Härligt! Jag rekommenderar till alla!
Hälsokliniken i Luleå
UPPLEV RESULTATINRIKTADE BEHANDLINGAR SOM GÖR SKILLNAD - sedan 2005! Välkommen till Hälsokliniken i Luleå - Sari Johansson Hälsokliniken i Luleå erbjuder effektiva behandlingsmetoder för dig med besvär i rörelseapparaten. Jag arbetar med medicinsk massage, medicinsk laser, deep-tissue behandling, triggerpunktsterapi, käkledsbehandling,...
347 omdömen om Hälsokliniken i Luleå
Sedan starten hos Reco 2022
TACK Sara 💚 för ditt härliga omdöme!
Trevligt bemötande Tuff och bra behandling behandling av nacke och axel
TACK Hans Axel 💚 för ditt omdöme!
Har varit kund hos Sari i 15 år 😊 Hon är så fantastiskt duktig ! Jag rekommenderar henne till alla som har besvär av olika slag !
TACK Barbro 💚 för att du delar med dig & uppskattar mina behandlingar!
Sari är mycket kompetent och bra på det hon gör, en av dom bästa jag stött på.
TACK Tobias 💚 för förtroendet att få hjälpa till med mitt behandlingsupplägg!
Sari jobbar med kroppen som en helhet för att komma tillrätta med problemen. Fantastisk massage. Min värkande höft gav med sig tillslut efter ett par ggr med denna djupgående massage. Av 5 stjärnor får hon 10! Finns ingen bättre.
TACK 💚 Maria för att du delar med dig av din upplevelse i ditt fina omdöme!
Jo men jag tycker att hon gör ett bra jobb, då hon berättar allteftersom vad hon gör. Sedan förklarar hon på ett bra sätt vad som är fel.
TACK Alexandar 💚 för ditt fina omdöme!
Väldigt trevlig, effektiv och professionell
TACK Alexandar 💚 för ditt fina omdöme!
Det är fina och trevliga lokaler. Sari jobbar omsorgsfullt. Behandlingen är bra, men oftast inte så skön (eftersom hon hittar många ömma ställen).
TACK 💚 Sara för att du delar med dig av din upplevelse!
Otroligt! Känner äntligen hopp för min smärta!
TACK Frida 💚 för ditt fina omdöme!
Jag går till Hälsokliniken då jag har problem med kroppen på något vis, eller bara i förebyggande syfte. Oavsett blir jag alltid nöjd med den behandling jag får där. Sari är proffsig, kunnig och har koll och jag känner mig alltid väl bemött. Jag återkommer till hälsokliniken.
TACK Gunvor 💚 för förtroendet att få hjälpa din kropp till balans!
Hård men bra behandling måste boka en ny tid snart
TACK Jan 💚 för ditt fina omdöme!
Proffsigt och lyhört bemötande. Stor kunskap inom massage och kroppens funktioner.
TACK Camilla 💚 för ditt fina omdöme!
Bra och proffsigt bemötande. Sari är fantastisk duktig.
TACK Marie 💚 för att du uppskattar mitt behandlingsupplägg!
Varmt bemötande vid ankomst, bra massage som ger resultat. Sen altid bra tips på hur man skall hålla efter kroppen.
TACK Fredrik 💚 för att du uppskattar mina tjänster!
Mycket kunnig och seriös personal. Vänligt och avslappnat bemötande. Grundlig
TACK Maria 💚 för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme!
Nöjd kund sedan många år tillbaka. Massage som ger resultat.
TACK Sandra 💚 för ditt förtroende att behandla dig!
Professionelt och vänligt. Möjligheten att prata finska är stort plus :-)
TACK 💚 Mika för ditt fina omdöme. Kul att få använda finskan också!
Mycket proffsigt och bra bemötande Kunnig personal
TACK Hans 💚 för ditt fina omdöme!
Bra, billigt & servicevänliga.
TACK Mikael 💚 för ditt omdöme!
Högkvalitativ och professionell terapi - Mitt bästa tips i Luleå! Hälsoproblem analyseras och behandlas noggrant, till exempel genom medicinsk massage. Redan efter den första behandlingen kommer du att känna lindring från smärta och andra besvär. Det är i en helt egen klass jämfört med andra studior som erbjuder behandlingar för muskler, fascia osv. Rekommenderas varmt!
TACK Corina 💚 WOW så bra beskrivet av mina behandlingsupplägg. Tack för det!
Sari är så fantastisk. Mår alltid bra i kropp och själ efter ett besök hos henne.
TACK Marie 💚 för ditt omdöme & att du uppskattar mitt behandlingsupplägg!
Jag blev proffsigt och personligt bemött. En ny upplevelse som svarade väl upp till mina förväntningar.
TACK 💚 Eva för ditt fina omdöme!
Mycket bra massage, Sari hittar de ömma punkterna.
TACK Anne-Mari 💚 för ditt omdöme & att du gillar mitt behandlingsupplägg!
Mycket proffsig hjälp av min smärtproblematik. Saari förstod och behandlade min ryggvärk. Är nu smärtfri.
TACK Ingrid 💚 för ditt fina omdöme. Skönt att du fått den hjälp du behöver.
Sari är en mycket skicklig behandlare som fixat min axel som jag haft stora problem med under lång tid efter ett fall. Rekommenderar verkligen Hälsokliniken!
TACK Marianne 💚 för ditt fina omdöme!
Haft ont i en axel i flera månader och gått hos fysioterapeut men inget hjälpte. Fick tips om Hälsokliniken och bokade medicinsk massage. Hade inga större förväntningar men jag har fått helt fantastisk hjälp med min onda axel. Sari är otroligt duktig, har ett superbra bemötande och får en att känna förtroende att hon vet vad hon gör. Jag är nästan smärtfri efter tre behandlingar.
TACK 💚 Ann-Christin för ditt utförliga omdöme! Kul att höra att det går åt rätt håll med höger skuldra.
Sari är en fantastisk massör. Men det är ingen "smekmassage", man känner att man har blivit masserad, och det ger resultat.
TACK Thomas 💚 för att du uppskattar mitt behandlingsupplägg!
Alltid nöjd efter besök hos Sari.
TACK Camilla 💚 för ditt fina omdöme!
Superduktig och så glad för att vi har en sådan klinik i Luleå, har hjälpt mig massor. Mina varmaste rekommendationer.
TACK Helena 💚 för ditt fina omdöme!
Sari Johansson har varit min livlina senaste 18 åren. Hon har hjälpt mig tillbaka efter olika "fall", muskelsträckningar mm. Just nu hjälper hon mig att komma tillbaka efter en knäoperation. Hon får högsta möjliga betyg !!
TACK Eva 💚 för ditt fina omdöme & för tilliten att få 'fixa till dig'.
Får alltid rätt hjälp med mina problem.
TACK Camilla 💚 för ditt omdöme!
Jag är så tacksam att jag hittade Sari på Hälsokliniken i Luleå. Hon är otroligt kunnig och har en fantastisk förmåga att se hela människan, inte bara enstaka besvär. Tack vare henne har jag fått en helt ny förståelse för hur kroppen fungerar och hur allt hänger ihop. Hennes engagemang, kunskap och genuina omtanke har betytt mycket för mig. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som vill ha hjälp av någon som verkligen bryr sig och ser helheten. Jag hade inte klarat mig utan hennes behandlingar.
TACK 💚 💚 💚 Susanne för ditt otroligt utförliga och superfina omdöme!
Käkledsbehandlingen hjälper mig och min stela kropp jättebra!
TACK Emma 💚 för ditt fina oomdöme!
Superbra bemötande. Hade bra förväntningar, men upplevelsen blev dubbelt så bra än förväntat. Upplevelse var superbra, blev hjälpt med besvär som funnits under längre tid. Bokade en medicinsk massage, den var helt suverän. Kommer att fortsätta boka tid där.
TACK Susanne 💚 för ditt fina & utförliga omdöme!
Mycket bra. Kan verkligen rekommendera
TACK 💚 Torbjörn för ditt fina omdöme & att du rekommenderar mig!
Alltid proffesionellt bemötande. Går därifrån med skön känsla i kroppen. Ändå sedan Sari fixade rörligheten i min axel, efter min ridolycka, förlitar jag mig på hennes kunskap och genomförande. Rekommenderar henne verkligen när kroppen behöver omsorg / Ingela
TACK Ingela 💚 för ditt utförliga omdöme!
Sari är helt fantastiskt duktig. Medicinskt massage var det bästa jag varit med om. Blev mycket bra bemött.
TACK Hellevi 💚 för ditt fina omdöme!
Sari är fantastisk! Finns ingen som hon!
TACK 💚 💚 💚 Malin för ditt fina omdöme!
Alltid bra bemötande på Hälsokliniken. Denna gången medicinsk massage som gör att de problem jag har försvinner efter ett par dagar. Alltid nöjd med mina besök hos Sari 😊
TACK Stina 💚 för att du delar med dig & att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme!
Helt galet duktig. Kroppens smärta börjar sakta att släppa.
TACK Ove 💚 💚 💚 för att du uppskattar mitt behandlingsupplägg & delar med dig!
trevlig och ordentlig ansvarig person, rätt typ av smärta för att senare bli bättre - det var dock inte mitt svar till min smärta men jag ångrar inte besöket
TACK Ella 💚 för att du gav ett ärligt omdöme! Jag är inte för alla då detta med begreppet 'massage' i detta land är ett brett spektra. Jag utför behandlingar, återställer funktion där det stumnat till eller låst sig.
Jag har haft flera behandlingar med laser och min smärta hade minskat redan efter första besök. Jag känner mih bekväm med Sari och jag tänker att hon är väldigt duktig.
TACK Milijana 💚 för ditt omdöme & att du delar med dig av din upplevelse!
Mycket kunnig, tuff behandling på djupet.
TACK Viktoria 💚 för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme!
Eftersom jag återkommer gång på gång så visar det att jag tycker att jag tycker att det är bra. Gången före då min axel fick mycket uppmärksamhet gjorde att axeln ”lossnade”. Så SKÖNT!!
TACK 💚 Ann-Louise för ditt omdöme. Härligt att du märker att mitt behandlingsupplägg fungerar!
Jag har nyss gått med i hälsokliniken och inte varit på något besök där än. Därför kan jag inte svara på det.
Hej Gunilla, du får ett mejl efter varje besök så du kan ge ett omdöme.
Oerhört kunnig, känslan man kommer därifrån med är otroligt tillfredställande
TACK Oskar 💚 för att du gillar mitt behandlingsupplägg!
Toppen upplevelse Sari är grym
TACK Jenny 💚 för ditt omdöme!
Alltid bra bemötande. Jag hade egentligen inga större förväntningar innan jag besökte Hälsokliniken första gången men det blev hur bra som helst. Mina besvär som hänger kvar efter diskbråck är det bara Sari som får bukt på. Rejäl massage på djupet. Det känns när man blir masserad och ibland ett par dagar efter men DET GÖR skillnad. Rekommenderar varmt!
Men tusen TACK 💚 Kai för ditt utförliga omdöme och din upplevelse av mitt behandlingsupplägg!
Där har jag fått hjälp med mitt problem då ingen annan har kunnat hjälpa mig. Man blir bra bemött och lyssnad på, jag rekommenderar andra att göra ett besök på Hälsokliniken/ Anita
TACK Anita 💚 för ditt fina omdöme. Och härligt att höra att du svarar bra på mina behandlingar!
Den bästa hjälp jag fått kan rekomendra det starkt😊
TACK Christina 💚 för ditt omdöme!