Hagmans Bilservice i Tumba AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.9
Få pris & boka Ring 08-530 340 10 Dela

Välkommen till Hagmans Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Rönninge! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och är specialiserade på SAAB, Mitsubishi, Opel, Kia, VW, Audi, BMW och Mercedes-Benz. Vi erbjuder bilservice, reparationer, bromsservice, AC-service, däckservice inklusive däckbyte med förvaring...

38 omdömen om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Per Magnus Fredrik W
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Alltid proffsig bemötande och rätt pris

Lars-Erik L
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Vänligt bemötande Tydlig info ang arbetet/åtgärderna Snabba/effektiva tidsmässigt

Christina B
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Utmärkta människor, utmärkt service. Tack.

Bengt Kenneth S
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Bra bemötande och snabb service.

Siv A

Mycket bra och tillmötesgående

Bengt Lars Erik N
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Som vanligt ett bra och trevligt bemötande och väl utfört arbete

Pertti K

Snabba, trevliga och seviceminded

Erik Göran W
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Framvagnsinställning. Trevlig personal. Mycket nöjd!

Britt Elisabet W
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

God service! Trevlig personal! Känner förtroende att dom sköter om min bil,när den behöver hjälp att fungera.

Karl Robin W

Bästa servicen Bästa bemötandet

Carolina K
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Jag har lämnat in min bil till Hagmans Bilservice i flera år och kommer fortsätta att göra det, oavsett om det gäller service eller reparation. Man får alltid ett trevligt bemötande! Professionell verkstad. Dom löser verkligen allt och jag rekommenderar er verkligen att välja dom när ni behöver hjälp med bilen!

Sven Heimers Fastighetsservice S
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Svarar alltid snabbt och bokar tid direkt, jätte bra service. Ringer alltid och berättar om kostnaden, Lämnar alltid förslag på åtgärder. Efter 30 år med företagsbilar och många olika bilmekaniker är Hagmans dom bästa . Seriösa , vänliga och snabb och kanon bra service. För oss är dom de bästa Annette Heimer

Ruza M

Vänliga, pålitliga och snabba

Yvonne Linné O

Bästa Bilmecken alltid bra service

Alf M
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Smidig och utmärkt service. Som en bilverkstad ska vara!

Fredrik D
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Alltid lika trevligt att komma dit. Kunniga och hjälpsamma.

Lars Kristian Andr L
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Bra bemötande och hanterade klokt ett ganska komplicerat ärende. Rekommenderas varmt!

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänliga Hälsningar Hagmans Bilservice i Tumba AB

Stefan L
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Väldigt trevliga. Ställer upp och hjälper så gått de kan vid akuta lägen. Rekommenderas.

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Maria Terese Elisabet L
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Trevlig och hjälpsam personal.

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Eva Lotta L
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Jättebra bemötande av trevlig personal! Alltid lika hjälpsamma och tydliga i sina svar även när man som okunnig frågar massa knasiga frågor gällande bilen. Ringer alltid och informerar om de hittar fler fel för att jag som kund ska kunna godkänna att det är okej att åtgärda innan det åtgärdas.

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Börje Niclas L
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Som vanligt gör ni ett bra jobb. Ett litet missöde uppstod då en bit av en avsågad skruv kilat in sig i ett motorfäste och orsakade vibrationer och dov resonans så jag vände tillbaks och ni felsöker och hittar felet medans jag väntar. Två personer kämpar med att få loss den lilla skruven på övertid efter stängning! Problemet löst, stort tack! Bästa verkstan i södra Stockholm, ni vet vad kundservice är. Jag rekommenderar Hagmans varmt.

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Hälsningar Verkstan

Gunnel Birgitta E
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Bra bemötande och serviceinriktade.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Marita Irene Birgi V
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Servar alltid min bil hos Hagmans. De är lätt tillgängliga, jag får bra service och känner mig sedd som kund. Dessutom till ett bra pris, de är bäst.

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Ida Anna Kar B
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Mycket trevlig personal och tydlig kommunikation och vägledning.

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan

Oz Entreprenad A
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Jag började använda Hagmans Bilservice i Tumba AB för något år sedan och är bra imponerad av deras kunskaper och service, alltid ett bra bemötande och snabba hanteringar. Hagmans löser alla problem på mina bilar. // Peter

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan

Till M

Mycket bra bemötande...! Nöjd med reparationen! TACK för allt, Till 🎻

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Jan W
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Enkelt, inget annat än positivt. Har använt er i många år nu och det är väl ett betyg på en kunds uppfattning av er och ert arbete. Jan Wernström.

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Sussie L
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Trevligt bemötande och ett bra jobb. De ställer alltid upp!

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Vänliga hälsningar från verkstan

Sandra-lieselott N
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Jag blir alltid jättebra bemött. De lyssnar in noggrant vad man behöver hjälp med och använder sin kunskap och energi på att ta reda på hur de ska åtgärda och hjälpa kunden med problemet eller vilken service som bilen behöver. Alltid noggrann kontakt med kunden angående reparationskostnader innan de går vidare. Tipsar om det är något man själv kan prova med att göra innan de tar in bilen. Man känner sig aldrig lurad när bilen varit hos er och ni har aldrig gått bet på något problem.

Stockholms P

Bästa Bilservice i Sverige

Teknik Isolering I Stockholm A
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Alltid bra bemött Toppenverkstad som utför det man ber om till vettiga priser

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar vi på verkstan

Lilla Stjärna Städ A

Toppen serviceverkstad rekommenderas!

Xpert Bekämpning Sverige Ab X
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Väldigt bra service och professionella!

Suzana J
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Trevlig personal, mycket professionella, erbjuder ersättnings bil vid längre tid reparation eller service. Två år i rad bästa bilverkstad, verkligen att lita på, superbra!

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga hälsningar från verkstaden

Tommy Karl Herman R
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Jag blev väl bemött. Utmärkt personlig service. Verkstadsbesöket uppfyllde mina förväntningar.

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Vänliga hälsningar från verkstan

Rudolf Persson Försäljning Ab R
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Jag har anlitat Hagmans Bilservice sedan 2023 och är otroligt nöjd! De är pålitliga, snabba och oerhört duktiga – man märker direkt att de vet vad de gör. Det jag uppskattar mest är att de alltid lyssnar på mig som kund och tar sig tid att förklara vad som behöver göras utan att krångla till det. Här får man både proffsig service och ett personligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Ekens Golv Aktiebolag E
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Snabb service, bra pris och ett väldigt trevligt bemötande! smidigt och bekvämt. Rekommenderas varmt!

Svar från Hagmans Bilservice i Tumba AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Hellen K
Skrev om Hagmans Bilservice i Tumba AB

Trevlig personal, alltid hjälpsamma och positiva. Bra pris