Glasklart Fönsterputs

• Badge2025
  • BestInSweden2026
1 487
4.0

Dags för nyputsade fönster? Vi på Glasklart fönsterputs är ett personligt och kunnigt fönsterputs företag i Halland med ett stort kundfokus. Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder, något som gör att kunderna kommer tillbaka. Vi jobbar stenhårt för att ni ska bli nöjda med oss! Varför inte abonnera på fönsterputs utan...

1487 omdömen om Glasklart Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2023

Josefine Marianne Camilla W
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Fönstren är rena och fina! Prisvärt!

Helena A
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Otrevligt bemötande. Skulle aldrig anlita dom

Ulrika B
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Mycket nöjd och fin kundservice. Jag frågade när vår putsare var på plats om han kunde hjälpa till med 9 fönster invändigt extra och det gjorde han utan problem.

Else-Beth A
Skrev om Glasklart Fönsterputs

enkelt och lätt men ville inte ta av sig skorna.

Anna A
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Bestämde att få putsat i majeller juni. Fick Sms att sGlasklart kommer ikommande veckor.. samtliga 7 fönster var klara och befriade från frömjöl på proffsigt sätt.. mitt soovrumsfönster kräver attman bereder sig tillträde till balkong i andra våningen . Stort Tack för det!

Gunilla F

Kanon det blir glasklart👍👍👍👍👍

Anders L
Skrev om Glasklart Fönsterputs

bra utfört arbete. önskar att de meddelar mer exakt när de ska komma dvs dag och tid

Camilla B
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Jag är väldigt nöjd gick snabbt och effektivt

Agneta A
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Rent och klart shinande.inga sreck

Siv P
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Trevligt bemötande, noggrann och effektivt utfört arbete. Glasklara rutor runtom hela huset. Tack!

Jonas K
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Än så länge har jag inget att klaga på.

Lena L
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Snabt ock smidigt och en trevlig personal med gott humör Tack.

Camilla J
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Utvändig fönsterputs. Bra resultat varje gång. Trevligt bemötande och proffsigt utförande. Bra pris och jag är alltid jättenöjd. Nu sparar jag tid på att slippa putsa utvändigt i alla fall.

Pat K
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Kanon service o fina fönster, men kunde gärna rengöra fönsterblecken.

Jörgen B
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Tydliga och informativa i sitt instegs erbjudande. Fint slutresultat och inga överraskningar vid fakturering

Inga-Lill S

Snabbt och bra resultat 👍🏻😀

Eva-Marie B
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Fina rena fönster efter ett besök av trevliga fönsterputsare från Glasklart och till en rimlig kostnad😊

Rasmus W
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Skulle höra sig i god tid innan och bestämma dag. Dök upp en dag när jag inte var hemma och gjorde bara hälften av vad som skulle gjorts. Skrev till företaget och klagade och har fått noll kommunikation tillbaka. Undvik!

Lars-Olof E

Snabbt, Glasklart och vänliga anställda

Barbro M
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Trevligt bemötande vid telefonkontakt. Nöjd med utförandet och trevlig personal på plats. Bra att man inte behöver vara hemma vid besöket.

Christoffer G
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Kannon trevlig putsare, gillar inte att de automatiskt går över till abonnemang

Gun S
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Trevligt bemötande. Fina, rena fönster. Noggranna.

Johanna B
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Självständiga. Bra IT-verktyg. Trevliga. Bra putsning.

Nike B
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Noll och ingen kommunikation om när de skulle komma. Vi var bortresta och fakturan förföll - varning för att de lägger på hög straffavgift snabbt! Tre månader senare knackar en trevlig kille på och undrar lite förvirrat om jag beställt fönsterputs. Det hade jag inte, trodde jag, men tydligen var det ett abonnemang jag tecknat när jag tackat ja till en testputsning... noll kommunikation däremellan om tider, priser eller annat, ingen bekräftelse på abonnemang varesig på sms eller mejl. Putsar hellre fönstren själv.

Anna H
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Det gjordes bättre de två tidigare gångerna, det gick väldigt snabbt och forcerat denna gången till ett högt pris att betala Anna Heiker

Truls G
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Ni kom inte när Ni sagt Dök upp utan förvarning, utan överenskommelse om pris Enligt email hade jag tecknat ett abbonnemang på fönsterputsning utan att informerats om detta. Fönster putsning OK men det blev ju bara putsning utvändigt eftersom jag inte var hemma

Ann-Kristin W
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Putsning av fönster exteriört med gott resultat. Bra och korrekt bemötande.

Jan N
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Smidigt och prisvärt alternativ. Fungerar bra med det utvändiga alternativet när man inte behöver vara hemma.

Carina F
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Det var inte till min belåtenhet. Jag har meddelat om detta. Slarvigt putsat.

Gunéla D
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Rent snabbt och trevlig kille. Bara pluspoäng.

Jadranka S
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Ja det är skilnad visa är mer nograna visa är slarviga när dom putsar.Det blir kvar av flugskit

Tobias S
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Säger att dem gjort ett jobb men dem inte ens varit här

Linda B
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Toppen, mycket bra jobb! Inga konstigheter

Anna F
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Själva putsningen var jättebra, men då jag skulle ha putsning även på 2:a våningen och det enbart var 2 av 7 fönster som blev putsade och jag inte fick återkoppling trots att jag mailade så kommer jag inte anlita dom igen.

Madelaine M
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Mycket nöjd med fönsterputsningen.

Carin H
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Jag är alltid nöjd över resultatet dom är alltid så noga och det blir rent och fint !!

Kristina P
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Jättebra! Allt fungerar bra, lätt att få kontakt, bra putsning

Kerstin G
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Fönsterputs inne, ute och emellan. Blev mycket bra.

Eva C
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Bra bokningsservice och fint utfört jobb.

Lars F
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Bra på alla vis. Saknar besked när arbetet utförts när man inte är hemma

Lars P
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Bra utfört arbete, lite dåligt att ni inte informerade den anställde att gå igenom befintliga röda altandörren som jag dessutom ringde extra om och ni skrev ner det. Nu fick han istället klättra in via baksidan, vi såg detta på vår kamera.

Ingrid K
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Bra resultat, bra info om nästa puts, lätt att avboka/omboka, bra pris

Jennie E
Skrev om Glasklart Fönsterputs

De missade att putsa flertalet fönster och skickade en faktura som var högre än det överenskomna beloppet och så går det inte att få tag i dem. Känns tyvärr väldigt oseriöst. Å

Birgit L
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Fönsterputs av inglasad balkong, lugn och trevlig kille, noggrann. Förväntningarna var som man hoppades på.

Mona P
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Alla fönsterna på altanen putsades inte och ej på insidan . Inget företag jag rekommenderar och ni har en kund mindre

Annkatrin A
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Jag blev super nöjd, inga ränder och det är ”glasklart”.

Maud C
Skrev om Glasklart Fönsterputs

snabba och talar om när de skall komma, Men jag gillar inte faktureringsättet,första gången fick jag ingen faaktura men senare från inkasso. Andra var ok nu tredja fick jag ringa till er och fick ett väldigt trevligt bemötande och fakturan omgående

Lennart H
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Trevlig kille som gjorde jobbet på ett alldeles utmärkt sätt. lite slarvigt med bokningen innan. kom interner det var överenskommet

Ellinor B
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Har ni varit her, ? Jag har inte varit hemma i såfall, ni brukar tala om när ni kommer, jag tackade nej sist, för jag var bortrest, sa kom tillbaka i April , jag vill att ni talar om när ni kommer,

Per K
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Jobbet utfördes på tjugo minuter och ett strålande resultat