Vi fick ett varmt och vänligt bemötande. Begravningen motsvarade våra förväntningar. Allt var mycket proffsigt men ändå personligt. Vi är mycket nöjda.
Fribergs Begravningsbyrå - Tranås
Vi på Fribergs Begravningsbyrå har lång erfarenhet av att planera och genomföra begravningar. När ni vänder er till oss är ni i trygga händer. Vi hjälper er med allt som behöver ordnas före, under och efter begravningen. Allt med ambitionen att det sista avskedet blir som ni har tänkt och önskat.
141 omdömen om Fribergs Begravningsbyrå - Tranås
Sedan starten hos Reco 2024
Trevlig personal vacker sång.om en begravning vacker(bra)så tycker vi det.hela upplägget var mycket bra🙂
Kan varmt rekommendera Fribergs Begravningsbyrå som vi nu anlitat vid två tillfällen inom ett år! Fick ett mycket professionellt, personligt och varmt bemötande av Maria Broman som såg till att begravningen blev precis som vi tänkt, ljus och vacker. Mari L
Väldigt fint bemötande och mycket hjälpsamma
bra bemötande ock uppföljning efteråt
Blev mycket väl bemött och mina förväntningar blev uppfyllda. (Det blev ett par mindre missar men det redde upp sig). Kan rekommendera dom till andra. Jag fick hjälp med min mammas begravning samt med bouppteckningen.
Bemötandet varmt och personlig Hade fin erfarenhet av Fribergs Begravningsbyrå sedan tidigare och det kändes lika bra nu också En fin upplevelse i samband med en begravning
Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående
Fick ett fantastiskt fint bemötande av Kjell Ram och mycket empatisk och hjälpsam samt ett stort tack till Ylva för en mycket fin akt..och hjälp med musiken Vart så varmt och ljust precis så jag ville ha det Ett stort varmt tack till alla er/Martin
Tack Martin! Känns så bra att det blev som du önskade.
Mycket proffsigt och kunnigt och väl omhändertagna
Varmt tack för ditt fina omdöme Gunn! Så fint att vi fick dela dagen med er.
Bristande rutiner som avser kommunikationen i samband med urnsättningen. Problemet togs upp av mig med begravningsentreprenören. Detta hanterades på ett konstruktivt sätt.
Fin och smidig planering samt genomförande av minnesstunden. Höll budget och var mycket trevliga.
Vi blev mycket väl omhändertagna vid bokning av begravning då min man avlidit efter lång sjukdomstid. Begravningen blev väldigt fin efter min mans önskningar. Vi har bara bra vitsord om Fribergs. Minnesalbunet var otroligt fint.
Mycket bra bemötande, första gången som vi besökte en begravningsbyrå i detta syfte. Vi fick hjälp o svar på frågor kring begravningen. Man fick också snabb återkoppling på frågor som dök upp under tiden. Vi fick bra dokumentation med prel prisuppgift. Vi köpte hela tjänsten med anordning av begravning
Fick ett fantastiskt fint bemötande av Kjell Ram och mycket empatisk och hjälpsam guidning för att kunna göra rätt val. Samma gäller Maria Broman som höll i begravningsakten och dessutom sjöng mycket vackert. Samma också för prästen Jörgen Hultman som gav en fin och värdig beskrivning av min far. Mycket nöjd är jag också över valet av askgravplats, vackert belägen på den fina kyrkogården. Sammantaget är jag mycket nöjd och det är hela familjen, 15 pers från 2 - 79 år. Kan varmt rekommendera Fribergs Begravningsbyrå. Anita Nöstl- Hallberg
Tack Anita för fina ord och tack för smidigt samarbete. Känns bra att ni är så nöjda och att det blev som ni önskade. /Kjell
Var en sådan bra och ärlig kontakt från början till slut. Kändes så avspänt och enkelt att prata och då särskilt med vår kontakt Helene Boije. Även så klart med Maria Broman som hjälpte oss på själva begravningsdagen… Skulle rekommendera Fribergs begravningsbyrå alla dagar i veckan/ Lena
Lena! Vi känner detsamma. Tack för att du tog dig tid att ge ett omdöme, och tack för att vi fick hjälpa er. /Helene & Maria
Jag har bara mött Helene hos er och hon har varit helt fantastisk och ett enormt stöd i den sorg man befinner sig i när man ska planera en begravning. Vi är väldigt tacksamma över hennes stöd, engagemang och att hon tar tag i saker och fixar o grejar. Det hade aldrig blivit detsamma utan Helene! Dessutom sjunger hon helt fantastiskt, vilket kan vara ett positivt inslag i ceremonin. Vi kan verkligen rekommendera Fribergs Begravningsbyrå! 5 av 5 stjärnor!
Varmt tack för dina ord Marie! Det har verkligen varit fint att träffa er, vid de olika tillfällena vi mötts. Trots långt avstånd mellan oss, har det fungerat alldeles perfekt allting. Tack för att ni valt oss! /Helene
Bra service, kunniga på sin sak, svarar snabbt på mejl om man hade några frågor.
Stort tack Pernilla för omdömet. Ta hand om er!
Vi blev väldigt väl omhändertagna från början till slut. Allting sköttes med största värdighet och respekt både för oss anhöriga och för den avlidna. Vi är väldigt tacksamma!
Tack Christina för ert omdöme! Vi hoppas att ni bär med er fina minnen från begravningen.
Fribergs ordnade allt till det bästa. Tacksam för att vi fick ett fint avsked. Wiola
Tack själva! Det känns alltid bra när anhöriga är tacksamma för vår hjälp. I den svåra och sorgliga situation som en familj befinner sig i när de förlorat någon nära är det viktigt att allt fungerar.
Fantastik hjälp med allt. Plus inbygd väldigt duktig sångare i Helene. Så tacksam över alll hjälp.
Marja, det var fint att träffa er! Och tack för förtroendet att få sjunga vackert för er. Allt gott till er /Helene
Vi anlitade dom för begravning. Vi blev mycket väl bemötta och de ordnade allt. Tog väl hand om oss på begravningen och sjöng bra gjorde de. Hjälpte även till på minnesgudstjänsten på ett bra och proffsigt sätt. Kommer absolut anlita dom om så behövs i framtiden.
Stort tack själva! Det är ett stort förtroende vi får och det känns alltid fint för oss när anhöriga känner sig trygga och lugna inför och under begravningen.
Bra trygg fint bemötande hjälpsam
Tack för förtroendet Maritha. Allt gott till er alla!
Sympatisk.......................
Vi blev mycket väl bemötta på Fribergs Begravningsbyrå. Maria Broman var mycket vänlig och professionell. De motsvarade våra förväntningar.
Vi hela familjen är toppen nöjda. Bemötandet var på topp Vi tycker hela upplevelsen var den bästa Allt från det första mötet till avslutet . Talet vid urnan topp till Kjell. Vid en sån svår stund är det fantastiskt att bli omhändertagna av er. 10000 kramas
Tack Aja för fina ord. Kändes bra att få hjälpa er. Hälsa hela familjen. Kram /Kjell
Vi fick ett enormt varmt bemötande av Maria på Fribergs. Man vill i det läget ha någon lugn, bra förklarande samt ha erfarenhet kring ärendet. Vi fick allt detta , och förmodligen lite till. Offert på plats, var otroligt tydligt bra genomfört. Tjänsterna samt hela arrangemanget var underbart och utfört till 100% Allt från kista,dekorationer och fantastisk sångsolist,pianist, till servering efter minnesstund. Fantastiskt.
Maria Broman tog så väl hand om oss lyssnade och hjälpte till med allt vi önskade. Begravningen av pappa blev en så fin och ljus stund så nöjd med er.
Kändes tryggt att gå dit och dom lyssnade.
Underbar hjälp i en sorglig situation. Vänligt bemötande.
Fribergs begravningsbyrå, framför allt Maria, Johan och Kjell, har visat på mycket professionellt bemötande. Redan då de kom hem till oss kände vi oss trygga med att vår älskade omhändertogs på bästa sätt med stor respekt och vördnad. Detta har sedan gällt hela vägen vidare genom både begravning och urnsättning. Vi kan varmt rekommendera Fribergs begravningsbyrå!
Vänligt bemötande och allting fungerade mycket bra !
Bra bemötande,inte för högtidliga vilket jag ville.lättsamma och smidiga det var enkelt .Bra info
Mycket bra bemötande Levde upp till förväntningarna Vi fick bra information och hjälp med frågorna. Samt varmt deltagande i sorgen. Även glada minnen gjorde stunden ljus, vilket underlättade. Paul och Ylva.♡
Vi blev bemötta på ett trevligt och professionellt sätt. De levde gott och väl upp till våra tankar och förväntningar. Vi kände omtanke och trygghet.
Vi blev så otroligt fint bemötta.Och fick en sådan ljus och fin begravning som vi önskade.Tack
Vi tackar för fin hjälp och är nöjda med en vacker begravning.
Tack Gun-Britt för de fina orden. Det värmer. /Kjell
Allt har fungerat perfekt. Vi är nöjda och belåtna.
Fina ord Anders och tack för förtroendet. /Kjell
Bra bemötande och hjälpsamma att få oss må bra
Jag fick hjälp av fribergs begravnings byrå när min far gick bort för ett par år sen. Så nu när mor gick bort så var det ett självklart val att välja dom igen. Dom bryr sig verkligen, dom stöttar en och finns där.
Mycket vänligt bemött av Helene
Fribergs är en seriös och kunnig begravningsbyrån. Vänligt och förstående bemötande. Jättenöjd, kan rekommenderas.
Tack för fina ord Birgitta. /Kjell
Vi möttes av en lugn, trevlig och varm person. Hon hjälpte oss att komma fram till en fin och minnesvärd begravning.
Det var en ljus och fin begravning och vi var mycket nöjda med upplägget och bemötandet. Skönt att ni tog hand om allt rumt omkring begravningen och minnesstunden. Vi är mycket nöjda med allt!
Bra och respektfullt bemötande hela vägen från första kontakt till begravning
Jag/vi har en bra upplevelse av Fribergs Begravningsbyrå. Vi har blivit väl bemötta som vi önskade och förväntade oss från första stund vi sågs. Vi är mycket nöjda med det stöd/hjälp/råd vi fått. Vi upplever att samarbetet har varit mycket bra kring talet prästen höll, psalmer, sånger mm. Är så nöjda med sångerna och Helene sjöng underbart vackert. Blev en så fin stund med familjen. Vi valde kremering, urna, blommor via Blomsterbolaget.
Bra bemötande, inlyssnande, vettiga priser
Ett varmt mänskligt bemötande, som också har känsla för det behov man har. Kan sjunga och spela vilket fulländar arbetet, man känner sig trygg i lämna över förtroendet.
Bra, trevligt, sakligt, påläst. Allt i min förväntade ordning.
Ett professionellt bemötande och deltagande. Hög kunskap och bemötande i alla frågor som dök upp. Och gjorde begravningen till en fin och ljus upplevelse. Trots sorgen.