommunicerades. Debiteringen för uppmontering togs därför bort. Du valde därefter att anlita egen montör och begär ersättning för detta, vilket vi redan har nekat då det inte föreligger något fel från vår sida. Ärendet är besvarat. Vänliga hälsningar, Flyttella teamet.
Prisvärt paket med riktigt bra utförande.
Trevlig personal som hanterade våra möbler med stor försiktighet.
Allt i ett, både flytt och städ fungerade perfekt!
Snabba, professionella och prisvärda.
Väldigt smidigt att få både flytt och städ fixat samtidigt.
Skinande rent resultat, kommer absolut boka igen!
De missade inget, allt var perfekt rengjort.
Flytten gick över förväntan, inget gick sönder.
De jobbade hårt och höll tiden perfekt.
De var lösningsorienterade och hjälpte till även med småsaker som inte var planerade.
Helt okej nivå. Inte över förväntan men definitivt godkänt.