Pontus och hans kollega är alltid mycket trevliga, noggranna och kommer på utsatt tid Det är också alltid bra att få en påminnelse innan de kommer, som funkar bra Kan varmt rekommendera detta företag
Fönsterputskompaniet Väst AB
På Fönsterputskompaniet sätter vi alltid kunden i fokus. Vi tror att tillgänglighet, punktlighet, ett professionellt och personligt bemötande är nycklarna till långsiktiga relationer. För oss handlar det inte bara om att leverera ett bra resultat, utan också skapa en positiv och trygg upplevelse för dig som kund. I januari...
527 omdömen om Fönsterputskompaniet Väst AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Mary! Tack så mycket för det fantastiska omdömet! 😊 Vi är glada att både våra påminnelser och våra fönsterputsare får tummen upp. Vi lovar att fortsätta dyka upp i tid och lämna skinande rena fönster efter oss. Tack för rekommendationen! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Duktiga och mycket trevligt bemötande!
Hej Ida! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd, varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus😀
Alla fönster blev kristallklara! Den bästa fönsterputsare vi haft. Han putsade även takfönstren utan att vi bett om det 👍 Kom i tid. Trevligt bemötande. Vi är supernöjda!
Hej Eva! Wow, stort tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att fönstren blev kristallklara och att du är så nöjd oss. Det lilla extra, som att ta hand om takfönstren, är precis sådant vi tycker om att göra. Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Perfekt med abonnemang, du blir kontaktad med förslag på dag o tid, om du vill ha invändigt o utvändigt. Noggranna, punktliga och trevliga. Rekommenderar verkligen Fönsterputskompaniet!
Hej! Vilket härligt omdöme, tack snälla för detta! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt abonnemang och att allt fungerat smidigt. Vi ser redan fram emot nästa putsning! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Topprestationer av alla inblandade!
Hej Göran! Tack för toppbetyget och de fina orden! Vi siktar alltid på topprestationer, så det är extra roligt att höra att vi lyckades! Med vänlig hälsning Pontus 😎
Enkla att ha att göra med! Offerten fick vi på mindre än 24 timmar och rena fönster fick vår kund. Vi ser fram emot ett långt samarbete tillsammans med er.
Hej! Stort tack för de fina orden! Vi uppskattar verkligen förtroendet och ser fram emot att fortsätta hjälpa er och era kunder med skinande rena fönster. Ett långsiktigt samarbete är precis vad vi hoppas på också! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Trevliga och duktiga, rekomenderas!
Hej Ole! Tusen tack för ditt omdöme! Alltid lika trevligt att få komma och putsa era fönster. Vi uppskattar ert förtroende som abonnemangskunder. Vi ses snart igen! Med vänlig hälsning Pontus 😎
Mycket bra utfört jobb, samt trevlig personal! Kommer absolut anlita dom igen.
Hej Toralfa! Stort tack för de fina orden! Härligt att höra att du är nöjd med resultatet och att vår personal gjorde ett gott intryck. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Alltid trevliga, tillmötesgående och professionella. Skinande rent!
Hej Martin! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus😊
Som alltid bra kommunikation, bemötande och ett mycket väl utfört arbete!
Hej Anne-Lee! Stort tack för ditt fina omdöme och för ditt förtroende! Vi är glada att du uppskattar både vår service och vårt arbete. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen. Med vänlig hälsning Pontus 😎
Trevliga killar. Arbetade snabbt. Särskilt nöjd med de besvärliga fönstren på balkongen. Återkommer gärna med ny beställning och rekommenderar er till mina vänner. Anita Gremyr
Hej Anita! Tack snälla för din rekommendation! Det gläder oss att du är nöjd med både arbetet och vårt team. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen och hoppas kunna övertyga dig om en femma nästa gång. Med vänlig hälsning Pontus 😊
Väldigt bra och trevlig personal. Rekommenderar verkligen den här firma.
Hej Kent! Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade vår personal och vårt arbete. Vi tar med oss fyran som motivation och hoppas få chansen att imponera lite extra nästa gång. Med vänlig hälsning Pontus 😀
Bra, duktiga och trevliga hantverkare som kan sitt jobb!
Hej Linda! Tack snälla för ditt omdöme! Vad glada vi blir att höra att du är nöjd! Med vänlig hälsning Pontus😊
Snabb service, perfekt resultat!! Prisvärt! Tack!
Hej Åsa! Stort tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du uppskattade vår snabba service och att resultatet motsvarade dina förväntningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Väl utfört arbete och trevligt bemötande. Rekommenderas!
Hej Göran! Tack så mycket för de fina orden! Det betyder mycket för oss att du uppskattar både kvaliteten på vårt arbete och vårt bemötande. Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😊
kom i tid, noggranna och seriösa och trevliga
Hej Marianne! Stort tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med oss. Med vänlig hälsning Pontus 😀
Mycket nöjd på alla sätt, ser nu med glädje på alla fönster😊
Hej Sven-Göran! Tack så mycket för ditt fina omdöme! Att få höra att du med glädje tittar på dina fönster efter vårt besök är det bästa betyget vi kan få. Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😎
Jag tycker att de är bäst! Flexibla! Jag har dålig framförhållning, men det fixar dem. Det blir fint o ordentligt gjort. Mvh Marie Alm 🌳
Hej Marie! Tack snälla för de fina orden! Vi är glada att kunna hjälpa till även när framförhållningen inte är den bästa. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen att höra av dig igen! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Har anlitat dem ett flertal tillfälle både för invändig och utvändig fönstertvätt. Alltid lika trevligt bemötande. Snabbt, snyggt och rent.
Hej Monica! Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du återkommer till oss och att du är nöjd med både vårt bemötande och resultatet. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Bra bemötande, professionellt utfört arbete 👍
Hej Karin! Tack för ditt omdöme! Vi strävar alltid efter ett professionellt utfört arbete och ett trevligt bemötande, så det är extra roligt att höra att du är nöjd. Med vänlig hälsning Pontus 😀
Vi är nöjda tack. Kan varmt rekommenderas till andra, trevligt bemötande och rena fönster
Hej! Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Tack för att du rekommenderar oss! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Excellent service! The windows are spotless and crystal clear. I'm very happy with the result and highly recommend them!
Hej Maria! Thank you for your feedback! We’re very pleased to hear that you're happy with our service and the result. We truly appreciate your recommendation. Kind regards Pontus 😀
Vi är väldigt nöjda. Proffessionalitet, noggrann, snyggt utfört arbete & trevligt bemötande.
Hej Alice! Tusen tack för ditt fina omdöme! Riktigt roligt att höra att du är så nöjd med oss! Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😎
Trevliga och jättefint resultat! Supernöjd!
Hej Linus! Tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med både service och resultat. Tack snälla! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Trevligt bemötande o snabb o bra service 👌
Hej Sigbritt! Vad härligt att höra att du är nöjd, det glädjer oss! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Är supernöjd med min fönsterputs. Enkelt att boka och de är flexibla. Det går fort och blir väl utfört. Jag har varit kund över ett år nu och beställt flera gånger och kommer definitivt att fortsätta.
Hej Silvana! Stort tack för ditt förtroende och för att du återkommer till oss! Det betyder mycket att höra att du är nöjd med både bokningen, servicen och resultatet. Vi ses igen nästa gång! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Väldigt bra! Vi hade otroligt smutsiga fönster men resultatet blev som nytt - tack!
Hej Alexandra! Tack för de fina orden! Härligt att höra att era fönster känns som nya igen. Vi uppskattar att ni tog er tid att lämna ett omdöme. Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Trevlig, proffesionellt och det blev fint
Hej Emelie! Tusen tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete. Vi hoppas få hjälpa dig igen framöver. Med vänlig hälsning Pontus 😎
Snabba, trevliga, effektiva och lyhörda med ett proffesionellt bemötande. Mina fönster blev jättefina. Inget att klaga över. Kan varmt rekommenderas.
Hej! Tack så mycket för de fina orden! Vi strävar alltid efter att erbjuda professionell service, god kommunikation och ett resultat att vara stolt över. Härligt att höra att du är nöjd! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Trevlig personal, rena fönster! Snabb återföring i kommunikationen med företaget.
Hej Herta! Tusen tack för de fina orden! Det gläder oss att du uppskattade både vårt arbete, vår service och den snabba återkopplingen. Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Noggranna, otroligt trevliga, pålitliga och duktiga! Jag är supernöjd.
Hej Kimiya! Stort tack! Dina fina ord värmer verkligen. Vi är glada att du uppskattade både utförandet och servicen, och vi hoppas få hjälpa dig igen framöver. Med vänlig hälsning Pontus 😎
Vi är väldigt nöjda. MVH Ann-Louise
Hej Annlouise! Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att ni är väldigt nöjda. Vi ser fram emot att hjälpa er igen framöver. Med vänlig hälsning Pontus 😊
Kommer i tid, gör mycket bra jobb.
Hej Elvira! Tack för ditt förtroende! Härligt att höra att du är nöjd med både vårt arbete och att vi håller tiderna. Välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Fina fönster och snyggt runt fönstret. Bra service
Hej Katarina! Tusen tack! Vi är glada att du är nöjd med både fönsterputsningen och vår service. Välkommen att höra av dig när det är dags igen! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Trevligt bemötande av en mycket duktig kille. Så nöjd med resultatet!
Hej Lena! Tack snälla för de fina orden! Härligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Det betyder mycket för oss! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Trevliga och effektiva med ett fint resultat.
Hej! Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete! Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Jag är väldigt nöjd med fönsterputsningen! Trevligt bemötande, noggrant utfört arbete och fönstren blev skinande rena. Punktliga, professionella och lämnade allt fint efter sig. Kan varmt rekommendera och kommer definitivt att anlita dem igen.
Hej! Stort tack för rekommendationen! Härligt att höra att du är nöjd med både resultat, service och bemötande. Vi ses gärna igen nästa gång det är dags för skinande rena fönster 😊 Med vänlig hälsning Pontus 😎
Mycket bra utfört arbete och trevlig personal
Hej Ingela! Tusen tack för ditt omdöme! Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med vårt arbete! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Bästa fönsterputsningen :) Är alltid lika nöjd med resultatet. Ett plus med trevligt bemötande
Hej Ann-Katrin! Stort tack för ditt fina omdöme, det glädjer oss att du är lika nöjd varje gång. Extra roligt att höra att vårt trevliga bemötande uppskattas 😊 Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Fantastisk fönsterputs,vi är mycket nöjd .
Hej Faik! Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att ni är nöjda! Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Jag var mycket nöjd med fönsterputsen samt bemötandet.
Hej Lillemor! Tack för de fina orden! Vi är glada att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Bara gott att säga, supernöjd från början till slut!
Hej Hanna! Stort tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du är supernöjd från början till slut. Tack för förtroendet! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Rekommenderas varmt. Snabbt och tydligt svar vid första kontakten. Trevligt bemötande. Ambitiös och duktig. Rimligt pris.
Hej Anna! Tack snälla för de fina orden! Härligt att höra att du är nöjd med oss och stort tack för rekommendationen! Med vänlig hälsning Pontus 😎
Jag är väldigt nöjd med Fönsterputskompaniet Väst AB. Trevligt bemötande, enkel bokning och ett mycket fint resultat. Personalen var punktlig, noggrann och lämnade fönstren riktigt rena. Mina förväntningar uppfylldes helt och jag anlitar gärna företaget igen i framtiden.
Hej Jennifer! Vilken härlig recension, tack! Att få höra att vi uppfyllt dina förväntningar när det gäller både service, punktlighet och resultat gör oss väldigt glada! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver! Ha en fin sommar! Med vänlig hälsning Pontus 😊
Effektiv trevlig och resultatet wow!
Hej Andreas! Stort tack! Effektivt, trevligt och med wow-resultat, precis vad vi strävar efter! Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Mycket nöjd, bra kommunikation och pris!
Hej Sofie! Tack för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd. Med vänlig hälsning Pontus 😎
Superbra fönsterputs. Snabbt svar och punktliga. När vi behövde extra puts efter en storm så ordnades det fort.
Hej Barbro! Tack snälla för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att du uppskattar vår punktlighet och att vi snabbt kunde hjälpa till efter stormen. Med vänlig hälsning Pontus 😊
Mycket bra firma som kommer på utsatt tid. Jag har årsabonnemang med 4 tvättar/år och de håller koll och meddelar i god tid när de ska komma. Meddelar även när fönsterna är putsade om jag inte är hemma när de arbetar. Enkel faktura via mail. Klart jag rekommenderar Fönsterputskompaniet Väst!
Hej Mikael! Stort tack för dina fina ord! Det är roligt att höra att du är nöjd med både vårt abonnemang och vår service. Tack för att du rekommenderar Fönsterputskompaniet Väst! Med vänlig hälsning Pontus 😀
Trevligt och proffsigt bemötande. Toppenfina fönster!
Hej Anna! Tusen tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med oss! Med vänlig hälsning Pontus 😎
Alltid rena fönster Bra kommunikation och kommer när de avtalat Supernöjd
Hej Camilla! Tack så mycket! Vi är glada att du uppskattar att vi håller tiderna och levererar bra resultat! Med vänlig hälsning Pontus 😀