Totalt okunnig säljare av elavtal
Nordic Best Energi AB
13 omdömen om Nordic Best Energi AB
Lurendrejeri , trakasserier och påstår jag har betalat för mycket el. Jag står inte ens på nå elavtal. Frågade vart dom fått mitt nummer ifrån då la dom på
Dem lägger på ! Väldigt oseriöus företag
Vilk typer som lägger på när man svarar.
Att folk vill sitta och "jobba" med detta är helt otroligt, men det måste väll vara någon som inte klarar av ett riktigt produktivt arbete.
Det är tack vare såna här företag som folk misstror oss som ringer från ett hederligt undersökningsföretag som inte säljer något (och inte går under NIX). Jag brukar vara försiktig när jag läser recensioner för jag vet hur folk på andra sidan luren kan tänka. Men tycker nog det ger en tydlig bild vad detta är för företag och att de lurar på folk avtal. Jag är dessutom nixad. Vet ej om de byter mellan nummer för fått ett annat 075-nr som ringt mig också.
!!BLOCKA!! Tele(fån) försäljare. Salescenter som lurar på kunder svåruppsagda elavtal.
Rent bedrägeri. Har satt i system att ringa boende i min bostadsrättsförening och påstå att vi måste bekräfta ett elavtal som inte finns, för att få oss att hamna i ett avtal med dem som vi skulle få betala för utan att få någon el.
Block them. Just annoying and they are randomly ringing daily
Påstår att mitt elbolag har tagit för mkt betalt och att DE skall hjälpa mig! Ja, eller hur...!?
Lögnare är vad de är. Lovar saker som inte alls stämmer. Svåra att få kontakt med.
Telefonterrorisering på hög nivå! otrevliga och aggressiva i telefon och fortsätter ringa trots upprepade löften om att ta bort ens telefonnummer
Nu har dom ringt mig 5 ggr. Det dom påstår är rena lögner. Så vitt jag vet får dom inte ens sälja el. Ingen som helst respekt. Lurar äldre att signera avtal som är urusla. Bluff. Lägg på direkt.