Dränering i Skåne

Osby  (1 st)
Höör  (1 st)

Topp 6 dränerare i Skåne

• Per Ola L
    Per Ola L: Topp bemötande väldigt bra service till kunden känndes väldigt bra.. utmärkt utfört arbete plattsättningen gick undan och känndes väldigt proffsig.. kommer helt klart kontakta EMB inför nästa projekt. Toppen !
  • Sebastian M
    Sebastian M: Hade STSBB till en städning när jag flyttade ifrån en lägenhet, förvaltaren som besiktigade blev mycket imponerad av resultatet och sa att det var felfritt. Hela kontakten med STSBB fungerade felfritt och städledaren Ernad ansträngde sig verkligen för att leverera det lilla extra. Jag är supernöjd och kommer inte tveka att anlita dem igen.
  • Ali H
    Ali H: Grym arbete på mitt badrum är jätte nöjd det gick så snabbt tack så mycket
  • christel p
    christel p: Mycket mycket bra ordning o reda mycket trevliga grabbar. Sköter det exemplariskt
  • ANNETTE B
    ANNETTE B: Oseriöst företag. Stressad personal gjorde jobbet på 35 minuter. Fakturerade sedan 2 timmars arbete. Kommer aldrig att anlita dem igen.
  • Arman G
    Arman G: Betongpågarna håller inte vad de lovar. Göra jobbet mycket dyrt, slarvig, utan städning, och med mycket låg kvalitiet. Når problem opstår, de svarar inte telefon eller meddelanden. Skickade faktura med högre pris än vi pratade och 40% högre timmar som de har varit här. Vi behövde att anlita ett annat företag för att göra om jobbet! Rekomenderas inte