Mycket duktiga och kan verkligen branschen!
Skåne Alltjänst AB
29 omdömen om Skåne Alltjänst AB
Enkla att ha att göra med - bra service och snabbt utfört
Flexibla killar till bra priser - inget att klaga på!
Duktiga grabbar som jobbar snabbt & effektivt med en grym kvalité.
Väldigt duktiga, pålitliga killar. De levererar vad de lovar. Snabbt, rent och smidigt utförande! Vi är jätte nöjda och rekommenderar varmt
Vi är supernöjda! Rekommenderas starkt. De gjorde totalrivningen av vårt hus från 1800-talet och skötte allt jättebra. Efteråt grävde de även grunden till vårt nya hus. Ett pålitligt och professionellt företag!
Bra jobb av grabbarna och en service i världsklass ! Rekommenderar starkt
Skåne Alltjänst var proffsiga, noggranna och höll vad de lovade. Kan varmt rekommenderas!
Vi anlitade Skåne Alltjänst för ett jobb i mina föräldrars trädgård och blev väldigt nöjda. Arbetet gjordes noggrant, i tid och till ett bra pris. Trevligt bemötande och tydlig kommunikation hela vägen. Vi kan varmt rekommendera dem – pålitliga, prisvärda och gör ett riktigt bra jobb!
Mycket förmånliga priser och bra arbete. Har haft ett par gånger att göra med detta företag och det är inte sista gången.
Skåne Alltjänst AB är ett företag som levererar kvalitet och trygghet. Deras team arbetar effektivt, håller utlovade tider och resultatet blir alltid mycket bra. En seriös aktör som står för yrkesstolthet och kundnöjdhet – starkt rekommenderat för allt inom bygg, sanering och fastighetstjänster.
Väldigt nöjd med arbetet,allt funkade kanon
Mycket bra service å trevlig personal
Vi anlitade dem för rivnings- och byggarbete och allt gick smidigt från start till mål. Proffsiga, pålitliga och lätta att ha att göra med. De höll både tid och budget och lämnade allt snyggt och prydligt efter sig. Kan varmt rekommendera Skåne Alltjänst AB till alla som vill ha ett tryggt och bra resultat!
Lösningsorienterade och snabba, Bra kommunikation under hela arbetsprocessen, Rekommenderas varmt!
Bra killar att samarbeta med 👌
Otroligt bra bemötande. En riktig toppen grabb som har stenkoll på sin sak! Rekommenderar starkt. Tack för all hjälp.
Fantastisk service och hög kvalitet! Jag är otroligt nöjd med Skåne Alltjänst AB. Från första kontakten till färdigt arbete har allt gått smidigt och professionellt. De är punktliga, trevliga och mycket noggranna i sitt arbete. Jag uppskattar verkligen deras engagemang och att de levererade precis det vi kom överens om – och lite till! Rekommenderas varmt till alla som söker pålitlig och kompetent hjälp i Skåne.
Jag anlitade Skåne alltjänst ab eftersom dem hade så bra recensioner. Asbest saneringen hos oss var professionellt utfört. Rekommenderas :)
Mycket bra killar, jobbar effektivt och städar snyggt efter sig. Rekommenderas!!
Från ett gammalt eternit tak till ett super fint plåttak. Dem sanerade bort all eternit försiktigt och städade noga efter sig. Vi fick all dokumentation efteråt om avfallet och tillståndet. Smidiga och jobbar på bra, rekommenderar starkt!
Super bra grabbar. Dem är pålitliga och håller sina tider. Dem fräste bort all gammal fog runt huset och la sedan nytt! Resultatet blev utmärkt! Rekommenderar dem.
Skåne alltjänst hjälpte mig med rivning utav ett fritidshus och kom med massa bra idéer och förslag till mitt nya fritidshus. Supernöjd och proffsigt utfört, allt material fraktades bort och lämnade en snygg och ren yta efter sig. Rekommenderar
Bra genomfört arbete och bra dialog. Arbetade effektivt!
Gjorde stort rivningsarbete i vår villa. Snabba och lämnar fint efter sig! Supernöjd med jobbet.
Jag fick hjälp med att riva lite väggar och badrum. Allt sköttes bra och tidsplanen blev utmärkt.
Anlitade dem för transport och installation av Betong L-stöd i trädgården, stor fokus på säkerhet, noggranna och måna om både miljö och tid. Starkt rekomenderade.
Jag tycker om deras rivningsjobb eftersom dom sorterar ut avfallen noga och för att dom förklarar stegvis efter varje moment. Duktiga killar med många års erfarenheter! Rekommender dem :)
Super duktiga och håller sina tider, städar noga efter sig och rimliga priser. Rekommenderar dem starkt efter att dem gjorde en stor sanering hos mig i Staffanstorp.