Lägga golv i Halmstad

3 rekommenderade golvläggare i Halmstad kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från golvläggare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Golvlyftarna

Verifierat företag
    254 omdömen
    Varmt välkommen till Golvlyftarna, med lång erfarenhet och en passion för det vi gör kan vi hjälpa dig att med millimeterprecision lyfta ditt sjunkna hus till rätt höjd samt stabilisera huset så att d...
    Wilhelm S
    Wilhelm S: Stabilisering och lyft ca 5 mm av skorsten. Utmärkt bemötande i god tid i förväg för bedömning och planering av åtgärd. Exakt pris lämnades i förväg. Allting ordnades i rätt tid enligt överenskommelse. Företaget levererade exakt vad de uppgivit. Två man deltog (dessutom en medföljande lärling). De arbetade lugnt och metodiskt under 4 timmar och förklarade under arbetets gång vad som skedde. Vi är mycket nöjda!
  • Driver du golvfirma i Halmstad?

• Ebba Carola L
    Ebba Carola L: Väldigt duktiga och professionella!! Kunnig personal
  • Driver du golvfirma i Halmstad?

• Jens K
    Jens K: Utförandet av uppdraget (badrumsrenovering) blev kraftigt försenat och Halmstad Golvservice vägrade att koordinera de olika hantverkarnas arbete trots att de beskrivit att de arbetar så. Slutresultatet av arbetet såg ofärdigt ut, företaget var inte alls måna om att få en nöjd kund.