Blev mycket trevligt bemött. Blev fin i håret även om det blev mörkare hårfärg än vad jag ville. Klippningen toppen. Frisören Anette lyssnar på mina önskemål. Köpt 3 produkter av märket Björk. Har inte använt dem ännu.
Frisör alltiklipp
Välkommen till Frisör alltiklipp! Frisör Alltiklipp i Färgelanda är ett företag som fokuserar på att ge sina kunder personlig service. Vi har utbildad personal med gesällbrev, frisörlicens och ansvarsförsäkring så att du som kund alltid kan känna dig trygg hos oss. För oss är det viktigt att alltid ha en hög kvalitet och att...
477 omdömen om Frisör alltiklipp
Sedan starten hos Reco 2022
Tack Yvonne för ett fint omdöme, alltid trevligt när du kommer. :) / Anette
Mycket bra , service, trevligt bemötande , proffsigt , bra på alla sätt 🥰
Tack så mycket Åsa för ditt fina omdöme och Tack också för ett trevligt samtal under behandlingen. :) / Anette
Anette var en fantastisk trevlig och duktig frisör.
Tack så mycket Maria, det var roligt att höra, vad glad man blir av ett så fint omdöme :) / Anette
Duktiga och kunniga tjejer som jobbar! Bra bokning system, man kan ringa eller boka själv. Trevlig nära hemma ställe där man kan få väldigt god service, och komma ut fin igen!
Tack Natalya för ditt fina omdöme! Va roligt att du är så nöjd med salongen! :) /Sarah
Duktig trevlig och professionell. Hon visste vad jag ville utan att jag själv sa det
Tack Carina, vad fint sagt! Du är varmt välkommen tillbaka :) // Emma
Anette har kunskapen så att hon kan klippa fram volym och form på mitt hår som är många men tunna 'bebis'hårstrån.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, du har ett bra hår :) Tack själv för trevliga samtal! / Anette
Mina besök på Alltiklipp är jag nöjd med . Jag är nöjd med hur jag har blivit bemött och mina klippningar.
Tack för ditt fina omdöme Gun! :)/Sarah
Mycket bra och trevlig personal, fint klippt och gav förslag på redan önskad frisyr hur den kunde bli lite bättre och vilka produkter som kan vara bra att ha i :)
Vad roligt att höra Oliver! Du är varmt välkommen tillbaka :) // Emma
Lugn och skönt! Kände mig väl omhändertagen!
Tack Solveig för ditt fina omdöme :) // Emma
Jag blev helnöjd kommer absolut tillbaka 🐈♥️🐈⬛
Så roligt att höra! Du är varmt välkommen tillbaka :) // Emma
Det blev jättebra jag är så nöjd👍👍
Så roligt att du blev nöjd Lennart! Tack för ditt omdöme! /Sarah
Att man varit kund i drygt 25 år säger väl allt!! ❤️
Så roligt! och många fler kommer det bli hoppas vi på! :D /Sarah
Duktiga och professionella men framförallt trevliga 🥰
Trevlig frisör som pratade o kom med synpunkter samt förslag.
Tack Ulrika för ditt fina omdöme :) / Anette
Välldigt duktiga och dom förstår sin grej, det var ett väldigt fint bemötande och jag trivdes bra där!!! Kommer verkligen att komma tillbaka dit!!
Vad roligt att höra! Du är varmt välkommen tillbaka :) // Emma
Är alltid nöjd när jag går därifrån
Tack så mycket Karin för ditt fina omdöme och för alla trevliga samtal. :) / Anette
Bra kundbemötande Fick mer än jag förväntat mig Skulle rekommendera alla dagar i veckan
Vad kul att höra, Grace! Du är alltid välkommen tillbaka till salongen :) // Emma
Tusen tack för den fina behandlingen och för den snygga klippningen. Jag uppskattar det verkligen! Du är så duktig och trevlig, jag kommer gärna tillbaka MVH Wafaa
Tack för ditt fina omdöme! :) Du är välkommen tillbaka! // Emma :)
Tack Annette ,bra jobb!Men priser kan bli mindre.
Tack Olga, vad roligt att du blev nöjd :) / Anette
En skön stund där jag får slappna av, får bra tips på hårvård och går ut med fint hår.
Vad kul att höra! du är varmt välkommen tillbaka Kristina :) // Emma
Bra och professionell salong, trevlig personal
Tack för ditt fina omdöme Linus! :) /Sarah
Mycket trevlig och kunnig personal rekommenderar varmt Frisör alltiklipp.
Kul att ha er här! Varmt välkomna tillbaka :) // Emma
Trevligt bemötande! Frisören lyssnade och klippte mitt hår Precis som jag ville ha det!
Tack för ditt fina omdöme Gull-Britt! Så roligt att du blev nöjd! /Sarah
Trevligt bemötande. Nöjd med frisyren.
Så roligt att du blev nöjd Marie! Tack för ditt omdöme! :) /Sarah
Jag var nöjd med klippning och fick snabb tidsbokning ,och återkommer till er
Kul att höra! Du är välkommen tillbaka :) // Emma
Trevligt bemötande, lyhörd .trevligt väntrum.
Tack Ulrika för ditt omdöme! Du är varmt välkommen tillbaka :) // Emma
Trevlig personal. Helt okej pris om man jämför med andra frisörer. Vill man göra något enklare är det helt okej men är inte helt nöjd.
Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme! Tråkigt att höra att du inte känner dig helt nöjd. Du är självklart välkommen att kontakta oss på salongen, så hjälper vi dig vidare! :) /Sarah
Alltid bra service och fina klippningar
Tack för ditt fina omdöme Ralf! /Sarah
Trevlig frisör, nöjd med behandlingar då det var tre olika moment i håret med ollika färger. Färgen kunde varit lite mera gult i , men det är svårt att beskriva vilken färg man menar. Men ibland är det faktiskt kul när det blir annorlunda. 3 sorters färg, klippning och föning Mycket nöjd? Maria
Tack Maria för att du tog dig tiden att skriva ett så fint omdöme! Roligt att du blev nöjd! :D/Sarah
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<nöjd med hela besöket.
Tack Kerstin så roligt att du blev nöjd! /Sarah
Trevlig frisörska, vänlig, frågade hela tiden hur jag ville ha det.
Tack Anneli för ditt fina omdöme! Ha en fortsatt fin sommar! :D /Sarah
Ni är alltid mycket vänliga i ert bemötande även om det gäller en enkel klippning. Vänligen Janny
Tack för ditt fina omdöme Janny! /Sarah
Välling fint bemötande finnt klippt är verkligen nöjd
Tack Irene för ditt fina omdöme! Roligt att du blev nöjd! :D /Sarah
Trevligt bemötande. Mycket nöjd med klippningen. Kom med bra tankar och idéer för nästa steg med frisyren. 😊
Hej Åsa! Vad kul att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka :) // Emma
Trevligt och bra bemötande. Duktig och bra frisör som gav tips om passande hårfärg mm.
Vad kul att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka :) // Emma
Gått i över 30 år till Allt i Klipp alltid nöjd med permanent färgning toning köper även mina hårprodukter där bästa bemötande av alla de som jobbat där över åren.
Vilket fint omdöme! Du är alltid välkommen till oss, Lena :) Trevlig sommar! // Emma
Fantastisk personal med ett glatt bemötande. Är också mycket nöjd över klippningen. Kommer att återkomma.
Mycket trevligt bemötande och bra frisör
Tack Mats! önskar dig en trevlig sommar // Emma :)
Som alltid ett trevligt bemötande. En utmärkt klippning därtill. Då finns inget annat betyg än det högsta. Birger
Tusen tack Birger för det fina omdömet, alltid lika trevligt när du kommer och få prata gamla skolminnen. ha en fin sommar. / Birgitta
Alltid trevligt. Jag klipper mig där för att det är en trevlig miljö.
Jättetrevligt bemötande. Frisören både lyssnade o kom med tips. Jätte nöjd!
Tack snälla Eva! Du är så välkommen tillbaka! // Emma :)
Bra service. Trevlig personal.
Tack Bengt för ditt omdöme! Varm välkommen tillbaka :) // Emma
Trevligt bemötande och perfekt service
Alltid lika nöjd, trevlig och kunnig personal
Tusen tack Agneta för ett fint omdöme. Ha en fin sommar. / Birgitta
Man blir alltid bra omhändertagen
Tack Eini för ditt fina omdöme, Välkommen tillbaka och ha en trevlig sommar! / Anette
Alltid lika trevligt att komma dit
Tack Gina För att du gav ett så fint omdöme, ha en trevlig sommar ! / Anette
Fick god service, nöjd med klippningen och fick bra råd och tips för att styla håret
Vad kul att du är nöjd med besöket! trevlig sommar! // Emma :)
Enkel klippning blev som väntat åter kommer inom kort. Mvh. Björn
Tack Björn för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! :) /Sarah
Trevligti bemötande och kunnig frisör, som anpassade klippningen efter min hårtyp.
Tack Maria för ditt fina omdöme! Varmt välkommen tillbaka :) // Emma
Väldigt nöjd med klippningen. Trevligt bemötande av frisören.
Tack Sandra för ditt fina omdöme! :) /Sarah