Glasklart Fönsterputs

• Badge2025
  • BestInSweden2026
1 618
3.9

Dags för nyputsade fönster? Vi på Glasklart fönsterputs är ett personligt och kunnigt fönsterputs företag i Halland med ett stort kundfokus. Vi gör alltid det lilla extra för våra kunder, något som gör att kunderna kommer tillbaka. Vi jobbar stenhårt för att ni ska bli nöjda med oss! Varför inte abonnera på fönsterputs utan...

1618 omdömen om Glasklart Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2023

Monica N
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Pålitliga, blir rent och fint till ok pris.

Susan J
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Jag är nöjd med fönsterväggen. Ni har fortfarande inte svarat på mina mail som jag har skickat. Jag bad om en offert på tvätt både insida och utsida på alla våningar. Med vänlig hälsning, Susan Jakobsson

Christina N
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Bra trevlig person . Tog även karmar var ett stort plus

Charlotte M
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Inte okej att bara komma och ringa på och fråga om vi ska ha putsat. Sonen var ensam hemma och trodde han skulle säga ja. Upplägget ska göras upp med mig och ingen annan och i förväg.

Kaj H
Skrev om Glasklart Fönsterputs

kanon bra duktig personal jätte nöjd

Ing-Marie Å
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Det blev rena fönster och fönsterbleck.

Börje L
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Snabba och effektiva. Bra resultat.

Else-Beth A
Skrev om Glasklart Fönsterputs

fullt ok men meddelande om när ni kommer bör vara minst en vecka.

Torgny C
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Ej nöjd. Lovade höra av sig innan putsning blev ej infomerad när de skulle komma.

Håkan H
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Det blev fint. Tack för stt ni skänker pengar till barncancerfonden.

Anna B
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Trevliga noggranna snabba kan rekomenderas

Gudrun V
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Jag tycker inte om att att er betalninsmottagare inte kan skicka e-faktura. Dålig reklam

Björn R
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Det fungerar bra! Skönt att slippa göra det.

Pernilla B
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Känns som de blivit rörigt på företaget, de återkopplar inte när jag mejlat, putsade tidigare än önskat, inte alla gånger jag varit nöjd, då har de putsat om o de är bra! Har en putsskada som jag anmält i sept förra året o företaget har inte kontaktat min hyresvärd ännu o fixat detta synd!!!

Tarja A
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Dålig kommunikation när det skulle ske, kom inte när det var bestämt. Hade blivit lovad att ta bort spröjsar på två fönster där jag satt inte kunde ta bort själv pga bruten revben. Det gjordes inte. Personen hade inte fått den informationen, så det var inte hans fel. Så tyvärr det kändes oprofessionellt, speciellt när man vill ha nya kunder. Mvh Tarja

Laila H
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Fönsterna blev rena och fina. Trevlig personal.

Therese L
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Jag trodde att fönstren i hela huset skulle putsas, men de på ovanvåningen putsades inte. Men de fönstrens som putsades blev fina.

Sofia J
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Smidigt, trevlig kille som besökta oss

Malin W
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Trevlig kille som var här och putsade våra fönster både inne och utvändigt.

Liv S
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Trevlig personal, bra och snabbt jobb 👍🏻🤩

Mikael P
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Utför bra jobb och alltid tillmötesgående

Håkan H
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Alltid nöjd när mina fönster har blivit putsade. Trevliga, positiva och flexibla. Fint bemötande när man kontaktar dem via telefon.

Monika K
Skrev om Glasklart Fönsterputs

De är mycket duktiga och snabba med sin fönsterputs och fönstren blir alltid lika rena och fina. Jag blir alltid lika lycklig efter deras jobb eftersom jag själv har svårt att göra detsamma Hälsningar Monika!

Liselotte N
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Svårt få kontakt med kundtjänst. Schema för putsning saknas. Kvaliteten på putsningen är inte den bästa.

Annelie M
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Snabb och prisvärd fönsterputs.

Laila H
Skrev om Glasklart Fönsterputs

De tog en högre avgift pga att vi skulle haft spröjs vilket vi inte har

Pernilla E
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Går inte att komma i kontakt med företaget och fönsterbleck skulle som skulle ingå var fruktansvärt dåligt rengjorda om ens alls.

Hanna S
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Priset för att bara putsa på nedervåningen, var för högt. Hade förväntat mig att fönstren på övervåningen också blev putsade. Var inte helt nöjd med putsningen heller

Caroline E
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Massa torkade vattendroppar kvar på nästan alla fönster, inte nöjd

Per S
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Hej, det blev bra förutom på nedersidan av de övre fönstren

Kjell-Åke K
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Bra bemötande och duktig kille. Vi har inte fått svar från er om pris på fönsterputsning på våra andra hus, skulle få en offert på detta.

Anneli L
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Bra arbete av fönsterputs. Mycket nöjd

Per A
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Det har vid de flesta tillfällen varit bra, men vid ett tillfälle nyligen anmärkte jag på tillvägagångssätt. Annars bra bemötande. Fönster puts utomhus oftast!

My A
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Trevlig kille som kom och putsade men där slutade den positiva upplevelsen. Jag har ett stort fönster som sitter högt upp men som andra företag inte haft något problem att putsa. Detta putsades endast till ca 3/4 då toppen inte nåddes och jag har nu en stor bred smutsrand i toppen i mitt stora utsiktsfönstet som sitter centralt i huset. Resterande fönster blev rena, somliga med en hel del ränder men ok, shit happens. Dock förväntade jag mig nog att vattnet som rann ner på fönsterramen skulle torkas bort, framför allt inomhus...

Leif Niklas E
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Funkar jättebra! Förutom att den sista fakturan hade gått från 320 till 590kr med rot så därför vill jag inte ha nån mer putsning. Mvh Niklas

Niklas N
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Dåligt putsade fönster, har försökt kontakta dem men det går ej.

Isak H
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Snabba att komma på besök, snabba att utföra putsningen och lätt att betala.

Dan A
Skrev om Glasklart Fönsterputs

VÄLDIGT DYRT OCH INTE HELT PERFEKT.

Lars F
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Det var en positiv upplevelse, trevligt bemötande, arbetet utfördes proffsigt och snabbt och resultatet var perfekt!

Margaretha M
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Jag är nöjd förutom att ni missat två fönsterrutor om det var pga växtligheten eller vad det nu var. Missat ett fönsterbläck

Eva L
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Trevligt bemötande, en man som presenterar sig och sätter igång med arbetet omgående. Resultatet motsvarar på det stora hela min förväntan. Bor på landet och här blir fönster och bågar väldigt smutsiga, så det behövs ett rejält arbete för att få dem rena, speciellt bågarna. Detta var en ”prova på” putsning som kostade 300:- Jag förväntade mig faktiskt att jag skulle bli uppringd efteråt och bli frågad om jag ville fortsättningsvis att ni kom och putsade. Det saknade jag.

Daniel M
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Putsningen i sig var helt ok, men stolpskottet till putsare luckates inte sätta tillaka spröjsen ordentling. En av dem trillade av från andra våning och behöver nu repareras, som tur nog stod det ingen under - det kunde gått riktigt illa! Jag fick ägna en timme åt att gå runt och montera dig dem ordentligt igen. Av ca 30 fönster så satt bara ett par spröjs ordentligt fast, resten var lösa och riskerade att trilla ned.

Leah K
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Jag är supernöjd med tjänsten :D

Linn N
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Mycket snabba och kvalitén är på otrolig nivå! Mycket nöjt villa par.

Louise E
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Tycker det blev kanonbra och är jättenöjd. Snabba var de också. Har redan fått offert på nästa tvättning, fin service! Mao nöjd kund.

Sten-Eric K
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Inte nöjda, slarvigt putsade fönster ! Tog betalt för något dom ej heller gjort !

Anneli M
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Får en faktura på ett jobb ingen gjort? Skitförbannad uppriktigt sagt. Ingen har återkopplat. Stod i tfn-kö länge, 30 min cirka.

Per M
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Ser bra ut när man kommer hem. Skulle dock vilja få ett meddelande när ni varit på plats

Laila Pernilla D
Skrev om Glasklart Fönsterputs

En trevlig kille ringde och sa att de skulle till vårt område och putsa fönster. Vi skulle få en prova på omgång för 300kr inkl. uterummet. Jag blev lovad att de skulle höra av sig en vecka före de kommer. Fönsterputsaren hörde av sig fem minuter före ankomst… Fönsterputsaren putsade utan att överhuvudtaget torka fönsterkarmar och fönsterbleck. De var väldigt smutsiga av smutsvattnet från fönsterputsen. När fakturan kom var den betydligt högre än vi kommit överens om. Jag har vid upprepade tillfällen sökt kontakt via mail, inget svar.

Jeanette Å
Skrev om Glasklart Fönsterputs

Tjänst: fönsterputs utsida. Hej, vi fick inga meddelande denna gången att ni skulle komma eller att ni var klara, det har vi alltid fått tidigare så fönsterputsaren fick flytta lite grejor för att komma åt... Annars tycker jag att fönsterputsningen blev mycket bättre än förra och förförra gångerna. (Ni kom tillbaka och åtgärdade, men jag kände inte mig nöjd och funderade på att avsluta abonnemanget om det inte blir bättre) Jag vill att de ska torka/putsa ända ut i kanter och hörn och det var mycket bättre denna gång. Meddela gärna honom att vi är nöjda med hans jobb :)