Bästa försäkringsbolaget, inget tjafs, dom fixar skadan utan diskussion.
Fragus Group
Välkommen till Fragus Group! Har du problem med ditt fordon? Du är inte ensam. Varje dag drabbas människor runt om i vårt avlånga land av lustiga vibrationer och oväntade ljud från sin bil, husbil eller motorcykel. Med hjälp av oss på Fragus kan du reparera ditt fordon att motsvara det skick den var vid innan skadetillfället....
2281 omdömen om Fragus Group
Sedan starten hos Reco 2019
Omdöme: Köpte en 10 år gammal begagnad “Plåtis” i mint condition från Roling Motors i Varberg, men dessvärre uppstod ett fel på AC:n vid hemkomsten. Roling Motors har avtal med Fragus försäkringar på alla fordon de säljer, vilket blev min räddning. Ett samtal med Fragus kundtjänst räckte – de förklarade att jag skulle be verkstaden göra en skadeanmälan, och sedan sköttes resten direkt mellan verkstaden och Fragus. Mycket nöjd med både Roling Motors och Fragus. Ingen självrisk, trevligt bemötande och en trygg affär. Erfarenheten...
Det har funkat bra det har åtgärdat fel som uppstod på bilen
Garanti fungerande och bilen lagad
Snabbt och smidigt hanterat när jag haft kontakt
Tog på sig 2 fel jag fick på bilen utan något tjaffa en av de bästa på marknaden
Smidig hantering då verkstaden skötte kontakten
Jag tycker att dom var behjälpliga med mitt ärende.
Köpte begagnad bil, med Fragus försäkring. Åkte till närmaste auktoriserade Renaultverkstad och fick problemet löst!
Snabb återkoppling och besked som överensstämmer med min tolkning av försäkringen. Med beröm godkänt.
Bra 👍 det funka perfekt, ska fortsätta beställa vid behov
Lätt att nå, väl mottagande, snabba beslut!
Snabba svar och hjälpte mig få lagat mitt tanklock! Dock så godkändes inte felet på min fyrhjulskoppling vilket jag tyckte va lite tråkigt.
Väldigt snabb och bra service
Mycket snabb respons och hjälpsam inga konstigheter
Varför måste ni ha en amerikansk plattform som sköter månadsbetalningar? Alla utom ni drar pengar första vardagen i månaden. Det är solklart när pengarna dras. Jag skulle få en kommentar men inte fått. Och det dras r ex söndag 1 eller 2 eller den tredje dagen ibland. Jag får ofta en påminnelsen från BIÖ. Det vill jag inte ha,
Jag ska vara helt ärlig och säga att jag inte förväntade mig ett så extremt bra bemötande och smidighet från Fragus. Detta eftersom jag har erfarenhet av deras konkurrenter och därmed var extra skeptisk när jag tecknade avtalet i samband med Bilköpet! Tji fick jag när jag tog mig i kragen och anmälde min skada/fel och bilen redan var inlämnad på Toveks! All kommunikation sköttes mellan de två och jag fick meddelande om att hämta bilen när den blev klar! De stod till och med för felsökningen! Jag besparades över 20k kr...
Snabb hjälp fick ja. Bilbörsen skötte kontakten o dom va proffsiga o väldigt duktiga
Jag är ny kund hos er och jag är mycket nöjd
Jag är väldigt nöjd hur fragus hanterar problem som uppstår. Jag har haft vid 2 st tillfällen problem med min bil och båda gångerna har gått igen väldigt smidigt. Kan rekommendera Fragus
Snabbt och vänligt bemötande och löste det med verkstaden direkt samma dag.
Enkelt och smidigt samt mkt trevligt bemötande
Lätt snabbt och smidigt när vår ”nya” begagnade bil fick ett fel och det gick på garantin från Fragus Group.
Inga problem alls, gick snabbt o smidigt att få skadan fixad
Helt ok och professionellt hantering av mitt ärende!
Kan varmt rekommendera Fragus! Köpte en bil där garantin ingick i bilköpet, och när fyrhjulsdriften slutade fungera var det inga problem alls att få det åtgärdat. Allt hanterades smidigt via verkstaden som skötte hela processen. Väldigt tryggt att veta att garantin faktiskt fungerar när man behöver den. Kommer definitivt att rekommendera Fragus till mina vänner!
Jag är nöjd med handhavandet av de problem jag hade med min bil.
Väldigt hjälpsamma och förstående.
Lätthanterad process som gör det smidigt. Snabb återkoppling
Fanstisk upplevelse, hämtade ut min nya sportbil som gick sönder under hemresans gång. Skickade in ärendet till Fragus och dom stod för hela arbetet. Ska ni köpa bil så köp med en garanti för detta bolag visar vad dom går för.
Ärendet är inte avklarat hos verkstaden än. Därmed inte heller med Fragus.
Köp garantin blev en viktig del i mitt bilköp , då motorblockslampan tändes redan vid hemfärd .De verkstäder som anlitades under garanti året hade inga strul med garantiärenden.
Jätte bra service fick verkstads tid på en gång, och det tog inte alls lång tid innan jag fick tillbaka bilen. Rekommenderar verkligen detta garantibolag
Smidig behandling via Michelsens
Bra service och snabb återkoppling
Snabb kommunikation, snabb hantering av verkstadens anspråk. Klockren upplevelse. Bilen hade fel på en abs-sensor vilket jag tror är relativt billigt att åtgärda.
Snabbt beslut mellan er och garantiåtaganden
Jag har 1 års garanti på min begagnade bil hos Fragus Group och har använt mig av den då oljetrycksgivaren gick sönder. Den lagades utan några som helst omsvep och krångel. Snabbt svar i ärendet och som sagt inget krångel från Fragus Group. Rekommenderas
Snabb och smidig reparation av alla trasiga delar. Gott bemötande.
Jag är väldigt nöjd över kundhanheringen och lösningen av problemet med bilen 👍 Mvh niklas
Nåbara, snabb hjälp och bra återkoppling, vi fick snabb lösning på vårat bilproblem, över förväntan! Mycke nöjda!
Alltid varit skeptisk till garantier då man sällan får ut något av den. Mycket överraskad hur snabbt, smidigt och professionellt detta sköttes. Mycket nöjd.
Jag hade vagnskadegaranti och fick därmed mina defekta sensorer på min Volvo XC60 utbytta. Rekommenderar starkt Fragus och deras samarbete med Bilia skadeverkstad.
Helt utan bekymmer för mig i och med att bilverkstan skötte kontakten med er
Jag hade ett konto på fragus infoGo för min bilfirma. De var väldigt hjälpsamma och svarade alltid direkt på mina mejl.
Snabbt svar och trevligt bemötande.
Smärtfritt och enkelt var det!
Snabbt enkelt och trevlig kontakt
Vill tacka för ett snabb hantering av mitt försäkringsärende då min bil krånglade och stod på verkstad
Smidigt,lätt att komma fram Klara besked ,verkstad löste allt administrativa arbetet