Frisörkollektivet

www.frisorkollektivet.se
  • BadgeTwoYears
4.9
Boka tid Ring 0907-777 55 Dela

Frisörkollektivet i Umeå är en unik och kreativ miljö där passion för hår och hållbarhet går hand i hand. På vår frisörsalong arbetar ett härligt team av kreativa frisörer som alltid strävar efter att ge dig en inspirerande upplevelse och ett personligt bemötande. Oavsett om du önskar en tidlös klippning, en trendig färg eller...

145 omdömen om Frisörkollektivet

Skrev om Frisörkollektivet

Jättenöjd med färgen och klippningen.

Hej! Tack för din recension :) Ha en fin vecka och välkommen åter 🌸

Viola Å
Skrev om Frisörkollektivet

Trevlig, lyhörd, duktig "elev". Lyssnade uppmärksamt på mina önskningar och gjorde ett utomordentligt jobb.

Svar från Frisörkollektivet

Hej! Vad kul att du blev så nöjd och tack för din recension. Välkommen åter Ha en trevlig helg 🌸

Karin B
Skrev om Frisörkollektivet

Supernöjd med mitt besök! Det är lugn och trevlig atmosfär i salongen. Ida gjorde ett toppenjobb med en frisyr som hjälper mitt vågiga hår komma till sin rätt, lockarna ser toppen ut och har verkligen fått bra studs. Rekommenderar Frisörkollektivet starkt! 😊

Svar från Frisörkollektivet

Hej Karin! Va kul att du blev så nöjd med ditt hår 🌸Tack för din recension och varmt välkommen åter igen 😀

Lena H
Skrev om Frisörkollektivet

Frisören var lyhörd för mina önskningar. Hon var noggrann. Eftersom hon var ung och gjorde sina timmar för att så småningom göra sitt gesällprov var det också bra att en annan frisör kom och tittade på hennes klippning och gav råd. Kändes proffsigt av salongen. Fint också att "mentorn" var så uppmuntrande gentemot tjejen. Väldigt nöjd med resultatet.

Svar från Frisörkollektivet

Kul att du blev så nöjd 🌸Tack för ditt omdöme och Glad påsk

Johanna S

Mycket trevlig upplevelse. Gott kaffe. Duktig och skicklig frisör😀

Hej Johanna! Tack för din recension, glad påsk och välkommen åter 🌸 😊

Karolina G
Skrev om Frisörkollektivet

Mycket trevlig och omtänksam personal.

Hej Karolina! Härligt att höra! Välkommmen åter 🌸

Emma H

Noggrannhet och fint bemötande 👌🏻

Hej Emma! Så bra att du blev nöjd 😊ha en fin söndag och välkommen åter 🌸

Kristina S
Skrev om Frisörkollektivet

Ullis såg direkt när jag kom att jag behövde hjälp md min rollator. Det var två år sedan jag var här sist. Vi pratade om hur jag ville klippa mitt långa år. Jag visade ett foto och vi kom överens om att det var ganska likt som jag brukade ha det under de år som Ullis klippt mig. Hon fotade mig och jag kunde skicka till mina vänner. Jag fick tips om shampo och balsam och jag köpte båda. Mina förväntningar och resultatet sammanföll och jag blev mycket nöjd.

Svar från Frisörkollektivet

Hej Kristina! Så trevligt att du kom tillbaka och vad roligt att du blev så nöjd🌸 tack för din recension, ha en härlig dag och varmt välkommen åter ☀️

Heidi S
Skrev om Frisörkollektivet

Bästa frisörbesöket, Elsa var väldigt duktig och inlyssnande. Väldigt duktig på att lägga slingor. Jag är nöjd, och det brukar jag sällan vara 😊 Kommer gå tillbaka dit 😊

Svar från Frisörkollektivet

Hej! Ååå va härligt att du blev så nöjd! Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme 🌸 vi ses!! 😊

Agneta E
Skrev om Frisörkollektivet

100% trevligt bemötande. Jag har inga negativa synpunkter. Jag köpte schampo/balsam.

Hoppas du är nöjd med produkterna 😊 Varmt välkommen åter 🌸

Ida L
Skrev om Frisörkollektivet

Lyssnade och frågade och klippte mig precis så mycket och på så vis som jag ville! Supernöjd tack!

Ida L och Frisörkollektivet gillar detta

Hej! Härligt att du blev så nöjd🌸Tack för ditt omdöme och Välkommen åter 😊

Anneli B
Skrev om Frisörkollektivet

Jättehärligt besök. Kände mig trygg och bekväm med Ida. Snygg blev jag också :)

Hej! Härligt att du blev så nöjd 💫Välkommen åter och tack för din recension 🌸

Ingela L
Skrev om Frisörkollektivet

Fantastisk mysig salong med trevlig och proffsig personal. Alltid jättenöjd när jag går därifrån

Svar från Frisörkollektivet

Hej! Härligt att ha dig på besök och att du blev så nöjd 🌸 tack för din recension och välkommen åter 😊

Ann B
Skrev om Frisörkollektivet

Bra mottagande med kaffe och kaka. Blev otroligt nöjd med klippningen av trainern. Hit kommee jag fortsätta gå!

Ann B och Frisörkollektivet gillar detta
Svar från Frisörkollektivet

Hej! Så kul att du blev nöjd.. 🌸välkommen åter och tack för ditt omdöme

Therese L
Skrev om Frisörkollektivet

Välkomnande salong med härlig stämning. Blir alltid lika nöjd med klipp och färg.

Svar från Frisörkollektivet

Hej! Å va kul att blev så nöjd 😊tack för din recension och välkommen åter 🌸

Anna N
Skrev om Frisörkollektivet

Mycket trevligt och lungt bemötande av personalen. Trevlig och ljus lokal.

Hej Anna! Tack för ditt omdöme! välkommen åter 😃 🌸

Axel R
Skrev om Frisörkollektivet

Bra. Mysigt med tilltugg och förfriskningar.

Hej! Tack för att du recenserar oss! Välkommen åter 🌸

Eva N
Skrev om Frisörkollektivet

Frisören trevlig men tyvärr blev mitt hår en katastrof, inte ens mina mamma tyckte det blev bra,Kommer nog inte att gå tillbaka eller rekommendera salongen till någon av mina vänner eller kollegor.

Svar från Frisörkollektivet

Hej! Så tråkigt att du inte blev nöjd med ditt hår. Kom in eller ring oss .. vi vill att du ska bli nöjd 🌸

Alltid lika nöjd efter en klippning hos Ulrika 🤩

Tack för din recension! Såå kul att du är nöjd // Välkommen åter 🌸

Jessika H
Skrev om Frisörkollektivet

Min frisör Simon är världens bästa på färg. Klockrent varje gång!

Tack för din recension! Kul att du blev så nöjd! Välkommen åter 🌸

Jonathan B
Skrev om Frisörkollektivet

Bästa frisören! Vi åker hela vägen från Sundsvall för att klippa oss hos Malin och det är absolut värd det!

Svar från Frisörkollektivet

Det är alltid så mysigt att ta hand om er i frisörstolen 🌸

Maja E
Skrev om Frisörkollektivet

Mysig lokal. Lyhörd och trevlig frisör så frisyren blev exakt som jag tänkte mig.

Svar från Frisörkollektivet

Tack för din recension! Så kul att du blev nöjd, välkommen åter 🌸

Emma L
Skrev om Frisörkollektivet

Mysig, avslappnad miljö och trevlig personal. Tycker min frisör var duktig på ta mina idéer, ge förslag och förklara varför. Blev supernöjd med nya frisyren, tack! Rekommenderas!

Mats H
Skrev om Frisörkollektivet

Trevlig miljö, trevlig och kompetent personal!

Hilma L
Skrev om Frisörkollektivet

Det var fantastiskt! Är supernöjd med min nya frisyr

Sara N
Skrev om Frisörkollektivet

Att få unna sig själv en sittning där man blir så ompysslad och hörd är värt varenda krona. Väldigt nöjd med resultatet.

Annika L
Skrev om Frisörkollektivet

Mycket proffsiga, trevliga och tillmötesgående frisörer på Frisörkollektivet! Rekommenderas!

Evy A
Skrev om Frisörkollektivet

Blev väl omhändertagen. Ida var duktig och jag blev riktigt nöjd.

Saga H
Skrev om Frisörkollektivet

Otrolig personal och trevlig och fräsch lokal. Har inget att klaga på. Håret blev superfint.

Emma Å
Skrev om Frisörkollektivet

Fantastiskt! Kunniga frisörer. Jag gick ju till en trainee och det var intressant!

Leena A
Skrev om Frisörkollektivet

Mycket trevlig personal mötte mig, Ulrika och Malin. Blev jättenöjd med min nya frisör som Ulrika fixade.

Elin W
Skrev om Frisörkollektivet

Frisörerna här är så skickliga och lyhörda! Jag har alltid blivit otroligt nöjd med mitt besök, och frisörerna har den fingertoppskänsla som krävs för att verkligen anpassa frisyren till håret.

Kerstin U
Skrev om Frisörkollektivet

Ursäkta dröjsmålet eftersom jag tvekat på svaret. Blev mycket väl och trevligt bemött. Fick kaffe och kaka Blev snyggt klippt förra gången jag var där. Fick beröm för min nya frisyr. Däremot denna gång blev resultatet sämre. Testarna flyger fritt och känslan blir en kalufs. Därför min tvekan att svara men då ni efterfrågar ett uppriktigt svar väljer jag till slut att besvara.

Svar från Frisörkollektivet

Hej Kerstin och tack för din feedback. Vad tråkigt att du inte blev nöjd Vi vill att alla kunder ska känna sig riktigt nöjda med sitt hår efter ett besök hos oss. Jag ringer dig i eftermiddag så får vi prata och boka in en justeringstid. De här ska vi verkligen lösa tillsammans / Vänligen, Frisörkollektivet

Sanna S
Skrev om Frisörkollektivet

Proffsiga , omtänksamma och positiv anda

Laila R
Skrev om Frisörkollektivet

Trevligt bemötande och väldigt inkännande kreativ frisör som kom med bra förslag. Kände mig glad och så nöjd med klippning och allt. Rekommenderas.

Elin L
Skrev om Frisörkollektivet

Trevlig och kompetent personal. Duktig på färg och slingor.

Emma L och Frisörkollektivet gillar detta
Marita T
Skrev om Frisörkollektivet

En avslappad känsla , trevligt bemötande och så nöjd med klippningen!!

Maria R
Skrev om Frisörkollektivet

Super duktiga frisörer. Man blir ompysslad.

Åsa S
Skrev om Frisörkollektivet

Trivsamt. Personligt. Kunnigt. Kreativt.

Linda E
Skrev om Frisörkollektivet

Trevlig trainee och bra på att klippa! Jag kände mig jättefin när jag lämnade er.

Kicki R
Skrev om Frisörkollektivet

Trevlig personal som gör ett jättebra jobb.

Lena M
Skrev om Frisörkollektivet

Det var present för min dotter och hon var nöjd . Vi tackade Ida.

Anna E
Skrev om Frisörkollektivet

Elsa var en kompetent frisör som lyssnade på hur jag ville bli klippt och gjorde så. Jag blev mycket nöjd.

Martha K
Skrev om Frisörkollektivet

Känner mig alltid snygg och fräsch när jag lämnar er!

Karin G
Skrev om Frisörkollektivet

Professionellt och personligt anpassad service. Min kvalitet på håret har aldrig varit så bra som nu.

Lotta J
Skrev om Frisörkollektivet

Bra och trevlig frisör som både lyssnar in och kommer med egna förslag.

Eva W
Skrev om Frisörkollektivet

Det är alltid trevligt att komma dit. Bra bemötande och bra resultat. Däremot tycker jag det är störande att få sådana här omömesförfrågningar så fort man varit någonstans.

Skrev om Frisörkollektivet

Bäst! Jättehärlig miljö och personal som verkligen bryr sig om en nöjd kundupplevelse!

Anneli S
Skrev om Frisörkollektivet

Väldigt bra bemötande, mycket trevliga och duktiga frisörer och alltid glada. Har aldrig lämnat salongen missnöjd med något

Karin H
Skrev om Frisörkollektivet

Jag har haft samma frisör många år. Jag har alltid fått ett trevligt bemötande av alla frisörer på salongen. Atmosfären är trevlig och jag uppskattar det. Min frissa är en skicklig och är angelägen om att lyssna till mina önskemål. Hon ger mig också förslag som jag uppskattar. Jag känner mig trygg med att jag får det jag förväntar mig av en frisörsalong. / Karin Hallin