Gällivare Begravningsbyrå
Utmärkelser
12 omdömen om Gällivare Begravningsbyrå
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Vi är mycket nöjda med byrån. Med lyhördhet, hjälpsamhet och empati bemöttes vi i den svåra stunden. Vi tog hjälp med det mesta som berör begravningen från kistdekoration till sång
och mat till minnesstunden.
Rekommenderar varmt denna begravningsbyrå. -
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Har haft 2 ganska täta begravningar av mina föräldrar och har bara rosor att ge begravningsbyrån. Så professionella, lyhörda och trygga. Kan starkt rekommendera dem
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Jag/vi har anlitat dom ett flertal gånger och är jätte nöjda.
Allt från mötet innan begravning när man får ett engagerande och personligt mottagande och stöttning med allt praktiska som skall göras innan och efter begravningen.
Släkt och vänner har berömt om att det var så bra ordnat under begravnings ceremonin.
Det har blivit minnesvärda stunder de gånger Markus har hjälp till med sånger.
Carolas hjälp med fotografering är också mycket värt.
Vi rekommenderar Gällivares begravnings byrå till alla våra vänner o bekanta. -
Ett varmt bemötande.
Ville ha en ljus o fin akt, dom som hade hand
om det levde verkligen upp till det.
Vi som anhöriga är alla så nöjda med dom fina personerna
som jobbar där. Kommer att anlita detta företag fler gånger,
rekommenderas varmt.
Köpte en Begravningstjänst. -
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Blev utmärkt bemött i denna svåra stund.rekommenderar dem starkt
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Ett fantastiskt proffsigt och samtidigt personligt bemötande. Otroligt duktig på att återkoppla hela tiden vilket gjorde att jag kände mig trygg med alla moment som skulle ordnas.
Dessutom ordnades musiken under ceremonin också via byrån vilket innebar att jag inte behövde fundera på det heller. Fantastiskt fint framfört i kyrkan dessutom.
Trots att kontakten med byrån var pga ett dödsfall så är känslan mycket ljus och varm. Det kan inte bli bättre -
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Kunnigt och mycket varmt omhändertagande i en jobbig situation.
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Allt gick lugnt och kunnig personal.
Vi i familjen tyckte att det var bra.
Vi fick den hjälp vi behövde. Och det var en fin stund i kyrkan. Allt var fint ordnat i kyrkan. Vi är nöjda med allt. 🙏 -
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Så fina medarbetare. Omtanke och väldigt god service. Är glad över att jag anlitat dom.
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Väldigt fint bemötande med fin och lugn atmosfär. Man känner sig alltid välkommen oavsett vad det är man behöver hjälp med kring begravning etc. Personalen är väldigt seriösa och inget stort förtroende. Så tacksam att vi kontaktade dem. Kan varmt rekommendera Gällivare begravningsbyrå.
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Utmärkt bemötande och suverän service
skrev om Gällivare Begravningsbyrå
Mycket bra bemötande, ingen stress, vi blev så omhändertagna.
Företaget var helt underbart.
Vi beställde ett Begravningsuppdrag, de var mycket seriösa, mjukt framtonande, ingen stress, vi blev så väl omhändertagna, kände verkligen att man kunde lita på dem och att de skulle slutföra uppdraget till punkt och pricka