Folksam Ömsesidig Sakförsäkring

Långgatan 20, 541 30 Skövde — Visa karta

1.0 i betyg av av 2 omdömen
 

Läs vad 2 kunder tycker om Folksam Ömsesidig Sakförsäkring

 • 2020-01-20

  Spontant omdöme
  Bo Torsten Johan S skrev om Folksam Ömsesidig Sakförsäkring
  Vi har tecknat en villa hemförsäkring stor som Folksam marknadsför som den bästa försäkring man kan ha. Efter ett skadefritt år råkade vi nyligen ut för en vattenskada. Handläggningen av denna skada har varit under all kritik. Vi har bildbevis på vattenfläckar som finns på golv samt att vår egen besiktningsman konstaterat att vattenskada finns, men handläggaren anför att ingen vattenskada föreligger.

  Som konsument blir man förskräck av hur oförsäkrad man egentligen är med Folksam samt hur amatörmässigt deras skadeärenden sköts samt deras kompetensnivå.

  Jag arbetar som fastighetsmäklare och möter många kunder som frågar om bra försäkringsbolag och jag kommer direkt att varna dom för Folksam. Läs mer
  gillar detta
 • 2008-11-27

  Spontant omdöme
  Mattias R skrev om Folksam Ömsesidig Sakförsäkring
  VÄLJ INTE FOLKSAM!!! Jo, om du vill bli ifrågasatt om det är såå jobbigt att bo i en lägenhet som hantverkare fyllt med vatten en halv meter upp på väggen...då är Folksam bolaget för dig. Att man sedan får lösa alla problem själv, ta ledigt från jobbet, ringa runt, jaga akuta lösningar o s v och sedan inte få en spänn för sin egen arbetsinsats det tar dom för givet. Jag säger bara en sak...akta er för detta bolag...dom kommer att göra dig förbannad så snart en försäkringsfråga uppstår...Usch, det är så man mår illa... Läs mer
  gillar detta

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco