Hägerstensåsens Tandteam

hagerstenstandteam.se
  • BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
Call 08-645 62 00 Share

Hägerstensåsens Tandteam är en tandläkarmottagning som erbjuder alla typer av tandvård, inklusive implantatoperationer. Vi välkomnar både gamla och nya patienter till våra ljusa och trivsamma lokaler i Hägersten. Vår klinik är helt digitaliserad och vi använder oss av den allra senaste tekniken, vilket gör det smidigt att...

862 omdömen om Hägerstensåsens Tandteam

Birgitta G
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Ett bra och noggrannt arbete, tydlighet och ett bra klargörande om vilka åtgärder som utfördes.

Freddi L
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Allt i tid och vänligt , proffentionellt bemötande!

Birgitta L
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Alltid trevlig personal , duktiga i sin proffesion

Anders B
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Helt underbar personal och väldigt proffsiga. Med vänlig hälsning,Anders Normbygg

Sven E
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Analytiska, konstruktiva och trevliga.

Ola S
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Toppen! Alltid lika: vänliga och omtänksamma.

Björn L
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Alltid trevligt besök med professionella personer.

Christer N
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Trevlig och duktig personal. Jag tycker att de uppträder väldigt familjärt. Man känner sig alltid sedd.

Beatrice K
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Tomas har varit min tandläkare i 15 år 🤩. Mina barn och man går också där 🤗. Jag Har alltid avskytt att gå till tandläkaren men han och tandteamet gör att jag känner mig trygg och är inte längre rädd att gå till tandläkaren. Ni är de bästa 💯

Ursula S
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Bra välkomnande bemötande både i receptionen och av behandlare (tandhygienist). Väl utförd behandling och tips om egenvård.

Lisa E
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Träffade tandläkare Vera och hon var så bra! Fick jättestort förtroende för henne. Väldigt tydlig och bra.

Gunilla I
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Det är alltid ett gott bemötande. Och det känns tryggt .

Jan-Ola H
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Jag blev mycket positivt överaskad över min första kontakt med er. Jag ringde för att boka tid o var inställd på att nu blir det att vänta som bäst någon månad. Jag fick en återbudstid på 20 minuter, en första snabb genomgång och som grädde på moset lagades en av mina tänder. Det är fantastiskt. När man dessutom blir mottagen av en positiv reception som är helt och hållet lösnings inriktad, så blir man glad. Jag har hittat var jag har MIN tandläkarmottagning. Vänligen Ola

Angelica B
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt och lugnt bemötande av både tandläkaren och tandsköterskan. De gjorde ett bra arbete. Rekommenderar denna tandklinik.

Alva Å
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Mycket tryggt och bra. Vega är en fantastisk tandläkare.

Dag A
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt och bra med tandhygienist

Peter F
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Trevliga. Skickliga. Man får tid snabbt.

Eva-Lisa J
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Fick snabb tid och blev trevligt bemötad samt bra behandlad

Ann R
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Är väldigt nöjd, blev väldigt fint omhändertagen och bra samtal om mitt problem.

Gin L
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Fick ett varmt välkomnande som ny kund, mycket trevlig och professionell personal.

Erik T
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Mycket trevligt bemötande och snabb hjälp.

Kjell J
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Jag har gått där så många år och jag tycker att det är hur bra som helst.

Ulf L

Som vanligt bra! Fast ogillar skriva recensioner! 😀

Cecilia H
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Engagerad och kunnig personal som tar sig tid till patienten

Jan A
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Mycket fint bemötande och pålitliga

Hanna B
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Nöjd bra bemötande kändes proffsiga

Pernilla L
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Trevlig mottagning med personlig touch.

Åke G
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Helt fantastisk upplevelse! Francua är en otroligt duktig tandläkare som har gett mig mitt fina leende tillbaka. Han är både väldigt skicklig och lyhörd, och lyssnar alltid noggrant på patientens önskemål. Jag har lidit av svår tandläkarskräck tidigare, men den är helt borta nu tack vare det trygga och professionella bemötandet. Francua är dessutom en expert på implantat; han har hjälpt mig hela vägen från noll tänder till ett komplett, vackert leende. Stort tack för ett underbart jobb och för att ni finns!

Peter W
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Väldigt nöjd med bemötandet även med hög arbetsbelastning!

Tomas S
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Bästa trevligt bemötande o väl omhändertagande

Jonatan G
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Bästa servicen från bästa teamet, rekommenderar alla att gå hit!

Hans S
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Alltid vänlgt bemötande av både tandläkare och övrig personal

Emelie S
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Så trevligt bemötande! Jättebra!

Jan H
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Trevlig & kunnig personal i alla avseenden

Anders J

Bra bemötande, håller tider,

Jenny B
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Alltid fantastiskt bemötande och omtanke. Känner mig väldigt trygg!

Kjell I

"Proffsigt" och vänligt.Likaså "hantverket" (Nöjd kund återvänder!) Mvh.Kjell

Annica L
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Engagerade, förklarar och är jättetrevliga. Ni har mina varmaste rekommendationer.

Kjell Z
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt bemötande mycket professionell personal

Hilkka A
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Bra bemötande, kliniken ligger bra till

Susanne G
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Alltid trevligt och personligt, bra tandläkare, sköterska och varmt mottagande av Gunnel!

Bengt T
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Trevligt bemötande o kunnig personal

Karin V
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Alltid trevligt bemötande. Fräscha lokaler och bra vård. Man känner sig alltid trygg och väl omhändertagen.

Ingela E
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Bra tandläkare. Trevlig personal i receptionen.

Yilmaz B
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Hej! Jag vill bara säga stort tack för all hjälp när jag hade det akut. Jag är verkligen tacksam för att ni tog hand om mig och hjälpte mig när jag behövde det som mest. Tack för ert fina bemötande och för att ni var så hjälpsamma! 🌷

Kristina W
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Fräscha och fina lokaler, modern utrustning och framför allt ett fantastiskt team. Alla i teamet är kunniga, trevliga och professionella. Man känner sig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Tack Tandteam för att ni finns! Jag rekommenderar er varmt! 🦷✨

Annika O
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Alltid trevligt och proffsigt bemötande, tacksam att jag fick komma dagen efter jag ringde om mitt problem.

Stefan H
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

För mig som haft tandläkarskräck så har deras proffsiga bemötande och arbeten gjort att jag inte känner obehag för att gå dit. Visst jag får köra en bit men det är det klart värt och supertrevlig personal. Bästa!!

Peter E
Wrote about Hägerstensåsens Tandteam

Dyrare och sämre behandling än förut, mindre service. Riktigt dårligt att man måste tex dra ut tand på annan plats.

Svar från Hägerstensåsens Tandteam

Hej Peter! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du känner att servicen inte motsvarat dina förväntningar. Vi vill samtidigt förtydliga att våra priser ligger under Folktandvårdens prisnivå i Stockholm. Som privat tandläkarmottagning är vi därför mycket prisvärda, och vi arbetar kontinuerligt för att kunna erbjuda god tandvård till konkurrenskraftiga priser. Ibland kan en behandling behöva utföras av en annan yrkesgrupp eller av specialist, beroende på behandlingens art och patientens individuella...

Daniel K

Bra service . Trevlig personal