Vi är väldigt nöjda. Fint bemötande. God tidsplanering och ett utmärkt resultat. Ett sluttande golv blev helt vågrätt. Lyftes c:a 7 cm i ena kanten.Påverkan ppå trädgården blev minimal. Så bra man kan tänka sig. Kan inte annat än rekommendera detta företag.
Golvlyftarna
Vi på Golvlyftarna har längst erfarenhet i branschen, vi lyfter, stabiliserar och återställer sjunkna betonggolv utan produktionsstopp. Vi kan hjälpa dig att med millimeterprecision lyfta ditt sjunkna hus till rätt höjd samt stabilisera huset så att det inte sjunker mer. Vi erbjuder dig en tjänst där vi arbetar med minimala...
296 omdömen om Golvlyftarna
Sedan starten hos Reco 2016
Hej, Varmt tack för ert arbete. Utfördes med noggrannhet. Vidare trevligt bemötande. Stödet till barncancerfonden är behjärtansvärt. Hälsningar Jan Olsson och Anki Åberg
Bra bemötande och proffsigt utfört arbete vid lyft av byggnad.
Seriöst bolag med fötterna på jorden. Sluta fundera och kontakta dom.
Alltid gick smidigt från första kontakt till utfört arbete med utlovat resultat.
Proffsigt utfört arbete på knepig plats, samarbetade fint med annan entreprenör som vi anlitat. Tack!
Trevliga och proffsiga killar som lyfte ett garage där marken sjunkit, helt fantastiskt att det fungerar, så imponerande!
Väldigt trevligt och seriöst företag! Det är inte riskfritt att lyfta huset men resultatet blev över förväntan för oss.
En utbyggnad på vårt hus hade sjunkit ett par centimeter. Huset är byggt med gjuten platta på mark. Vi hade diverse sprickor i väggarna, sneda lister och knarrande golv. Efter att Golvbyggarna gjort sitt var huset i våg och sprickorna hade krupit ihop helt. Knarret i golvet har minskat betydligt. Snabbt fixat, tydligt kommunicerat, trevligt bemötande. Perfekt, och helt magiskt att det går att lyfta en byggnad på bara några timmar :-)
Hade för ett antal år sedan problem med sprickor i min källare, golv och väggar, och fick då hjälp av Golvlyftarna. Nu hade det dykt upp sprickor i tvättstugan (i en annan del av huset) så att kontakta Golvlyftarna var en självklarhet då jag var nöjd med deras tidigare arbete. Kontaktade Daniel som tillsammans med Dennis kom och tittade på vad som skulle kunna göras. Fick snabbt en tydlig offert på arbetet och vad det skulle kosta. Två veckor senare kom Mattias och Dennis och stabiliserade golvet i tvättstugan och även murstocken....
Mycket professionellt, från första kontakt till utfört arbete.
Mycket snabbt prisförslag och proffsigt bemötande. Från beställning till utförande bra tidplan från leverantör. m.v.h Robert & Elisabet Enberg
Vi anlitade Golvlyftarna för att få hjälp med att höja betongplattan till vår gäststuga. Då gäststugan sitter ihop med huset genom ett altangolv i övre plan (som ligger på taket till gäststugan) så var det lite extra känsligt. Golvlyftarna använde luftkuddar för att först sakta lyfta, justera och inspektera möjligt resultat innan dess att betongplattan fixeras genom injektering av polymerer i marken under. För oss kändes detta tillvägagångssätt tryggt och säkert och resultatet blev mycket bra. /Mikael
Jag har bara gott att säga om Golvlyftarna. Bra och tydlig kommunikation. Snabba med att svara på frågor och ge offert. Gjorde ett väl utfört arbete med bra information under tiden och papper för egenkontroll efter arbete. Ett företag som sätter kunden först. Rekommenderar dom starkt.
Snabbt fix av det som behövdes göras Sen stjärna i kanten för det på grabbarna dom kom. Jätte trevliga och kunniga. Kan varmt rekomendera Golvlyftarna. 😃😃
Jättenöjd med resultatet och trevligt bemötande!
Trevligt bemötande vid beställning. De kom med kort varsel och gjorde ett bra jobb. Kunniga med bra rådgivning. Rekommenderas.
Vi kontaktade golvlyftarna för att få hjälp med sättningsskador i vår fastighet, redan vid första avstämning baserat på en grundlig besiktning fick vi tydlig information om hur dessa sättningar kunde åtgärdas samt tydlig kostnadsberäkning och förslag på när arbetet kunde utföras. Vi uppfattar Golvlyftarna som oerhört trevliga, kommunikativa och professionella i arbetets utförande. Vi förväntade oss att få en fungerande och över tid hållbar åtgärd och är mycket nöjda med resultatet. Vi ger Golvlyftarna mycket väl godkänt på uppdraget och de allra bästa rekommendationer.
Jättetrevliga, snabba och professionella.
Mycket bra och trevliga killar
Fantastiskt bra företag att ha att göra med. Bra kontakt, tydlig information och prissättning. Lämnade över en bra egenkontroll efter. Väldigt nöjd trots att resultatet inte blev som jag tänkt. Svårt att vara mer tydlig än så här med komplicerade jobb. Fick en bra förklaring till hur läget såg ut och risker med att fortsätta.
M ycket trevlig och duktig personal. De gjorde allt möjligt för att lyckas med uppdraget.
Snabbt, proffsigt och trevliga. Nogranna och städade efter.
Förutom att dom är duktiga som man kan förvänta sig så är dom också extremt måna om att man som kund ska bli nöjd. Ger dom min varmaste rekommendationer!
Lyft av gavel på sommarstugan, fantastisk personal både i bemötande och utförande. Kändes tryggt från start till mål.. rekommenderar dem starkt.
Positiv erfarenhet från första kontakten via telefon bokades snabbt ett möte med oss som kund, vi uppfattade Golvlyftarna som kunniga och professionella där de snabbt beskrev hur lyftet skulle utföras. Blev även tydligt vilket arbete vi skulle utföra innan de kom på plats och påbörjade arbetet. Även flexibla när vi kunde välja tidpunkt på utförandedag. Arbetade effektivt, kommunicerade kontinuerligt med oss som kund kring de olika stegen de utförde. Det var en upplevelse att se lagerlokalen återfå sin tidigare...
Helt okej, gjorde vad de skulle snabbt och smidigt, enda missen var att elverket inte var tankat så de fick börja med att packa in och köra iväg igen.
Fantastiskt nöjd med dessa killar! Serviceminded, trevliga, ordentliga, skickliga ja jag bara bra ord att säga! Kan varmt rekommendera!
Bra kommunikation och jäkligt trevliga killar (de vi träffade). Föredömligt utfört arbete med öppen och tydlig kommunikation. Jag ger 4/5 för att utlovat lyft bara blev halvvägs, även om det inte är deras fel egentligen utan förutsättningarna som omöjliggjorde mer lyft. Jag önskar detta kunde ha fångats upp innan, men om det hade varit möjligt eller inte vet jag inte. Det är bara en känsla. Hur som helst. Jag skulle inte tveka en sekund att anliteäa dem igen eller att rekomendera dem till alla som kan tänkas vilja lyfta...
Jag blev väl bemöt av Golvlyftarna och de har gett mig bra resultat enligt plan då dörren är stägd igen som det ska med förhoppningsvis att behålla sig så länge som möjligt. De gav mig också en rimlig realistiskt råd med förslag om förbättring och jag väntar på deras offert om kostnaden.
Helt suveräna. Trevliga och berättade precis vad dem gjorde och varför. Rekommenderas starkt. 👍😊
Trevliga, proffsiga, pålitliga
Finns bara bra saker att säga om Golvlyftarna och personalen. Seriösa, professionella, trevliga och snabba. Rekommenderar starkt! Ulrica
jätte bra! proffsiga och trevliga!
Snabb och proffsig hjälp. Ansvarsfulla och förtroendegivande. Har stabiliserat golv i villa vid två tillfällen pga sättningar.
Trevliga, snabbt utfört/bra information om vad/ hur arbetet utförs. Bra återkoppling. Tack!
Professionella och kompetenta. Bra bemötande
Snabba och effektiva till att planera och genomföra arbetet. Bra att diskutera åtgärder och konsekvenser med, alltid tillgängliga för frågor. De har gedigen erfarenhet och genomförde jobbet kostnadseffektivt. Rekommenderas varmt
Trevliga och lätta att ha och göra med. Gjorde ett bra jobb och städade efter sig.
Hejsan Andreas. Toppen att du är nöjd med vårat arbete! Vi tackar för att du tog din tid att skriva om oss här på Reco, det hjälper oss i vårt fortsatt arbete att alltid bli bättre. Ha det gott och varma hälsningar ifrån oss på Golvlyftarna!
Fick hjälp att räta upp min sommarstuga på 65 kvadrat . Enkel kontakt , snabba och trevliga svar. De kom förbi två gånger och först gången rekommenderad de att jag förstärkte golvet innan lyft och sedan gick snabbt. Kan varmt rekommendera dem. //Thomas
Hejsan Thomas, Vi tackar verkligen för dina fina ord och att du tog dig tid att skriva. Ha det gott önskar gänget på Golvlyftarna!
Mycket trevliga killar som utförde arbetet proffsigt. Här lyfte dom golvet på en inglasad altan...
Snabba , proffsiga, trevligt bemötande och en fantastisk teknik.
Tjänsten gällde att att lyfta ena hörnet av vårt hus, en villa som står på plintar och med torpargrund. Vi blev fantastiskt fint bemötta av Golvlyftarna. Dom hade stort tålamod med oss när det gällde igångsättningen av arbetet. Vi hade kontakt med dem under en lång tid innan vi var redo att ge dem klartecken att börja. De gick noggrant igenom hur arbetet skulle utföras och genomförde arbetet med stor noggrannhet och i samarbete med oss. Vi kände oss mycket trygga och upplevde företaget, som väldigt seriöst...
Bra och trevlig bemötande, kunniga, och seriösa
Bästa bemötande och jobb! Kommer definitivt att rekommendera dem vidare!
Proffsiga, snabba och kunniga på det de gör.. Vi hade problem med en altan med betonggolv som satt sig med åren och blivit ”sned”, så altandörrarna kärvade och glipade här och där pga detta. De rätade upp denna på en förmiddag och resultatet blev perfekt! Jag rekommenderar dem!
Lyfte en trapp hos oss. Var trevliga snabba och gjorde ett bra jobb.
Vilka proffs, vilken noggrannhet. De ger sig inte i första taget. Löser dom inte problemet genast så skaffar dom sig idéer och lösningar som jag inte tror någon annan skulle göra.. Otroligt trevliga och kompetenta. Funderar du på att lyfta golv?! Här är lösningen! Går noga igenom allt innan du bestämmer dig! Johan & Caroline i Falkenberg
Professionellt och mycket trevligt bemötande. Ser nästan fram emot nästa gång vi behöver hjälp av Mattias och Dennis!
Utmärkt att ha att göra med hela vägen från förfrågan till utfört arbete. Det är tydligt att de är riktigt kunniga på området, svarade ärligt och utförligt på alla frågeställningar vi hade. Vi är väldigt nöjda med resultatet som dessutom blev riktigt prisvärt!