Jag servar och byter hjul där varje år. De utför ett bra jobb och det brukar gå snabbt. Personalen är trevlig. De gör det jobb jag förväntar mig och har aldrig behövt reklamerat något. Dom sköter sig bra.
Lindqvist Bil AB - Autoexperten
Välkommen till Lindqvist Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Köping! Besök oss när du behöver serva eller laga något på din bil. Vi är en fullserviceverkstad och tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi utför bland annat bilservice, reparationer, felsökning, AC-service, bromsservice, dragkroksmontering,...
124 omdömen om Lindqvist Bil AB - Autoexperten
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Är nöjd med bemötandet jag fått av Lindqvist Bil AB.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra och kunnig personal, hjälpsam och tillmötesgående.
Byte av kamrem. Mycket bra bemötande.Ett STORT TACK.
Lagt ner tid och anergi för att få min bil och fungera..bra jobbat
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Bra hjälp och trevligt bemötande
Alltid nöjd som kund hos Linqvist bil. Vårt mål är helt nöjda kunder lever dom verkligen upp till.
Personlig service. Vänlighet. Hjälpsamhet. Det är så jag upplever Lindqvist Bil AB.
Bra. Trevlig, kunnig personal.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Väldigt trevligt bemötande. Saklig information. Lätt att boka tider. Duktiga mekaniker.
Min numera framlidne make och jag har varit kunder hos Lindqvist bil i många år ! Man blir alltid väl bemött, får möjlighet att diskutera spörsmål som uppstår ibland i samband med bilköp/bilbyte. Alltid ett professionellt utfört arbete vid t.ex service och liknande.
Toppen hjälp med bilen av jätte trevlig personal, som även fixade en låne bil. 😀
Tack för att du delar med dig och för att du väljer oss som din verkstad, det betyder mycket för oss. Välkommen åter!
Bra bemötande och bra service
Bra att ni kom ut och hämtade min bil.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra service bra bemötande jag har varit kund där alltid fungerat bra kommer att fortsätta vara kund där
Bra och snabb hjälp. Trevlig personal.
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Alltid vänliga och tillmötesgående.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Jag har köpt flera bilar hos Lindqvist Bil AB, gör regelbunden service av bilarna samt har mina däck på deras däckhotell.Oavsett ärende köp, service mm. så är bemötandet alltid utmärkt. Verksamheten karakteriseras av professionalitet, kunskap och snabbhet. Detta förmedlar en stark känsla av trygghet hos mig som kund. Jag kan varmt rekommendera Lindqvist Bil AB som kund till alla!
Enkelt, bra service och prisvärt
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bemötande va bra. Arbetet dåligt gjort och fick fixa till det en gång till. Bytet av bakre avgassystem har gjort att bilen låter mer högljudd. Dyrt!
Tack för din ärliga återkoppling. Vi tar med oss din feedback.
Bra bemötande god service och en bra information om kostnader
Jag ville beställa en bildel från en av deras leverantörer i närheten Allt gick mycket smidigt. Dessutom var chefen kvar så jag kunde hämta delen enda fram till 18 på en måndag. Det är bra service det...
Smidigt och trevligt bemötande
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Företaget är alltid tillmötesgående med mycket hjälpsam personal och ledning.
Jag anlitar alltid Lindqvists Bil för bilköp och service. Blir alltid väl bemött, som den stamkund jag är sedan cirka 30 år.
Bra utfört jobb på utsatt tid. Trevlig personal. Rekommenderar.
Trevliga och tillmötesgående. Bra dialog och tydligt prisförslag. Dem bytte topplockspackning, kamrem, vattenpump m.m
Alltid proffsigt och trevligt bemötande. Dom har en servicegrad utöver det vanliga!
Hade min bil på service enligt rekommendation. Vid tidsbokning god service för att hitta en lämplig tid som passar. Hade påpekat några fel som jag upptäckt, dessa åtgärdade de utan några problem. Fint bemötande och mycket hjälpsamma. Kommer fortsätta anlita dom och rekommenderar dom varmt till andra.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Bra bemötande, genomgång om vad vilken form av servicenivå som behövdes
Alltid utan problem. Har känt personalen under lång tid.
Har alltid blivit mycket väl bemött. Känner att jag litar på dem och kan ställa frågor.
Bra personal som är tillmötesgående och lösningsfokuserade. Dock borde man se över prisbilden som inte är marknadsmässigt som jag ser det.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Shysst verkstad.Bra mekaniker.Bra att få skjuts hem av verkstaden. Ren och städad verkstad = då är de noga med bilen som är på verstads-besök. Och de kan Ford.
Alltid trevligt bemötande och service, plus duktiga att fixa med min lilla pärla❣️❣️❣️
Inte alls bra, dåligt hellt enkelt. Ockerpris på batteri byte.
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.
Lindqvist bil har varit mig trogen i många år. Ända sen den tiden det hette Ford Lindqvist bil. Alltid tillmötesgående personal. Och har även fått många service/reparationstips över telefon som jag kunnat åtgärda själv. Det har Lindqvist bil inte tjänat en krona på. Har 2st bilar nu. Har nyligen varit in på service med båda bilarna. Böt dieselstift och olja på den ena och en vanlig service på den andra. Vissa saker behövde inte åtgärdas. Så då blev det ett subventionerat pris. Saker jag blev uppringd av per telefon under...
Bra service och trevligt bemötande 😄.
Bra på service. Kunniga. Bra kontakt. Bra i det hela taget.
Bra och trevligt kundbemötande!
Trevligt kunnig noga med att meddela kunden ändring av reparation innan åtgärd 👍
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Mardröm. Lämna bilen 2ggr för att fixa samma fel känns inte bra als. Stor jobb så va det väldigt dyrt.
Vad tråkigt att höra. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda och vi tar med oss din feedback.
En bra bilverkstad med kunnig personal och riktigt bra service. Alltid trevligt bemötande och snabb hjälp när det blivit strul med min bil. Rimliga priser och finns även bra utbud på begagnade och nyare bilar. Är återkommande kund.
Enkelt, bra bemötande & prisvärt. Och tydlighet.
De är inte pålitliga skulle aldrig rekommendera den här verkstaden
Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback.
Alltid trevligt bemötande av alla i personalen.
Bra jobbat med det som jorden med bilen
Väldigt trevligt bemötande. Snabb återkoppling. Bilen blev snabbt åtgärdad trots en ganska omfattande reparation.
Alltid trevligt bemötande. Bra med lånebil när man behöver. Smidigt med däck hotell och däckbyte. Enkelt få en tid som passar för service.
bra folk i receptionen som ger kunniga svar. Dom tänker på mina behov som kund.