Väldigt enkelt och boka samt väldigt enkelt hantering via app.
Green Storage
Välkommen till Green Storage AB! Med hjälp av modern teknik har vi hittat ett sätt att hålla dina saker säkra samtidigt som det slipper kosta skjortan. Allt detta med fokus på hållbarhet. Hela kundresan har vi valt att lägga via mobilen. Slipp onödiga lås som sedan slängs. Våra förråd öppnar och stänger du enkelt via mobilen....
2157 omdömen om Green Storage
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket smidigt sätt att hyra förråd.
Kreativ och utmärk samhällslösning!
Enkelt att hyra förråd, hyrt tidigare och varit lika nöjd som nu!
Tjänare, de ä la gött å kunna ställa bort skiten man samlat på sej genom åren. När än flöttat så kan det vara gött å sottera grejerna efteråt i lugn å ro. Förresten var har i fått för sig att jag heter Hans??
Lätt app! Allt funkar toppen!
Mycket enkelt att starta och komma igång med att hyra ett förråd. Rent, snyggt och fräscht i anläggningen.
I decided to rent a storage unit with Green Storage a few weeks ago because of the security features at the facility with three access points (at the facility gate, building door, and storage unit itself) that are controlled individually via a dedicated app. No need to provide your own lock! I was impressed by the excellent lighting within the building and how spotlessly clean it was. I feel comfortable storing items that, although not of great financial value but of sentimental importance to me, at Green Storage.
Har precis hyrt ett förråd,så jag kan inte uttala mig,men än så länge fungerar det bra
Enkelt att komma in och dela access.
Det är mycket bra måste jag säga.. förutom att det inte finns några skyltar som visar vart hissen är.. utan man får chansa om man inte kommer ihåg vilken väg man gick.. Det e ju ändå lite labyrint hehe.. Men för övrigt så klockrent. Mvh Glenn
Fungerar bra med appen. Lite svårt att få dela-funktionen att fungera
Superbra! enkelt och smidigt!!!!!!
Den var riktigt bra och lätt att använda
Jätte enkelt att hyra ett förråd. Allt fungerade som det skulle.
Det är enkelt och smidigt att hyra förråd av dem. Lite i dyraste laget för ett så pass litet förråd - men jag hade inget annat bättre alternativ för tillfället.
Smidig lösning och bra framkomlighet till rummen. Ett plus för oss med elbilar, eftersom man kan ladda bilen gratis under tiden man lastar av eller på.
Omständigheterna process när Man ska byta avtalsägare
Hej. Jag är väldigt nöjd med eran förråd och service. Jag ska varmt rekommendera till vidare. Mvh Samir Bahonjic
Inte tillräckligt med kundvagnar, det finns säkert femhundra förrådet och fem eller sex kundvagnar, när fler kunder kommer på lördag finns det inget sätt att transportera saker, de måste bara vänta länge tid
Skulle gärna att det var öppet till 24
Det var tydligt hur stora förråden är, med exempel på vad som får plats etc. Det var enkelt att boka och betala ett förråd på hemsidan. Det var sedan lätt att komma in och fylla förrådet med hjälp av appen. Det känns säkert att ha mina saker där.
Hej Katarina. Tack för ditt fina omdöme. Vad kul att du tycker det var enkelt att boka på hemsidan och att du är nöjd med förrådet! 😊 Du är varmt välkommen att höra av dig ifall du har några tips på hur vi kan nå upp till 5 stjärnor! Ha en fortsatt fin dag önskar vi på Green Storage
Enkel att hantera, byta förråd men det kräver lite planering, så man slipper en hyra m.m. I det stora hela bra
Hej Mona. Tack för ditt omdöme. Vad kul att höra att du upplever det som enkelt att hyra förråd hos oss. Ha en fortsatt fin dag önskar vi på Green Storage
Väldigt smidigt och prisvärt! Det gick snabbt och smidigt att boka via webben.
Hej. Tack för ert omdöme. Vad kul att ni är nöjda med förrådet och tyckte bokningen kändes enkel och smidig 😊 Ha en fortsatt fin dag önskar vi på Green Storage
Mycket enklare att vara kund hos Green järmfört med en annan aktör
Hej Karl. Tack för ditt omdöme! Enkelt och smidigt är precis så vi tycker att det ska vara att hyra förråd. 😊 Ha en fortsatt fin dag!
Vi är Mkt nöjda med vår upplevelse hittills
Hej. Tack för ert omdöme. Vad kul att höra att ni är nöjda. Ha en fortsatt fin dag!
Smidigt och lättåtkomligt så jag är nöjd
Hej Jenny. Tack för ditt omdöme! Enkelt och smidigt är precis så vi tycker att det ska vara att hyra förråd. 😊 Ha en fortsatt fin dag!
Smidigt redan från början med att boka förråd, möjlighet att byta förråd då behovet förändras samt komma och gå utifrån mina behov. Inga nycklar eller kontakt med någon bara sin App att samarbeta med. Toppen helt enkelt.
Hej Carina. Tack för ditt fina omdöme. Vi blir superglada att höra att du är nöjd med ditt förråd. Ha en fortsatt fin dag önskar vi på Green Storage
Lättåtkomligt och jättebra förrådsutrymme.
Hej Ann. Tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd! 😊 Ha en fin dag önskar vi på Green Storage
Super bra enkelt lätt att betala hyran
Hej Cenneth. Tack för ditt omdöme! Enkelt och smidigt är precis så vi tycker att det ska vara att hyra förråd. 😊 Ha en fortsatt fin dag!
Bra förråd i storlek och kostnad. Enkelt att boka och få förråd utan personlig kontakt. Stort förråd men kan vid slutet av månaden vara kaosartat när folk flyttar ut sina saker. Du står under tak när du ska in på förrådet och packa in eller ut saker vilket är bra om det skulle regna.
Hej Katarina. Tack för ditt omdöme. Vad kul att du tycker det vart enkelt att hyra förråd hos. Vi önskar dig en fortsatt fin dag!
Smidigt och behagligt men synd att det inte är mer belysning inne i förrådet
Hej! Tack för ditt omdöme och din feedback! Ha en fortsatt fin dag önskar vi på Green Storage
Hersey cok kolay anlaşılabilir ve basit ama en önemlisi cok güvenli harikasiniz
Hi Serdar, thank you for your great review! We’re delighted to hear that you appreciate both the simplicity and the security we offer. We wish you a fantastic day! /Green Storage
Är jättenöjd med magasineringen, fräscha å bra lokaler. Otroligt bra bemötande och kunnig personal på kundtjänst. // R 👍👍👍
Hej, Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att du är nöjd med både vår anläggning och den service du fått av vår kundtjänst! Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du har förslag på hur vi kan nå full pott nästa gång. Ha en fin dag! /Green Storage
Jätte bra förråd men saknar belysning i förrådet…
Hej Jouni, Tack för ditt omdöme, vad roligt att höra att du är nöjd med förrådet! Vi tar också till oss din synpunkt om belysningen i förrådet och uppskattar att du delar med dig av din feedback. Ha en grym dag! /Green Storage
Bra belysning. Appen krånglar ofta. Vid två tillfällen har det inte funnits någon vagn ledig. Storleken avviker väl mycket. 11,4 kvadrat istället för 12.
Hej Susanne, Tack för att du delar med dig av din upplevelse och din feedback. Storleken på våra förråd kan enligt våra allmänna villkor variera med upp till +/- 10 %. Vi strävar alltid efter att det ska finnas vagnar tillgängliga i entrén och arbetar kontinuerligt för att säkerställa att de ställs tillbaka så att alla kunder kan låna dem vid behov. Om du upplever problem med appen är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper gärna till att undersöka saken och se om vi kan hitta orsaken till problemet. Vi önskar dig en fin dag! /Green Storage
ok men lite snabba prishöjningar
Hej Jens, tack för ditt omdöme! Våra priser kan justeras på grund av inflation, ökade kostnader för drift, säkerhet och underhåll samt förändringar i utbud och efterfrågan på den lokala marknaden. Vi jobbar för att alltid ha konkurrenskraftiga och marknadsmässiga priser. Prisjusteringar sker i enlighet med villkoren i avtalet, och vi informerar alltid om ändringar i förväg via e-post till den adress som finns registrerad på kundkontot. Har du frågor så är du välkommen att höra av dig till vår kundservice. Vi önskar dig en fin dag! / Green Storage
Det är lätt. bra sätt att förvara när man flyttar. Enkelt med appen för att låsa och öppna
Hej Ulf, Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att förvaringen har varit smidig i samband med din flytt och att du uppskattar den enkla hanteringen via appen. Ha en grym dag! /Green Storage
Bästa . Varje gång behöver jag hjälp finns ni alltid
Hej Atilla, Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du alltid får den hjälp du behöver. Vi finns här om det skulle dyka upp några frågor framöver. Vi önskar dig en fin dag! /Green Storage
Det var lätt att boka förråd, hyra det och använda det. Jag hade förväntningar att det skulle vara lätt tillgängligt med tydliga markeringar var respektive förråd finns. Jag saknar dock tydlig skyltning, karta och logisk numrering av förråden. Det var väldigt lätt att gå vilse. Jag upplever det som en labyrint. Jag saknar även bättre kontakt med kundservice på plats, men även via telefon utanför kontorstid. Då förråden skall vara tillgängliga.
Hej Eva, Tack för att du delar med dig! Vad kul att höra att det fungerar enkelt för dig. Våra anläggningar är obemannade men vi på kundtjänst hjälper gärna till under öppettider vardagar 08-17 och utanför dessa tider finns vår jour tillgängligt. Vi vill gärna följa upp och se över skyltningen. Återkom gärna till oss med vilken anläggning det gäller så tittar vi närmare på detta. Ha en fin dag! /Green Storage
Bra lugnt läge , lite dyrt .funkar faktiskt bra med appen
Hej Rolf, Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att det fungerar bra för dig. Vi önskar dig en fin dag! /Green Storage
Rent och tryggt även kvällstid. Lätt att komma till. Det jag önskar är bättre belysning inne i förråden, jag har två på 3.5 kvm inför flytt från hus till lägenhet.
Hej Johanna. Vi blir glada att höra att det fungerat bra för dig och att du upplever det som rent och tryggt att förvara dina saker hos oss. Vi tackar så mycket för din feedback och önskar dig en fin dag! Mvh Green Storage
Smidigt, rent, användarvänlig app.
Hej Cecilia. Vad kul att höra att du upplevde det som rent och smidigt på anläggningen. Vi tackar för ditt omdöme och önskar dig en fin dag! Mvh Green Storage
Jag hsr haft det tufft mrd att få över förråden på mig , när min man har gått bort i somras . Då var de inte särskilt sammarbetsvilliga .
Hej Carina! Tack för ditt omdöme. Vi beklagar och är ledsna att höra att du upplevde att processen kring överföringen av förråden inte fungerade så smidigt som den borde. Vi tar självklart med oss din feedback i hur vi kan bli bättre. Ha en fin dag önskar vi på Green Storage!
Enkelt, Tillgängligt, Alltid bra Support!
Hej Arild. Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du är nöjd! Ha en fortsatt fin dag önskar vi på Green Storage!
Lätt att boka, lätt tillgängligt. trevlig person vid telefon kontakt och rådgivning.
Hej Pierre. Tack för ditt omdöme! Kul att du upplevde det som enkelt att boka och att du är nöjd med vår kundservice! Ha en fortsatt fin dag! Mvh Green Storage
Jag tycker att det fungerat mycket bra, och särskilt lätt var det att byta storlek på förrådet. Mycket smidigt att komma in i anläggningen..
Hej Lars. Vad bra att du upplevde det som enkelt allt komma in i anläggningen och ävenat byta storlek på förråd. Vi tackar för ditt omdöme. Ha en fortsatt fin dag önskar vi på Green storage!
Lätt att boka! Önskade ett lättåtkomligt förråd utan hiss som var lätt att komma intill med bilen. Vi tycker att det har fungerat excellent! Hyr 10 kvadrat.
Hej Lena. Tack för ditt fina omdöme och kul att höra att du är nöjd. Enkelt och smidigt är precis så vi tycker det ska vara att hyra förråd. Ha en fortsatt fin dag önskar vi på Green Storage.
Väldigt trevligt bemötande och hjälpsamma. Förrådet i Gustavsberg, rent, fräscht och enkelt att använda. Värkar säkert att använda.
Hej Ulla. Tack för ditt fina omdöme! Vi är superglada att höra att du är så nöjd med förrådet! Vi önskar dig en fin dag! Mvh Green Storage
Jag tyckte det var fräscht och bra. Behövde dock förrådet end.2 v.men måste betala för följ.månad (sept.)
Hej Marika. Tack för ditt omdöme och din feedback! Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka ifall du har behov av extra plats i framtiden. Ha en fortsatt fin dag!