Frisörkollektivet

www.frisorkollektivet.se
  • Badge2025
4.9
Boka tid Ring 0907-777 55 Dela

Frisörkollektivet i Umeå är en unik och kreativ miljö där passion för hår och hållbarhet går hand i hand. På vår frisörsalong arbetar ett härligt team av kreativa frisörer som alltid strävar efter att ge dig en inspirerande upplevelse och ett personligt bemötande. Oavsett om du önskar en tidlös klippning, en trendig färg eller...

115 omdömen om Frisörkollektivet

Leena A
Skrev om Frisörkollektivet

Mycket trevlig personal mötte mig, Ulrika och Malin. Blev jättenöjd med min nya frisör som Ulrika fixade.

Elin W
Skrev om Frisörkollektivet

Frisörerna här är så skickliga och lyhörda! Jag har alltid blivit otroligt nöjd med mitt besök, och frisörerna har den fingertoppskänsla som krävs för att verkligen anpassa frisyren till håret.

Kerstin U
Skrev om Frisörkollektivet

Ursäkta dröjsmålet eftersom jag tvekat på svaret. Blev mycket väl och trevligt bemött. Fick kaffe och kaka Blev snyggt klippt förra gången jag var där. Fick beröm för min nya frisyr. Däremot denna gång blev resultatet sämre. Testarna flyger fritt och känslan blir en kalufs. Därför min tvekan att svara men då ni efterfrågar ett uppriktigt svar väljer jag till slut att besvara.

Svar från Frisörkollektivet

Hej Kerstin och tack för din feedback. Vad tråkigt att du inte blev nöjd Vi vill att alla kunder ska känna sig riktigt nöjda med sitt hår efter ett besök hos oss. Jag ringer dig i eftermiddag så får vi prata och boka in en justeringstid. De här ska vi verkligen lösa tillsammans / Vänligen, Frisörkollektivet

Sanna S
Skrev om Frisörkollektivet

Proffsiga , omtänksamma och positiv anda

Laila R
Skrev om Frisörkollektivet

Trevligt bemötande och väldigt inkännande kreativ frisör som kom med bra förslag. Kände mig glad och så nöjd med klippning och allt. Rekommenderas.

Elin L
Skrev om Frisörkollektivet

Trevlig och kompetent personal. Duktig på färg och slingor.

Marita T
Skrev om Frisörkollektivet

En avslappad känsla , trevligt bemötande och så nöjd med klippningen!!

Maria R
Skrev om Frisörkollektivet

Super duktiga frisörer. Man blir ompysslad.

Åsa S
Skrev om Frisörkollektivet

Trivsamt. Personligt. Kunnigt. Kreativt.

Linda E
Skrev om Frisörkollektivet

Trevlig trainee och bra på att klippa! Jag kände mig jättefin när jag lämnade er.

Kicki R
Skrev om Frisörkollektivet

Trevlig personal som gör ett jättebra jobb.

Lena M
Skrev om Frisörkollektivet

Det var present för min dotter och hon var nöjd . Vi tackade Ida.

Anna E
Skrev om Frisörkollektivet

Elsa var en kompetent frisör som lyssnade på hur jag ville bli klippt och gjorde så. Jag blev mycket nöjd.

Martha K
Skrev om Frisörkollektivet

Känner mig alltid snygg och fräsch när jag lämnar er!

Karin G
Skrev om Frisörkollektivet

Professionellt och personligt anpassad service. Min kvalitet på håret har aldrig varit så bra som nu.

Lotta J
Skrev om Frisörkollektivet

Bra och trevlig frisör som både lyssnar in och kommer med egna förslag.

Eva W
Skrev om Frisörkollektivet

Det är alltid trevligt att komma dit. Bra bemötande och bra resultat. Däremot tycker jag det är störande att få sådana här omömesförfrågningar så fort man varit någonstans.

Maria L
Skrev om Frisörkollektivet

Bäst! Jättehärlig miljö och personal som verkligen bryr sig om en nöjd kundupplevelse!

Anneli S
Skrev om Frisörkollektivet

Väldigt bra bemötande, mycket trevliga och duktiga frisörer och alltid glada. Har aldrig lämnat salongen missnöjd med något

Karin H
Skrev om Frisörkollektivet

Jag har haft samma frisör många år. Jag har alltid fått ett trevligt bemötande av alla frisörer på salongen. Atmosfären är trevlig och jag uppskattar det. Min frissa är en skicklig och är angelägen om att lyssna till mina önskemål. Hon ger mig också förslag som jag uppskattar. Jag känner mig trygg med att jag får det jag förväntar mig av en frisörsalong. / Karin Hallin

Josefina S

Alltid trevligt och supernöjd

Agneta J
Skrev om Frisörkollektivet

Alltid så väl bemött! Har bästa hårfrissan! Trevlig, ger tips och sköter mitt hår på bästa sätt. Fick med prover för att få mitt torra hår mera glansigt. Fungerade fint!

Ida E
Skrev om Frisörkollektivet

Toppklass. Kunnig och trevlig personal som anpassar sig efter kundernas önskemål.

Lena P
Skrev om Frisörkollektivet

Alltid lika trevligt att komma till Ulrika som fixar mitt hår under en timmes trevligt småprat.

Erika L
Skrev om Frisörkollektivet

Mycket nöjd! Duktig frisör. Gillar att de använder naturliga produkter.

Petra V
Skrev om Frisörkollektivet

Går alltid hit för klippning och blir alltid nöjd! Förutom suveränt utförande är det tydligt att alla som arbetar på salongen har djup kunskap om hur varje kund ska ta hand om sitt hår vilket man får ta del av samtidigt som de ger enkla "tips och trix" om hur man kan styla det. Lokalerna känns fräscha och lyxiga med sitt nordiska intryck. Sticker verkligen ut till det positiva från många andra salonger!

Linda E
Skrev om Frisörkollektivet

Lyhörd och personlig service! Jag har alltid varit nöjd och upplevt att jag fått en klippning som passar mig, min livsstil och mitt hår.

Johanna Y
Skrev om Frisörkollektivet

Alla tummar upp!! Bra klippt, fin färg, och trevligt bemötande!

Bengt-Erik H
Skrev om Frisörkollektivet

Mycket trevlig och duktig personal.

Margit J
Skrev om Frisörkollektivet

Alltid lika professionellt kunnande , man får tips och råd. Behaglig och välkommande miljö Personsken är dom bästa Kan inte tänka mig byta till en annan salong

Elizabeth P
Skrev om Frisörkollektivet

Väldigt nöjd med klippningen jag fick här. Jag var nervös eftersom min svenska inte är så bra och jag lär mig fortfarande, men Elsa var så trevlig och uppmuntrade mig att prova. Om jag inte förstod något sa hon det på engelska. De använder fantastiska produkter och de gav bra råd om hur man kontrollerar frissigt hår på vintern också.

Elisabeth I
Skrev om Frisörkollektivet

Ett professionellt bemötande där man också känner sig hemma. Min frisör tar hand om mig när jag kommer men alla frisörerna hälsar och småpratar med en trots att jag inte känner många av dem. För mig är det trygghet, och när jag sen får bli så fin som bara är möjligt med frissan som lyssnar och fixar och trixar så går jag därifrån mycket nöjd och tacksam.

Jonas F
Skrev om Frisörkollektivet

Malin är en jätteduktig frisör. Det är även mycket trevligt att komma dit och man blir alltid bjuden på kaffe och oftast även en kaka. Enda nackdelen är att det kan vara lite svårt att få en tid som passar, särskilt om man är upptagen kl 8-17 de flesta dagarna.

Eivor H
Skrev om Frisörkollektivet

Alltid glad personal som möter upp och stämningen är god i lokalen. Har varit kund i många år på frisörkollektivet, köper mina produkter där men framförallt är det min frisör som gör att jag återvänder. Känner mig trygg med henne.

Robert O
Skrev om Frisörkollektivet

Alltid lika trevligt bemötande!

Janne J
Skrev om Frisörkollektivet

Ullis är skicklig och supertrevlig

Anna-Marja H
Skrev om Frisörkollektivet

Lugn och trevlig miljö och jag är väldigt nöjd med min frisör. Lätt att få tid löpande.

Anna D
Skrev om Frisörkollektivet

Nöjd kund sedan många år. Går hos Simon som är otroligt skicklig och har ett fint bemötande. Han är väldigt serviceinriktad och har kunden i fokus!

Marja-Liisa L
Skrev om Frisörkollektivet

Lyhörd och duktig frisör. Väldigt nöjd

Inga S
Skrev om Frisörkollektivet

Elsa gjorde jättefint jobb med slingor och klippning i mitt hår. Jag blev nöjd med resultatet och trevligt kundbemötande.

Anna H
Skrev om Frisörkollektivet

Allt trevligt att komma dit. Alltid lika nöjd när jag går därifrån. Känns tryggt att ha min egen frissa.

Sara Å
Skrev om Frisörkollektivet

Väldigt skicklig frisör, mycket nöjd med min klippning!

Mika L
Skrev om Frisörkollektivet

Hemtrevlig salong med genuin glad personal. Det märks att de trivs med att jobba ihop där på salongen och man får alltid bra bemötande när man kommer dit. Ljus och fräsch inredning. Gott kaffe (även espresso!) och oftast får man någon liten kaka eller chokladbit till kaffet också.

Fredrik S
Skrev om Frisörkollektivet

Som vanligt bra klippt och trevligt samtal.

Emmy H
Skrev om Frisörkollektivet

Har gått till Ulrika i mer än 10 år nu och det finns flera anledningar till det. Hon är den första som lyckats klippa mitt tjocka hår på ett sätt som gjort det hanterbart och till något som jag faktiskt trivs med. Hon är inkännande, kunnig och, inte att förglömma, otroligt trevlig. Ser fram emot varje gång jag får gå dit och bli ompysslad!

Doris Ö
Skrev om Frisörkollektivet

Trevlig miljö, enkelt. Välkomnande. Erbjuder kaffe Duktiga frisörer.

Annika J
Skrev om Frisörkollektivet

Allltid nöjd, hög service nivå, flexibilitet och kompetens

Elisabeth R
Skrev om Frisörkollektivet

Alltid proffesionellt intresserade av hur den senaste klippta frisyren har fungerat. Tar tid på sig att diskutera hur den nya frisyren ska se ut, och kommer med expertkunskaper som kan finslipa, det jag själv uttrycker om min framtida frisyr. Omtänksamma!

Ylva R
Skrev om Frisörkollektivet

jättebra, Ida är jättetrevlig och duktig så resultatet blev toppen

Vera E
Skrev om Frisörkollektivet

En mycket bra salong är så nöjd