Vi anlitade Gårdsexperterna för dränering på vårt sutteränghus från 1965 och är mycket nöjda. Från godkänd offert till slutbesiktning. Tydliga avtal och bra kommunikation från arbetsledaren. Vi har redan bokat upp Gårdsexperterna till sommaren för ny gräsmatta. Vill ni ha proffs så välj Gårdsexperterna!
Gårdsexperterna
Välkommen till Gårdsexperterna! Vi är det självklara valet inom dränering och enskilda avlopp, vi hjälper även till med det mesta inom markarbeten och stenläggning. För oss är tryggheten för våra kunder otroligt viktigt så självklart är vi certifierade av ledande isodrän och dokumenterar hela utförandet från start till mål....
14 omdömen om Gårdsexperterna
Vi uppskattar att vi en mycket tydlig offert i början. Även första mötet var bra och fick svar på alla våra frågor. Arbetet utfördes enligt isodränmetoden och jag tydlig information om varje steg. Efter slutbesiktning fick jag del av all dokumentation och en mycket bra garantisedel. Fråga efter Dennis arbets lag. Dom 3 killarna som utförde arbete var mycket kunniga.
Vi anlitade Gårdsexperterna för dränerings arbete strax innan jul. Tydliga avtal och bra garantier gjorde att valet föll på dom. Arbetet utfördes enligt avtal och vi nöjda med resultatet. Vår projektledare Linus gjorde ett utmärkt arbete med lätta förklaringar och lyssnade på våra önskemål Vi rekommenderar Gårdsexperterna
Gårdsexperterna hjälpte oss med vårat hus från 1963. Dränering och en ny uppfart. Tack för ett mycket bra arbete.
VARNING! Livsfarliga installationer och total brist på ansvar. Anlita under inga omständigheter Gårdsexperterna. Det som utlovades vara ett standardjobb klart på en månad i mitten av december 2025 är nu i mitten av februari 2026 fortfarande inte färdigställt. Under två månader har de lämnat mig med en havererad anläggning och vägrat svara på kontakt. Livsfarlig installation: De installerade pumpar som lämnades helt okopplade. Pumparna har torrkörts oavbrutet i veckor tills det kom ånga ur brunnen – en direkt brandrisk...
Jobbet gjordes enligt överenskommelse.
Lyckat dränerings projekt med Gårdsexperterna. 70tals villa med fuktproblem som nu är åtgärdat. Kan starkt Rekommendera Gårdsexperterna
Anlitade Gårdsexperterna i November 2023 för att dränera om min 86 åriga mors hus. Dränerings jobbet blev bra men idag 10 månader senare är inte jobbet slutfört och omöjligt att få tag på ansvarig på på Gårdsexperterna. Detta är inte ok.
Gårdsexperterna är ett oseriöst företag som man absolut inte bör anlita.
2 st lyckade projekt med Gårdsexpterna 24 st sopstationer moloker Samt en dränering av ett 13 vånings höghus från 1970talet i sankmark.
Vi är verkligen nöjda med gårdsexperterna. Jacob är en trygg och lugn säljare, och arbetarna är super trevliga. Vi är så glada för att ni även fixade våran uteplats. Vi rekommenderar gårdsexperterna!
I Jakob får ni en trevlig och engagerad säljare. Kunnig och välinsatt i vad han gör som säljare.
Vi visste att vi borde dränera om men inte vilken väsentlig skillnad det skulle göra på både lukt och luft i hela vårt hus. Vi är glada att vi bokade ett besök och fick en toppenpresentation på hela processen som faktiskt höll vad de lovade hela vägen. De gör verkligen skäl för sitt namn!!! Kan varmt rekommendera dem. /Elisabeth och Robert