Golvlyftarna
Vi på Golvlyftarna har längst erfarenhet i branschen, vi lyfter, stabiliserar och återställer sjunkna betonggolv utan produktionsstopp. Vi kan hjälpa dig att med millimeterprecision lyfta ditt sjunkna hus till rätt höjd samt stabilisera huset så att det inte sjunker mer. Vi erbjuder dig en tjänst där vi arbetar med minimala störningar under pågående arbete.
I förhållande till de alternativ som finns erbjuder vi en mycket kostnadseffektiv tjänst utan stök eller högljudda maskiner. Givetvis är vi miljögodkända, det innebär att materialet vi injekterar inte blandas med grundvattnet och har inte heller någon annan negativ effekt på miljön. Vi borrar endast 12mm hål där materialet injekteras, materialet vi använder är vattenavvisande och expanderar 30ggr på ca 15 sekunder, på mindre än 1 timme ger det full härdning. Golvlyftarna lyfter upp allt från 40-500 ton per kvadratmeter.
Du kan dessutom använda dig av ROT-avdraget, vi är passionerade för det vi gör och hela verksamheten präglas av en hög servicenivå där vi sätter dig som kund i fokus!
Varmt välkommen!
Varmt välkommen!
Utmärkelser
196 omdömen om Golvlyftarna
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Golvlyftarna
Punktliga, trevliga och flitiga.
De lyfte mitt hus på flera ställen, det tog 2 hela dagar för 2 man med rejält med utrustning.
Fungerade utmärkt att anlita dem.
Dessutom höll de ordning och städade efter sig. -
skrev om Golvlyftarna
Snabb leverans på arbetet och trevliga
skrev om Golvlyftarna
Vi blev välbemötta från första telefonkontakt till färdigt jobb med lyft o stabilisering av vårat 100 år gamla hus. Mattias o Dennis var mycket proffsiga och trevliga och jobbade på som bara den en hel dag, sen var det klart. Jag kan starkt rekommendera Golvlyftarna till den som behöver hjälp med lyft/stabilisering av husgrunder.
skrev om Golvlyftarna
Mycket bra utfört arbete.
Det gick bättre än förväntat. Resultatet blev bra, inte alltgick ihop men största sprickan på 33mm ner till 15 mm är riktigt bra. De stabiliserande marken där behovet fanns, och även lyfte huset mellan 11 till 17mm påvissa ställen, vilket var inte inom beräkningen för jobbet. Det kunde lyftas mer, men då kunde risken vara att man skadar något annat istället eller att golven blir ännu mer snedda än de är nu.
De var proffsiga, kunniga förklarade hela processen och höll en uppdatread på hur det går. Trevliga var de också, vilket är en stjärna i kanten 😊.
Allt gjordes på en dag och själv kunde sitta i huset och jobba på hemmakontoret medan de borrade och injicerade. -
skrev om Golvlyftarna
en entreprenör som kan sin sak och håller va de lovar.
skrev om Golvlyftarna
mkt proffiga, snabba och flexibla
skrev om Golvlyftarna
De var väldigt proffsiga i sitt sätt att hantera vårt problem. Vi var tvungna att ”resa upp” vårt skärgårdshus pga sättningar. Eftersom vi bor på en ö och transporten hit fick ske med egen båt , fick allt material anpassas. Men ”gubbarna” från golvlyftarna låg under huset en lång tid och fixade till nya reglar på över 5 meter och såg till att huset reste sig några cm. Allt blev till en fullständig belåtenhet. Tack Bosse, Mattis och Kim.
skrev om Golvlyftarna
Ett företag jag verkligen kan rekommendera. Mattias och Dennis gjorde ett kanonbra jobb och var dessutom väldigt trevliga att ha att göra med. Dom lyfte och stabiliserade vårat hus på ett utmärkt sätt. Dom vi haft kontakt med gällande företaget har
varit väldigt tillmötesgående. -
skrev om Golvlyftarna
Snabb och bra service. Väl utfört arbete.
skrev om Golvlyftarna
Vänligt bemötande av lösningsorienterad personal, snabb återkoppling och arbetet utfört på kort varsel. Två års garanti på utfört arbete gör att man sover gott om natten. Rekommenderas starkt!
skrev om Golvlyftarna
Trevliga och pålitliga. Jobbar snabbt, effektivt och innovativt. Bra kundbemötande.
De lyfte upp och stabiliserade reglar i vårt golv nerifrån vår krypgrund som hade tappat bärkraft pga röta från en gammal fuktskada.
//Petter -
skrev om Golvlyftarna
Jag använde Golvlyftarna för att räta upp min kolonistuga som satt sig ordentligt. Från första steg till sista så har jag blivit oerhört proffsigt/trevligt bemött. Är imponerad över deras yrkeskunskap och att resultatet blev så bra (att tom grannarna såg förändringen!). Sätter sig lilla stugan igen så vet jag vilken firma jag kontaktar! Nämnde jag att dom är roliga också och att dom pedagogiskt förklarade varje steg i processen? Förstår att det låter för bra för att vara sant men icke!
skrev om Golvlyftarna
Bor i villa som står på lera centralt i Uppsala. Sedan 2018 har ytterdörrar och källargrunden visat tydliga tecken på sättningar som inte verkar avstanna. Tog kontakt med Golvlyftarna efter lite research på nätet och hade också kontakt med några liknade firmor. Resultatet blev bättre än väntat. Sprickor i grunden tätades ihop och huset ska nu vara stabiliserat. Fantastiskt bra dialog med alla på Golvlyftarna. Stort tack!
skrev om Golvlyftarna
Vi gick igenom jobbet redan i våras. Vi har 3 hus i vår BRF som börjat att sjunka. Inte så mycket men cirka 20-30 mm under 30 år. Vi såg tydliga sprickor på en del hus. Personalen kom från Golvlyftarna i augusti och gjorde ett fantastiskt arbete som tog cirka 7 timmar för dessa 3 hus. Vi lyfte väldigt lite för vår önskemål var att stabilisera husen så att sättningarna i marken upphörde. Allt fungerade alldeles utmärkt från första kontakten till slutfört arbete. Nu återstår nya mätningar om ett par år så vi får ett bevis på att sättningarna slutat. För tillfället verkar allt under kontroll och med personalen förklaringar på metoden och vad de gjorde under hela processen med att stabilisera husen känner vi oss väldigt nöjda.
Bo-Göran Petersson -
skrev om Golvlyftarna
Vi fick lyft en bod som lutade 20 m/m det fungerade bra och trevlig personal. Vi uppfattade personal och företag som ärliga och allt fungerade mycket bra.
fantastiskt arbete plus service
snabbt utförande.
visste vad dom höll på med.
kommer anlita dom igen om det händer något med betong platta
fem stjärnor -
skrev om Golvlyftarna
Väldigt trevlig personal som gjorde ett utmärkt jobb att stabilisera och lyfta vårt källargolv i bostadsrättsföreningen. Har sällan träffat sådan kunnig och ärlig personal. Projektet tog tre dagar och när de hade strul med utrustningen kom under natten en ny lastbil med utrustning från Halmstad till Stockholm. Kan starkt rekommendera dem ifall ni har problem med källaren i er BRF, vi sparade troligtvis flera miljoner på att anlita dem jmf med att riva allt och gjuta ett nytt golv.
skrev om Golvlyftarna
Lyfter golvet utan problem. Pålitligt företag håller alltid vad dom lovar.
skrev om Golvlyftarna
Helt fantastiskt att vi fick en besiktning och offert så snabbt.
Bosse och Mattias tog sig tid att kolla på sättningarna i vårt gamla timmerhus på vägen mellan olika jobb de hade inbokade. De förklarade hur och vad som måste åtgärdas. Väldigt kunniga och proffesionella!
Tusen tack för besöket. 🙏
Nina Blomqvist -
skrev om Golvlyftarna
Utbyggnaden på vårt fritidshus lutade efter att fyllen under plattan satt sig. Kontaktade Golvlyftarna där jag fick ett mycket trevligt bemötande och efter att vi utbytt lite bilder och ritningar bedömde man att det skulle vara möjligt att lyfta utbyggnaden plant igen. Platsbesök bokades när de var i trakterna och väl på plats gick besiktningen smidigt. Konstruktiv och bra diskussion och vi fick en skarp offert att godkänna. Direkt efter offerten var godkänd så satte man igång med arbetet och gjorde ett jättebra jobb. Huset blev helt plant och det var snyggt och rent efter deras jobb!
skrev om Golvlyftarna
Vi hade beställt en lyft av grundsula och dörpå stående timrat härbre.
Bemötandet var ok, fast det var svårt att få ett definitivt besked om när i tiden arbetet skulle kunna utföras.
Dessutom borde vi blivit upplysta om att stabiliseringen av marken under grundsulan inte skulle kunna vara möjlig, om där var för mycket småsten, vilket det visade sig vara. Det uttalades aldrig någon tveksamhet om det!
Som det nu blev, riskerar vi fortsatta sättningar av härbret och till slut riskerar då hela byggnaden att glida av plintarna!
Hur ser Golvlyftarna på detta? -
skrev om Golvlyftarna
Jätte bra personal.uppfyllde inte mina förväntningar men dom gjorde det dom kunde
skrev om Golvlyftarna
Jag blev väldigt trevligt bemött, först av Daniel i telefon sedan av grabbarna som gjorde jobbet, Dennis och Mattias. Det blev så bra som vi hade förväntat oss . De var väldigt proffsiga. Trots att de fick jobba i regn så behöll de sitt goda humör. De förklarade noga vad som skulle hända så en novis som jag kunde förstå. Rekommenderar varmt det här gänget. / Christer
skrev om Golvlyftarna
Trevliga svarade snabbt på alla frågor, kom på avtalad tid och gjorde ett mycket bra jobb!
skrev om Golvlyftarna
Snabb och effektiv lösning för att åtgärda ett golv efter marksättning. De gjorde ett utmärkt jobb!
skrev om Golvlyftarna
Köpte tjänsten att lyfta ett 11/2 planshus som hade sjunkit på en långsida. Bra förklarat vad det innebar och vilka begränsningar som fanns. Uppnådde målet att få det mesta vågrätt. Trevlig personal med ett bra kundbemötande. Alltid kontaktbara före och under hela processen.
skrev om Golvlyftarna
Duktig och trevlig personal, hjälpte mig att lyfta upp huset 10cm, blev så bra de bara kunde bli, rekommenderas starkt.
skrev om Golvlyftarna
Trevligt bemötande, bra yrkeskunskap och perfekt jobb.
skrev om Golvlyftarna
Snabba och duktiga med bra resultat
skrev om Golvlyftarna
Mycket god kundkommunikation från första till sista kontakt. Vårt projekt krävde viss kreativitet och de hanterade detta pragmatiskt och i nära dialog med oss som beställare. Rekommenderar starkt.
skrev om Golvlyftarna
Trevligt bemötande. Vi förväntade oss att Golvlyftarna skulle återställa vår samfällighetsförenings lutande bodlänga, vilket de också gjorde till vår stora belåtenhet.
skrev om Golvlyftarna
Dessa killar skulle jag/vi gärna ringa efter igen, snabba, kunniga o trevliga. Dom lyfte våran gäststuga 50 m2 som står på plint, o som hängde som en banan. Färdigt på 6 timmar, fast det behövde lyftas ca 135 mm ena gaveln. o sänkas en hel del andra gaveln. Snabba, trevliga o tog alldeles för lite raster ;) Nästan så man hoppas att det blir något annat fel, så vi får ringa hit dom igen. Kan verkligen starkt rekommendera dom! //Sivan "Hawaii"
skrev om Golvlyftarna
Precis vad jag förväntade mig av ett profesionelt företag.
- en utförlig offert inom en liten tidsrym efter besök på platsen för arbetet.
- en genomgång av entreprenadkontraktet innan undertecknande och arbetsstart.
- en genomgång av vad som kommer och ske på platsen innan arbetsstart.
- en genomgång av protokollet som beskriver åtgärder som utförts efter arbetet slutförts.
Killarna både lyssnade och svarade på frågor som dom säkert fått 1000 ggr utan att sucka, himmla med ögonen eller vända bort blicken.
Nu hoppas jag att jag aldrig får några mer sättningsskador, men skulle jag få det skulle jag inte tveka en sekund att anlita dem igen. -
skrev om Golvlyftarna
Grym service samt kunnande.
Hjälpte mig med ett specialprojekt, verkligen imponerad av deras service. -
skrev om Golvlyftarna
Golflyftarna hjälpte mig med en sättningsskada i en utbyggnad i min fastighet. Fick snabb och bra hjälp, hela processen från besiktning till utförd åtgärd gick smidigt och professionellt.
Rekommenderas varmt. -
skrev om Golvlyftarna
Vi blev mycket nöjda med arbetet som utfördes av Golvlyftarna!
skrev om Golvlyftarna
Bra hjälp med analys av sprickbildning i vårt hus. Just i vårt fall rekommenderades inte någon polymerinjektion.
skrev om Golvlyftarna
Golvlyftarna var otroligt serviceminded och proffsiga. Familjära och noggranna. Förtjänar minst 100% beröm!
skrev om Golvlyftarna
Dom är bäst så jag har anlitat dom två gånger!
skrev om Golvlyftarna
Mycket trevligt bemötande. De visade stor yrkeskunnighet.
skrev om Golvlyftarna
Snabb respons efter första mötet, trevliga och väl utfört arbete.
skrev om Golvlyftarna
Utförde arbetet med att lyfta vår villa över förväntan med ett trevligt bemötande från beställning och tills det var färdigt.
Arbetet utfördes på utsatt tid. Kan verkligen rekommendera. -
skrev om Golvlyftarna
Super godt teamarbejde. God oplevelse; rigtigt god udførelse. Fik hævet den ene ende af min Stuga i skoven med 5,6 cm!
skrev om Golvlyftarna
Trevlig personal jobbar snabbt och effektivt husgrunden behövde lyftas några millimeter resultatet verkar bra
skrev om Golvlyftarna
Leverans från start till mål när dom lyfte en fastighet på Skeppsholmen.
skrev om Golvlyftarna
Mycket trevliga och kompetenta. Alla tre vi träffat. Daniel, Mattias och Dennis. Ett utmärkt arbete med utfyllnad under bottenplattan på huset. Det gick åt 338kg
Geopolymer som expanderar 30% så behovet att fylla ut var verkligen stort(beräknat behov var 280kg), Dessutom fanns råttor i gångar under huset. Dessa flydde sin väg. Troligtvis håller de sig borta. Är mer än nöjda med arbetet. Huset känns tätare och golvknarr i köket är borta. Vi kan rekommendera detta företag och ge ett bra betyg till skojfriske Dennis som dessutom gav många goda råd.Vi blev lyssnade på.
/Britta Grahn-Welander -
skrev om Golvlyftarna
Företaget har stabiliserat ett tegelhus om 4 våningar, byggt 1904. Det hade drabbats av sättningar pga ruttnande rustbädd.
Utmärkta kontakter från första stund. Direkt telefon till chefen när som helst. God information om metoden med geopolymer, som alternativ till pålning från insidan. Bostadsrättsföreningen har därigenom sparat många miljoner kronor. Våra förväntningar har uppfyllts så här långt. Utvärdering av resultatet kan dock göras först om 2-3 år. Det delvis tunga arbetet utfördes under en vecka med minimala störningar för de boende. -
Utmärkt bemötande.
De levde upp till förväntningarna med råge.
Köpet avsåg lyft och grundstabilisering av villa. -
Bra bemötande
Jag hade väntat mig bättre resultat
35 mm springa i tegelvägg minskade bara 5 till 10mm
faktura på 46632.- förväntar jag mig bättre resultat
kunde fått lite rabatt
ordernr. 2021-1005
Lars GranstrandHej Lars, Tråkigt att du känner att resultatet inte var tillräckligt bra. Men vi tittar inte primärt på sprickor i en fasad, utan vi tittar på golvet som hos dig var satt ca 4,5cm. Efter avslutat arbete så var sättningen bara 4mm.
Golvlyftarna
Självklart hade vi kunnat fortsätta lyfta för att försöka få ihop din spricka i fasaden men resultatet hade blivit att väggen hade spruckit ännu mera med en hörna som var 3 cm högre än resten.
Mvh.
Golvlyftarna -
skrev om Golvlyftarna
Bra hela jobbet och återkopplingen och slutbesked