Tirab Totalentreprenad Ab T:
Bra och personlig kontakt (även kvällar och helger)😂.
Vi är mkt nöjda.
Vi sköter alla våra bolags försäkringar genom Försäkringskompaniet och har gjort detta i några år nu. Finns inget att klaga på. Jag är personligen mkt nöjd med kontakten.
Åke E:
Mycket professionellt men ändå personligt bemötande på ett naturligt sätt av vår rådgivare vid genomgångar och rådgivning om finansiella produkter och placeringar. Mycket bra!
Nils L:
Bytte från Swedbank till LF Skaraborg och det är inget jag lär ångra. En helskön "jag fixar det"-attityd gällande allting som kommer på tal. Peter flyttade mitt billån från bilfirmans kreditbolag och det sänkte min månadskostnad på bilen med nästan 1000 kr. Jan sänkte min årskostnad på min bilförsäkring med 1000 kr jämfört med samma försäkring hos mitt gamla bolag Trygg Hansa.
Jonas L:
Seriöst företag som säljer bland annat verktyg till glasfiber gjutning, glasfiber, polyester, gelcoat och härdare. Perfekt för båtintreserade som kanske har grundat lite och behöver plastlaga, eller lägga på ett nytt lager gelcoat. Eller kanske är du stylingintresserad och vill bygga om karossen på bilen lite.