Mycket bra bemötande, bra produkter och helproffsigt utförda arbeten! Vi är alltid helnöjda!
Göteborgs Solskydd AB
Göteborgs solskydd är din partner när det kommer till skräddarsydda solskyddslösningar och markiser i Göteborg. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa och måttanpassade solskydd som inte bara ger funktionellt skydd mot solens strålar utan också förhöjer estetiken i ditt hem eller företag. Vår styrka ligger i att erbjuda...
148 omdömen om Göteborgs Solskydd AB
Sedan starten hos Reco 2023
Jag är nöjd med bemötandet och resultatet
Jätte nöjd duktig kille snabb relevamns
Lätt att få kontakt med , snabb återkoppling, bra genomfört arbete!
Har varit kund de senaste 20 åren, alltid hög service. Mycket nöjd kund Mats
Hög kvalitet och ett bra utbud,trevlig o kunnig personal. Vi är supernöjda!
Professionella med hög kvalitativa produkter. Nöjd med resultatet
Snabb och smidig process från start till mål. Uppmätning av väv och offert gick snabbt, och orderläggning samt montage fungerade helt utan problem. Trevligt bemötande av installatörerna. Känns tryggt att anlita ett företag som verkligen håller vad de lovar – varmt rekommenderas!
Min upplevelse var positivt bemötande från första telesamtalet tills att jag fick upp persiennerna.
Jag tycker hela proceduren har varit görbra med kunniga personer!
Jag är supernöjd från allt från bemötande till färdigställande! Snabbt professionellt och snyggt!
Dom var proffsiga trevliga samt arbetade fort
Trevlig personal Engagerade i ärende och kommer med förslag
Enkelt smidigt och allt utfört inom överenskommen tid och kostnad.
Vi är mycket nöjda eftersom vi fick ett proffsigt arbete utfört. Fint bemötande
Bra service, trevliga. Mkt att välja på, lösningsfokuserade.
Pärfekt service köpte fjärrstyrning til 2 markiser
Jag här jättenöjd, både med dialog, service och resultat!
Mycket trevligt bemötande! Det gick även väldigt snabbt.
Snabbt med ett trevligt hembesök för att diskutera upplägget, fick offert omgående. Installationen av markiser gjordes bara bra. Jättenöjd med resultatet, blev precis som jag hade tänkt.
trevligt bemötande ock att dom lyckades renovera min gamla markis
Rullade på fint med offert och installation. Hade kunnat önska bättre kommunikation med leverans/installationsdatum (hörde inget på 7 veckor och uppskattat vad 5 veckor) men annars perfekt!
Supernöjd! Duktig och trevlig personal, både säljare och montör. Levererades och sattes upp på utsatt tid.
Allt fungerade väldigt bra och vi kan varmt rekommendera Göteborgs Solskydd
Bra och snabb service. Professionell personal.
Trevliga ,snabba och noggranna "killar" snyggt blev det oxå.
Trevligt bemötande, duktig hantverkare. Allt fungerade som jag ville.
Fick snabb professionell hjälp när motorn gick sönder ! Rekommenderar dom verkligen !
Väldigt trevlig och bra bemötande och snabb leverans Kan varmt rekommendera Göteborgs solskydd Dom fixa fram rätt grejer till gardinen så den gick att köra upp och ner och hade bra kunskap om grejer dom säljer Ja är väldigt nöjd bättre går det inte att få!!
Köpte en markis till altanen 3 m. Utmärkt bemötande & service. Extra eloge till de ”goa gubbarna” som installerade allt så smidigt och tog den gamla med. Kan varmt rekommenderas!
Mycket bra bemötande, proffsigt och lagom säljande. Montering av terassmarkisen gick väldigt smidigt.
Duktiga och kunniga säljare. Erbjöd även otroligt fin service vid leverans. Vi möttes upp på en överenskommen plats så jag bara behövde köra 3 mil istället för 20 mil, Lysekil - Göteborg t o r.
Snabbt och proffsigt . Trevligt bemötande,
Mycket lätt att ha göra med. Trevligt bemötande. Leverans fungerade enligt ök
Trevligt bemötande, snabb på att svara på frågor, smidig montering. Vi är jättenöjda!
Bravo Kunde inte vara bättre .Trevliga och snabba. . Gjorde rent och snyggt efter sej.☀️
Positiva omdömen hela tiden, från första kontakten i butiken till den färdiga monteringen av markiserna på vägg
Peter var här och mätte - så trevlig. Enkel process med att få och godkänna offerten och killarna som var här och installerade var supertrevliga, snabba och väldigt kunniga!
Smidigt och proffsigt genom hela processen
Professionellt byte av markisarmar och väv.
Ove är en duktig, trevlig och pålitlig man!
Jag är otroligt nöjd med Göteborgs solskydd. När det har uppstått något problem med mitt uterum så har dom kommit direkt ock fixat det. Väldigt trevliga och grym service Kan verkligen rekommendera Göteborgs solskydd 😊
Trevlig och kunnig personal och snabb leverans.
Proffsigt i alla delar från offert till leverans
Smidig hantering av beställning och bra leverans inom utlovad tid!
Vi, jag och min fru, anlitade Göteborgs Solskydd redan för drygt 10 år sedan och fick ett mycket bra intryck redan då. Den markisen som jag köpte och fick monterad då, byttes för några veckor sedan ut mot en ny. Jag fick snabbt kontakt med representant för företaget som kom hem, tog alla mått och lovade tillverka och leverera nytt tyg. Utlovad leveranstid hölls och två montörer bytte snabbt och smidigt ut det gamla markistyget mot ett nytt. Glada och trevliga montörer! Funktionskontroller gjordes och allt till stor belåtenhet från vår sida.
Trevliga och kunniga installatörer. Jobbade snabbt och effektivt. Allt toppen.
Mycket bra bemötande från första kontakt med säljare till att produkten blev levererad och monterad. Produkten vi beställde är ett höj och sänkbart solskydd till balkong av typ Svalson. Vi är nöjda och kan rekommendera Göteborgs Solskydd.
Bra arbete utfört till ett bra pris
De var hjälpsamma och ställde upp med information om markiser