Väldigt bra bemötande och kontakten sker alltid med samma person som också är den som utför arbetet. Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera detta företag.
Vi erbjuder tjänster inom Mark såsom tex Schaktning, grundläggning, dränering, vatten, avlopp, el, stödmurar, plattläggning, infiltrationer. Vad du än planerar att göra, laga avloppsledningen, nya dagvattenledningar eller dränera om ditt hus kan vi hjälpa dig att reda ut vilka exakta moment som kommer krävas för just ditt projekt....
7 omdömen om T Lindholm Minischakt AB
Sedan starten hos Reco 2026
Vi anlitade Tony på T Lindholm Minischakt AB och är otroligt nöjda med resultatet. Hela arbetet utfördes professionellt, med bra kommunikation från start till mål och till ett mycket bra pris. Tony är pålitlig, noggrann och lätt att ha att göra med. Vi kommer definitivt att fortsätta anlita honom för framtida grävarbeten och kan varmt rekommendera honom till andra! ⭐⭐⭐⭐⭐
Mkt bra bemötande och bra service! 👍🏻👍🏻👍🏻 Arbetet utfört utan anmärkning.
Mycket bra jobb och om nåt problem dyker upp så löser han det,han levererar alltid det man har kommit överens om.
Att samarbeta med T Lindholm på våra entreprenader har alltid gått himla smidigt med en tydlig dialog och transparens mellan oss om TE och dem som UE
Var i behov av att gräva ner ett avlopp, och fick tips på jobb att kontakta Tony. Gjorde så och bokade tid. Han tittade runt lite och vi var överens. Raka besked, trevligt bemötande och tålmodig med mig som stod och tittade på när han grävde :) Grym precision med maskinen. Kan verkligen rekommendera honom.
Bra Service och gedigen kunskap inom yrket