Otroligt proffsig personal. Hjälpsamma och trevliga. Supernöjd !!
Glasögoncentralen AB KlarSynt i Västanfors/Fagersta
Välkommen till Glasögoncentralen AB KlarSynt i Västanfors! På Järnvägstorget 2 i Fagersta (Västanfors) hittar du Glasögoncentralen AB KlarSynt, precis bredvid Fagersta/Västanfors Centralstation. Vi som jobbar i butiken heter Patrick, Ulrika, Ludwig och Annika. Vårt mål är att hitta de bästa skräddarsydda lösningarna för...
1723 omdömen om Glasögoncentralen AB KlarSynt i Västanfors/Fagersta
Sedan starten hos Reco 2019
Trevliga, kunniga och noggrann personal! Rekomenderas!
Trevliga, fint bemötande och snabbt
Väldigt bra bemötande. Proffsig personal och bra service.
Jag har inget att jämföra med, jag är mycket nöjd med besöket!
Trevlig personal Bra pris mycket billigare än andra optiker
trevliga personal och hjälpsamma
Bra, trevlig personal och snygga glasögon.
Bra bemötande som vanligt och snabb service.
Alltid så trevliga och hjälpsamma
Bemötandet var väldigt bra . Genomförandet av synundersökning gick väldigt bra mina förväntningar blev väldigt bra. Inköp av progressiva glasögon med färgade glas.
Fantastisk service, kunnig personal! Super nöjd med besöket.
Trevligt bemötande. Fick utförligt förklarat min synnedsättning och vad den innebär. Hur den kan korrigeras med glasögon. Kommer bli en återkommande kund.
Mycket bra upp levese och bra mot tagande
Jätte trevligt personal och professionell.
Bra. Proffsigt intryck....... .......... ...........
Fantastisk service och bemötande
Trevligt bemötande av en väldigt kompetent personal som kunde beskriva undersökningen på ett lätt och förståligt sätt.
Mycket Nöjd!Bra pris,glasögonen fungera bra.
Trevligt professionellt bemötande. Bra service
Superbra och proffsig personal
Bästa! Jag har gått där hela livet!
Snabb service och trevlig personal:) Gott kaffe också
Trevlig personal. Är nöjd med mina nya glasögon.
Grundlig undersökning, lugnt tempo, god genomgång och snabb leverans.
Trevligt bemötande samt proffsigt utfört och snabb leverans.
Bemötandet var både trevligt och professionellt! Personalen gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd!
Vänligt bemötande, mycket kompetent personal och prisvärda tjänster/produkter.
Trevlig personal. Optikern förklarade väldigt bra med hjälp av bilder hur ögat fungerar och vad olika synfel beror på. Övrig personal var hjälpsamma vid val av glasögonbågar.
Dem som var där var väldigt trevliga och jag fick knappt vänta
Jättetrevlig personal. Optikern tog sig tid och förklarade på ett bra sätt. Har rekommenderat detta ställe till kollegor.
Mycket trevligt bemötande. Jag har gjort synundersökning och provat ut nya bågar. Man få alltid ett välkomnade bemötande av personalen
Bra mottagning och trevlig personal
Kanon bra service och jag är jättenöjd med mina glasögon.
Allt var kanonbra 👍 inget att klaga på
Trevlig och duktig personal. Proffsig samt informativ synundersökning
Bra och trevlig,kunnig personl
Jättetrevlig personal och synundersökningen gick snabbt och smidigt
Vänligt bemötande, bra service
All personal är så trevliga, hjälpsamma och kunniga. Så det är lika trevligt varje gång man är in i butiken. Det är verkligen serviceminded ända ut i fingerspetsarna. Så jag är så nöjd med mina nya fina glasögon.
Superbra och smidigt 🙂 Rekommenderar!
Inga som helst problem, allt fungerade till 100%.
Allt är bra! Vänliga, god service och tillgodoser mina behov! Alltid ett nöje att gå dit!
Bra och proffsigt bemötande, synkontroll och bågval. Alltid
Alltid så trevligt & bra bemötande + väldigt bra smakråd & hjälp med båg-prover. 👌
Alltid så otroligt trevliga, glada o hjälpsamma. Har alltid köpt mina glasögon där, o det kommer jag göra i fortsättningen oxå, finns inget bättre ställe.
Trevligt bemötande av kunnig personal som Inger ett stort förtroende. Stort utbud av fina bågar.
Fantastiskt trevligt och proffsigt bemötande av lyhörd och skicklig personal som alltid får mig att känna mig hemma! Är supernöjd med nya glasögonen och kommer att fortsatt vara trogen kund. Fick denna gång träffa en yngre, för mig ny optiker som uppträdde proffsigt, vänligt och inlyssnande, tack! Tack även till tjejerna som hjälpte mig hitta bågar som jag stortrivs med, tack även till en skämtsam, skrattfylld stund som förgyllde min kundupplevelse i butiken, ni är bäst!
Bra service från första kontakten och gjorde allt enkelt för mig att kolla upp synen och införskaffa mig mina första glasögon har ingenting att vara missnöjd över