Köpte bilen med hemleverans och bilen var i lovat skick, snabb och smidig affär, otroligt trevlig personal,
Guldstadens Bilar AB
Välkommen till Guldstadens Bilar! Vi köper, säljer, byter och förmedlar bilar i Skellefteå. Vi säljer begagnade bilar i alla modeller och prisklasser. Vår personal är kunnig och erbjuder alltid personlig service för en smidig och säker bilaffär. Genom vår samarbetspartner Mymoney erbjuds trygg och flexibel finansiering med...
123 omdömen om Guldstadens Bilar AB
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket bra bemötande. Fast vi var sena och det tog lång tid att bestämma oss, blev sena kvällen innan vi till slut lämnade med ny bil. Återkommer gärna när det blir dax i gen för bilbyte👍
Jag har både köpt och sålt två bilar hos Guldstadens Bilar, och varje gång har servicen varit helt fantastisk. Teamet är professionellt, pålitligt och alltid trevligt bemötande. Allt gick snabbt, smidigt och helt utan problem. Ett företag som verkligen bryr sig om sina kunder – jag kan varmt rekommendera Guldstadens Bilar till alla!
Trevligt bemötande och mycket smidig affär trots att allt sköttes på distans. De var noga med att beskriva bilen ordentligt så jag skulle veta alla skavanker innan köp. Fick bilen levererad snabbt av en väldigt trevlig person. Jag är mycket nöjd.
Jag frågade vid köp om det fanns några fel på bilen och dem sa att det inte fanns det. Jag frågade om det fanns några lackskador och rost och dom sa att det inte fanns varken skador eller rost. När jag har hämtat bilen har jag upptäckt följande fel på bilen: Det är rökt i den sen tidigare av någon ägare, detta måste jag sanera. Vindrutetorkare var slut och tom på spolarvätska. Jag har hittat två skador i plåten samt rost under som inte skulle finnas. Rutan är så sandblästrad så att när jag kör i motljus så ser jag väldigt...
Hej Rickard, Tack för din återkoppling. Vi tar alla kunders synpunkter på största allvar och beklagar att ditt köp inte levde upp till förväntningarna. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra rutiner och kvalitetssäkring. Vi önskar att du kontaktar oss på 070-6160006/info@guldstadensbilar.se för att tillsammans gå igenom ärendet och hitta en lämplig lösning. Med vänliga hälsningar, Guldstadens Bilar AB
Bra service bra svar på allt
Mycket nöjd! Bilen går superfint och bemötandet var bara bra. Rekommenderar!
Jag blev väldigt bra bemött av bilsäljaren på Guldstadens bilar i Skellefteå! Väldigt bra upplevelse fick jag och bra information kring mitt köp. Säljaren visade objektet på ett trevligt och lugnt sätt! Gulstadens säljare visade på stor kunnighet och ett seriöst intresse av mig som kund! Jag rekommenderar verkligen Gulstadens bilhandel, du kommer inte ångra dig! /Nicklas
Den snabbaste bilaffären jag gjort. Bilen stämde överens med beskrivningen. Mycket trevligt bemötande av säljaren! Rekommenderas varmt!
Köpte nyligen en bil från Guldstadens Bilar och är supernöjd! De var trevliga, ärliga och gjorde hela processen smidig. Kände mig trygg genom hela köpet och bilen lever upp till alla förväntningar. Kommer absolut att vända mig dit igen nästa gång det är dags att byta bil.
Mycket trevligt bemötande. Köpte kvalitetsbil (Volvo !)
Trevligt bemötande. Hjälpsamma och vänliga. En bra bil var det också.
Trevligt bemött både före och efter bilköpet. Fick bra och ärlig beskrivning om bilen som jag köpte. Efter köpet så uppstod två smärre fel på bilen, jag blev vänligt bemött och de åtgärdades och de sa att jag var välkommen tillbaka om det inte blev bra. Känns tryggt att de lämnar 1 månads garanti på begagnatköp.
Mycket serviceinriktad och trevliga tar sig tid att svara på alla frågor. Som kund känner man sig trygg, vilket gör att man lämnar med en positiv och säker känsla.
Bra bemötande. Tydlig kommunikation. Hoppas nu bara att bilen är lika bra! ;-)
Extremt trevlig säljare som hjälpte med alla frågor vi hade. Köpet gick väldigt smidigt. Rekommenderas starkt.
Trevliga och lätta att göra affärer med
Enkla å ha å göra med. Snabbt å smidigt
Fick en bra känsla redan efter första kontakten. Professionellts bemötande samt allmänt hög fordons kunskap. Stämde bra det positiva jag hört tidigare om Guldstadens bilar. Kommer rekommendera er till andra och kommer gärna själv tillbaka. MVH Stig Björnemark
Very happy with my car purchase!😊 Friendly and knowledgeable staff who really took the time to answer all my questions. The car was in excellent condition and everything went smoothly.😊 Highly recommended!
Trevlig säljare, Inga konstigheter
Trevligt bemötande! Hjälpsam och snabb service.
Proffsigt och trevligt bemötande av alla på Guldstaden när vi sålde vår kära golf. Kontakten kändes enkel och genuin. Rekommenderas varmt. Tack!
Vi fick ett trevligt bemötande av Guldstadens bilar som visade oss och informerade om Kian som vi var intresserade av
Jag e väldigt glad att jag gjorde affär med er. 10 av10 ger jag 100
Jag försökte vara helt ärlig och jag upplevde samma sak från Guldstadens sida. En just affär! Det enda jag glömde kolla var skatten som utbetalas om man avställer fordonet. Nu återstod det bara 1000 kr så det var ok. Läs avtalet! Tack.
Ny bil – och en riktigt bra upplevelse! Jag vill passa på att lyfta fram den fantastiska service jag fick hos Guldstaden bilar. Från första kontakt till att jag körde iväg var bemötandet professionellt, ärligt och hjälpsamt. Inga påträngande försök att sälja, bara genuint engagemang och kunnande. De tog sig tid att svara på alla mina frågor, förklarade allt tydligt och gjorde hela köpet tryggt och smidigt. Jag är otroligt nöjd – både med bilen och med hur allt sköttes. Tack för en upplevelse som kändes både personlig och proffsig. Rekommenderas varmt!
Min upplevelse om den här bilfirma är bra
Helt okej, trevligt bemötande
Väldigt nöjd med affären och den hjälp jag fick av Guldstadens Bilar. Professionellt bemötande, smidig process och bilen levde upp till förväntningarna. Rekommenderar dem varmt till andra som letar efter en trygg bilaffär!
Mycket bra bemötande och smidig affär.
Köpet fungerade bra och bemötandet bra
Kändes trevligt å välkommen kunnig personal
Vänligt bemötande. Anpassade tiderna efter mina möjligheter.
Jag tycker det är bra affär och rekommenderar att folk ska köpa från den här affären!
Vi är nöjda med köpet av vår bil.
Snabb och smidig affär. Trevligt bemötande! Kan rekommendera
Snabb och enkel affär utan problem. Trevliga personal. Rekomenderas
Väldigt kunniga, förtroendeingivande, seriösa & trevliga! Rimlig betalning, samt snabb affär.
Snabb o smidig affär gjordes. Hjälpsamma personal.👍👍👍
Allt fungerade smidigt och bra.
Nöjd med köpet av en bmw, bra bemötande av säljaren.
Kan varmt rekommendera Guldstadens bilar.Det tålamod dom hade och all hjälp jag fick tills affären var klar.Att få bilen hemkörd av dessa trevliga killar,så tacksam.
Mkt bra service öppet tillomed på en söndag
Fantastiskt smidigt bilköp/inbyte!! Trevligt bemötande och kanonbra personal! Såg en annons på blocket,hadde aldrig hört talas om guld stadens bilar,och eller vars de befann sig, men hitta dit till slut 👍 Dom hadde en fyrhjulsdriven kärra som ja ville ha,å den lät dom mig klämma å känna på👍 Samt att dom berätta allt runt bilen som andra bilfirmor förmodligen skulle hålla tyst om🤔
Jag blev bemött på ett vänligt och professionellt sätt när jag besökte Guldstadens Bilar AB. Personalen var hjälpsam och tog sig tid att lyssna på mina önskemål och behov. Jag hade förväntat mig att få bra information om de bilar jag var intresserad av, och de levde upp till detta genom att ge detaljerade svar på mina frågor om bilarna samt deras historik och skick. Jag köpte en begagnad bil och fick hjälp med finansiering samt att ordna med alla nödvändiga papper och försäkringar. Totalt sett var upplevelsen...
Jag har nyligen haft nöjet att köpa en ny bil hos Guldstadens bilar och kan inte annat än att vara fullt nöjd med hela processen. Från första kontakt till slutlig leverans av bilen har deras kundbemötande och service varit av högsta klass. När jag kom in på deras bilhall möttes jag av en mycket trevlig och kunnig säljare som tog sig tid att verkligen förstå mina behov och önskemål. Jag kände mig lyssnad på och fick utförlig information om de olika modellerna. Provkörningen genomfördes på ett professionellt och tryggt...
Trevlig personal och fint bemötande, mycket nöjd.
Sålde min bil till guldstadens bilar, snabb och smidig affär och trevligt bemötande
Min första kontakt med Guldstadens Bilar AB. Ett snabbb och problemfritt inbyte av av min gamla bil mot en nyare begagnad. Allt tillsammans med ett mycket trevligt bemötande. Rekommenderar gärna. Tore S.